Benimde bebegim olurmu

Canim eminim annen sana biyolojik annenden daha iyi bakmistir ama cook uzuluyorum boyle hikayelere
Tsk ederim canim.simdi benden onlara anne baba dememi bekliyorlar ben ona ayar oluyorum.kardesim oldugunda cocugunuz oldu artik geri verin demisler babamda oglan besikte yatiyor onu alin ama kizimi vermem demis.ben nasil onlari birakirda onlara anne baba derim.ustelik sadece erkek olmadim diye beni baskasina vermeyi goze almislarken.

Cok haklisin valla deme ne demek oyle al geri ver falan sen bir bireysin aferin ama babana evlat evlattir kizi erkegimi var ya...

Sorunun ile ilgili hicbir bilgim yok. Ama insallah cocugun olur okur okumaz çok icten diledim senin icin. Bebeginin kokusunu cekersin icine insallah en yakin zamanda

Cok haklisin valla deme ne demek oyle al geri ver falan sen bir bireysin aferin ama babana evlat evlattir kizi erkegimi var ya...
Kesinlikle ne istersen hayirlisini istemek lazim benim icinde buymusdemekki hayirli olan.rabbimin hikmetinden sual olunmaz.isteyen hakeden herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.

Detaylarını hiç hatırlamıyorum ama uzak bir akrabamız senelerce tedavi gördü. 18 ya da 20 sene kadar hiç çocukları olmadı. En sonunda bırakıp evlatlık bebek aldılar. Bebeği aldıktan birkaç ay sonra da hamile kaldı. Allah arka arkaya 2 evlat vermiş oldu. Allah size ve tüm arzu edenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin. Sürekli ona odaklanarak kendinizi baskilamayin.

Sperm degil de yumurta azligi ile biri tup biri spontan iki bebegim var. Drlar bosuna ugrasmayin tuple bile olmaz dediler. Tek bir dr rahmin var mi varsa umut da var dedi. Iki tane sukur sebebim var. Amh 0.01 fsh 28... Rabbim ol dedi cok sukur... dua dua dua...

Rabbim ol.derse olur kardeşim dua et Rabbim den dile hayırlısi bakalım benim akrabam 10 sene doktor doktor gezdi sizin çocuğunuz olmaz demiş ler sonra bı doktor a daha diye gittiler ilk bebek öldü ama.simdi bı oğlu var inşallah bunun gibi çok örnek var inan biz imtihan için geldik herkesin imtihani farklı hayatta ben 8 sene eşimi bekledim evlendik 5ay sonra hamile kaldım doğum yaptım hiç bir sorunumuz yoktu ama doğumda evladimin beynine oksijen gitmemiş 3gun yaşayıp vefat etti olsun dedik şimdi yine istiyoruz inşallah bu sefer kısmet olur isteyen herkese hayırlısi ile amin

Allah isteyen herkese versin inş helede bu uğursa çaba göstermiş olanlara çünkü gerçekten çok zor helede tüp bebek vs.. maddi manevi insanı yıpratan bir şey
Ama ben çocuk olmazsa ne olacak felan diyen bazı insanlar var onlarıda çok samimi bulmuyorum gerçek hayatta çevremizde vs.. gördügümüzde bunun pek bi karşılıgı yok çocuk şart degil ama peki çocuk olmadı diye boşanan birsürü insan var bunlar neden ayrılıyor demek ki bazı insanlar için çocuk sahibi olmak neslinin devamı önemli çocuk istememek ayrı bir şey ama olmaması ayrı sen istemezsin yapmazsın ama çok isteyipte olmayan insanlar var ki bu evliligi bile çok yıpratıyor biraz gerçekçi olmak lazım çocuksuz evlilik bazı insanlar için sevgililikten farksız çoğu insan çocugum olsun bir aile olayım diye evleniyor. özellikle erkekler için bu geçerli hatta bazısı çocuk olmadıktan sonra evliligin ne anlamı var bile diyor

nasibinizde varsada olur her şey Allahtan yok psikolojini rahatlatman lazım vs. bunlar hikaye çünkü nekadar denesende bu çok zor Allah istedikten sonra olur

Son düzenleme:
bendede polikistik over var eşimdede sprem azlığı. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bizimkisi daha zor gözüküyor.
Bende de polikistik over var. Bir umut soğan kürü yapıyorum 2 gün kaldı bitmesine

Bizim burda bi kadina doktor eger ni erkek hamile kalir ve dogurursa ancak sende oyle hamile kalirsin yani imkansz demis kadin aglaya aglaya evine gitmis esine soylemis aradan 2 ay kadar zamn sonra hamile kalmis bu gercek bi arkadasin tanidigi bh kisi

Kuzenimin de eşinin de problemi vardı ve olma ihtimali düşüktü ki on yıllık evliydiler ve artık son denemelerinde dünya güzeli ikizleri oldu şimdi 14 aylıklar diyeceğim şu umudunuzu asla kaybetmeyin

Evet kuzenimin oldu başarısızlık iki tüp bebek kadında 30-40 günde bir regl olma rahim yukarıda olması (havuç şeklinde demişler) hareketsiz ve az sperm ile ikinci tutmayan tüp bebekten 7-9 ay sonra hamile kaldı şuan da yeni doğum yaptı annesine benzeyen bir tatlışımız oldu

masallah Allah bagislasinn

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin yokluguyla imtihan etmesin insallah icinde benide cok zor heleki etraftakilerin gozune gozune sokmasi yok mu daha cok can acitiyor... allahim bir an once olmazlari oldurtsun insallah hepimiz icin..

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin yokluguyla imtihan etmesin insallah icinde benide cok zor heleki etraftakilerin gozune gozune sokmasi yok mu daha cok can acitiyor... allahim bir an once olmazlari oldurtsun insallah hepimiz icin..
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Gerçekten çok zor. Heleki millet derdine düşmüş sanki sorup dururlar hep var mı diye

Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Gerçekten çok zor. Heleki millet derdine düşmüş sanki sorup dururlar hep var mı diye
Aynen biktim yeminle heleki gorumcem 3 yil icinde 2 tane doguracak olunca benden sonra evlenip bak o ikinciyi yapiyor sen daha ne bekliyorsun diye soylediklerinde sananee diye haykirmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…