- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Allah tez zamansa sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ne kadarlık evlisin doktorlar ne dedi ?Aynen biktim yeminle heleki gorumcem 3 yil icinde 2 tane doguracak olunca benden sonra evlenip bak o ikinciyi yapiyor sen daha ne bekliyorsun diye soylediklerinde sananee diye haykirmak istiyorumm
7 yillik evliyim 5 yil hic bebek dusunmemistik iki yildirda ugrasiyoruz.. doktorlara gore sebepsiz bende biraz sut hormon yuksekligi var ilac kullandim hep ama tup bebek sonrasi hicbirsey kullanmiyorum artikAllah tez zamansa sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım. Ne kadarlık evlisin doktorlar ne dedi ?
Soğan suyunu dene istersen bir. Bir çok kişi onunla kalmış. Bende de pico var. Hep soğan suyuyla adet oldum. Bu ay olmadı ama 2 gün gecikti. Göğüslerim şiş damarları belirgin. Bel ve kasık agrım oluyor arada. Test yaptım negatif. Ilk defa böyle oldu. Geç dollenmedir inşallah. Eğer hamileysem soğan suyu sayesinde olacak :)7 yillik evliyim 5 yil hic bebek dusunmemistik iki yildirda ugrasiyoruz.. doktorlara gore sebepsiz bende biraz sut hormon yuksekligi var ilac kullandim hep ama tup bebek sonrasi hicbirsey kullanmiyorum artik
Insallah canim insallah seninledirSoğan suyunu dene istersen bir. Bir çok kişi onunla kalmış. Bende de pico var. Hep soğan suyuyla adet oldum. Bu ay olmadı ama 2 gün gecikti. Göğüslerim şiş damarları belirgin. Bel ve kasık agrım oluyor arada. Test yaptım negatif. Ilk defa böyle oldu. Geç dollenmedir inşallah. Eğer hamileysem soğan suyu sayesinde olacak :)
Amin canım inşallahInsallah canim insallah seninledir
Canım evliliklerde uzun süre döllenme olmayınca yaş ilerledikçe rahim tembelesir derler belki kulaktan dolma bı fikirdir bilmiyorum ama keşke evliliğimiz in başında bı tane yapıp korunsaydiniz tabi ben bilemem yaşam tarzınızı inşallah olur Rabbim in mucizesi biter mi7 yillik evliyim 5 yil hic bebek dusunmemistik iki yildirda ugrasiyoruz.. doktorlara gore sebepsiz bende biraz sut hormon yuksekligi var ilac kullandim hep ama tup bebek sonrasi hicbirsey kullanmiyorum artik
Valla aynen ben bazen gezmeye bile gitmiyorum kafamı gören soruyor ben ilk evladimin acısını bile daha dindiremedim ki dinmesi imkansız ikincinin derdine benden önce düştüler bı çok kişi ile o yüzden görüşmüyorum vallhiAmin canım inşallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Gerçekten çok zor. Heleki millet derdine düşmüş sanki sorup dururlar hep var mı diye
Kimse düşünmez işte. Laf olsun torba dolsun diye konuşurlar. En iyisi takmamak ama olmuyor işte. Sanki oluyor da biz yapmıyoruz. Ki yapmasak bile sizene yani. Sanki onlar bakıyor çocuklarımızaValla aynen ben bazen gezmeye bile gitmiyorum kafamı gören soruyor ben ilk evladimin acısını bile daha dindiremedim ki dinmesi imkansız ikincinin derdine benden önce düştüler bı çok kişi ile o yüzden görüşmüyorum vallhi
Ben doğum yapalı 5ay oldu zaten evladım vefat etti hem piskolojik hem bedenen bile yeni topsrlandim ikinciye de yeni bıraktık korunmayı bakalım ne zaman Allah kısmet ederse diyorum her lafimda şakayla karışık çalışın bol bol çalışın kardeşim Allah istemezse ben yataktan cikmasam ne fayda artık laf anlatıyorum bıktım çünküKimse düşünmez işte. Laf olsun torba dolsun diye konuşurlar. En iyisi takmamak ama olmuyor işte. Sanki oluyor da biz yapmıyoruz. Ki yapmasak bile sizene yani. Sanki onlar bakıyor çocuklarımıza
Canım benim Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olurBen doğum yapalı 5ay oldu zaten evladım vefat etti hem piskolojik hem bedenen bile yeni topsrlandim ikinciye de yeni bıraktık korunmayı bakalım ne zaman Allah kısmet ederse diyorum her lafimda şakayla karışık çalışın bol bol çalışın kardeşim Allah istemezse ben yataktan cikmasam ne fayda artık laf anlatıyorum bıktım çünkü
Ben doğum yapalı 5ay oldu zaten evladım vefat etti hem piskolojik hem bedenen bile yeni topsrlandim
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin iyi ki eşim anlayışlı tek destekçim o hamd olsun inşallah hepimiz mutlu eder RabbimCanım benim Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur
Canım benim Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olurBen doğum yapalı 5ay oldu zaten evladım vefat etti hem piskolojik hem bedenen bile yeni topsrlandim ikinciye de yeni bıraktık korunmayı bakalım ne zaman Allah kısmet ederse diyorum her lafimda şakayla karışık çalışın bol bol çalışın kardeşim Allah istemezse ben yataktan cikmasam ne fayda artık laf anlatıyorum bıktım çünkü
Amin inşallah Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım benim Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur
Aminnnnn
Ay geri donup dusunuyorum hic mi dusunmez insan 5 yil dile kolay bende onun pismanligini yasiyorum iste kismet diyip kendimi avutuyorum gecen zaman gecti iste insallah rabbim bundan sonra cok bekletmez hayirlisiyla gelir bebegim ugrastirmadanCanım evliliklerde uzun süre döllenme olmayınca yaş ilerledikçe rahim tembelesir derler belki kulaktan dolma bı fikirdir bilmiyorum ama keşke evliliğimiz in başında bı tane yapıp korunsaydiniz tabi ben bilemem yaşam tarzınızı inşallah olur Rabbim in mucizesi biter mi
Allah ol der ve olur.
bir yakınımıza erkek doktoru benim çocugum olur senin olmaz demiş
kadın hamile kaldı hem de 42 yasında ikinci evliliğiydi
sonra bebeğini kucagına alıp dr un yanına gitmiş yıllar sonra
siz doğurmadan ben dogurdum doktor bey diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?