- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Tsk ederim canim.simdi benden onlara anne baba dememi bekliyorlar ben ona ayar oluyorum.kardesim oldugunda cocugunuz oldu artik geri verin demisler babamda oglan besikte yatiyor onu alin ama kizimi vermem demis.ben nasil onlari birakirda onlara anne baba derim.ustelik sadece erkek olmadim diye beni baskasina vermeyi goze almislarken.Canim eminim annen sana biyolojik annenden daha iyi bakmistir ama cook uzuluyorum boyle hikayelere
Cok haklisin valla deme ne demek oyle al geri ver falan sen bir bireysinTsk ederim canim.simdi benden onlara anne baba dememi bekliyorlar ben ona ayar oluyorum.kardesim oldugunda cocugunuz oldu artik geri verin demisler babamda oglan besikte yatiyor onu alin ama kizimi vermem demis.ben nasil onlari birakirda onlara anne baba derim.ustelik sadece erkek olmadim diye beni baskasina vermeyi goze almislarken.
Kesinlikle ne istersen hayirlisini istemek lazim benim icinde buymusdemekki hayirli olan.rabbimin hikmetinden sual olunmaz.isteyen hakeden herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.Cok haklisin valla deme ne demek oyle al geri ver falan sen bir bireysinaferin ama babana evlat evlattir kizi erkegimi var ya...
Valla hiç bilmiyorum çünkü ikisiyle de artık görüşmüyorumAllah bagislasin canim enistenizin sperm sayisi kacti biliyormusunuz normal yoldan olmusya sayi kacti acaba
O cok meraklılara bende kiziyorum olunca kendi bakacaklar sankigercekten adiniza cok sevindim bende inaniyorum olacagina ama cevre faktoru beni cok sıkıyor piskolojimizi bozan milletin soruları oldu
Bide esine keci boynuzu suyu incir kurunu sende ic canımen sonki tedavim temmuzdaydi bir sonrakinide nisan mayis gibi düşünüyorum zaten canim bu arada esime incir kürü deniyoruz bakalim insallah faydasi olur
Bende de polikistik over var. Bir umut soğan kürü yapıyorumbendede polikistik over var eşimdede sprem azlığı. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bizimkisi daha zor gözüküyor.
merhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansizevlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
masallah Allah bagislasinnEvet kuzenimin oldu başarısızlık iki tüp bebek kadında 30-40 günde bir regl olma rahim yukarıda olması (havuç şeklinde demişler) hareketsiz ve az sperm ile ikinci tutmayan tüp bebekten 7-9 ay sonra hamile kaldı şuan da yeni doğum yaptı annesine benzeyen bir tatlışımız oldu
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Gerçekten çok zor. Heleki millet derdine düşmüş sanki sorup dururlar hep var mı diyeRabbim tum isteyenlere nasip etsin yokluguyla imtihan etmesin insallah icinde benide cok zor heleki etraftakilerin gozune gozune sokmasi yok mu daha cok can acitiyor... allahim bir an once olmazlari oldurtsun insallah hepimiz icin..
Aynen biktim yeminle heleki gorumcem 3 yil icinde 2 tane doguracak olunca benden sonra evlenip bak o ikinciyi yapiyor sen daha ne bekliyorsun diye soylediklerinde sananee diye haykirmak istiyorummAmin canım inşallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Gerçekten çok zor. Heleki millet derdine düşmüş sanki sorup dururlar hep var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?