Benimde bebegim olurmu

Aynen biktim yeminle heleki gorumcem 3 yil icinde 2 tane doguracak olunca benden sonra evlenip bak o ikinciyi yapiyor sen daha ne bekliyorsun diye soylediklerinde sananee diye haykirmak istiyorumm
Allah tez zamansa sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ne kadarlık evlisin doktorlar ne dedi ?

Allah tez zamansa sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ne kadarlık evlisin doktorlar ne dedi ?
7 yillik evliyim 5 yil hic bebek dusunmemistik iki yildirda ugrasiyoruz.. doktorlara gore sebepsiz bende biraz sut hormon yuksekligi var ilac kullandim hep ama tup bebek sonrasi hicbirsey kullanmiyorum artik

7 yillik evliyim 5 yil hic bebek dusunmemistik iki yildirda ugrasiyoruz.. doktorlara gore sebepsiz bende biraz sut hormon yuksekligi var ilac kullandim hep ama tup bebek sonrasi hicbirsey kullanmiyorum artik
Soğan suyunu dene istersen bir. Bir çok kişi onunla kalmış. Bende de pico var. Hep soğan suyuyla adet oldum. Bu ay olmadı ama 2 gün gecikti. Göğüslerim şiş damarları belirgin. Bel ve kasık agrım oluyor arada. Test yaptım negatif. Ilk defa böyle oldu. Geç dollenmedir inşallah. Eğer hamileysem soğan suyu sayesinde olacak :)

Insallah canim insallah seninledir

Ben de çok üzülürdüm, zaten üzülmemek mümkün olmuyor, bebek isterken sürekli yaşanan hayal kırıklıkları ile baş etmek gerçekten çok zor. Hem psikolojik hem maddi bir savaşın içine giriyorsunuz. Dilerim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, bazı şeylerin vakti olurmuş, belki vakti vardır sabredin, istemekten vazgeçmeyin...

Canım evliliklerde uzun süre döllenme olmayınca yaş ilerledikçe rahim tembelesir derler belki kulaktan dolma bı fikirdir bilmiyorum ama keşke evliliğimiz in başında bı tane yapıp korunsaydiniz tabi ben bilemem yaşam tarzınızı inşallah olur Rabbim in mucizesi biter mi

Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Gerçekten çok zor. Heleki millet derdine düşmüş sanki sorup dururlar hep var mı diye
Valla aynen ben bazen gezmeye bile gitmiyorum kafamı gören soruyor ben ilk evladimin acısını bile daha dindiremedim ki dinmesi imkansız ikincinin derdine benden önce düştüler bı çok kişi ile o yüzden görüşmüyorum vallhi

Kimse düşünmez işte. Laf olsun torba dolsun diye konuşurlar. En iyisi takmamak ama olmuyor işte. Sanki oluyor da biz yapmıyoruz. Ki yapmasak bile sizene yani. Sanki onlar bakıyor çocuklarımıza

Kimse düşünmez işte. Laf olsun torba dolsun diye konuşurlar. En iyisi takmamak ama olmuyor işte. Sanki oluyor da biz yapmıyoruz. Ki yapmasak bile sizene yani. Sanki onlar bakıyor çocuklarımıza
Ben doğum yapalı 5ay oldu zaten evladım vefat etti hem piskolojik hem bedenen bile yeni topsrlandim ikinciye de yeni bıraktık korunmayı bakalım ne zaman Allah kısmet ederse diyorum her lafimda şakayla karışık çalışın bol bol çalışın kardeşim Allah istemezse ben yataktan cikmasam ne fayda artık laf anlatıyorum bıktım çünkü

Allah ol der ve olur.
bir yakınımıza erkek doktoru benim çocugum olur senin olmaz demiş
kadın hamile kaldı hem de 42 yasında ikinci evliliğiydi
sonra bebeğini kucagına alıp dr un yanına gitmiş yıllar sonra

siz doğurmadan ben dogurdum doktor bey diye :)

Canım benim Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur

Canım benim Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur
Aminnnnn

Ay geri donup dusunuyorum hic mi dusunmez insan 5 yil dile kolay bende onun pismanligini yasiyorum iste kismet diyip kendimi avutuyorum gecen zaman gecti iste insallah rabbim bundan sonra cok bekletmez hayirlisiyla gelir bebegim ugrastirmadan

Benim de anacığıma bundan taa 40 yıl önce doktor senin çocuğun olursa ben doktorluğu bırakır hatta şu iki bileğimi de keserim demiş Gerizekalı adam !
Annem bu aptal doktorun lafından sonra iki hamilelik geçirmiş birisi düşükle sonuçlanmış birisi de ben

Mrb benim eşinde sayı bir milyon altında bende polikistik hastasıyım daha benimkini öğrenmeden doktor yüzde üç beş ihtimal demişti normal gebeliğe üç yıllık evliyim hiç denemedim henuz tüp bebeği ilerde düşünüyoruz bakalım benim durumum böyleyken umutluyum biz ne kadar uzulsek istersek te Rabbim dile di mi bütün olmazlar olur bir tanıdığımız vardı dört yıldır olmuyordu problem erkekteydi normal şekilde gebelik oldu

İyi tarafından bakmaya çalış sende sorun olmaması ve tip bebk için gidecek umudun olması güzel denemeye dahi gidemeyen bir tane bulunamayan insanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…