benimde bebişim olsun

aslında hani bırakabiliyosan bırak canım yumurtalıklara zararı varmı bilmyrmda erkekleri çok etkiliyo mesela

eşimde içiyo bende.aslında çok zararlı ki çocuk isteyenlere göre dhada zararlı ama hamile olduğmu öğrenmen bırakamıyorum

Benim vardı yumurtalığımda çikolata kisti. doktor başta korkuttu beni çocugun zor olur filan dedi ama geçti kist mist kalmadı. içme canım içme bebişi düşün yazık dumanaltı olck

aynen katılıyrm doğru söylüyo sigara içmeyin gerçi içmeyen için içme demesi kolay ama hemen bırakılmıyo eşimden biliyorum

aynen katılıyrm doğru söylüyo sigara içmeyin gerçi içmeyen için içme demesi kolay ama hemen bırakılmıyo eşimden biliyorum

öyle malesef.. Allahıma dua ediyorum hergün çocuğum olsun söz sigarayıda bırakcam diyorum artık kafayı yedim çocuk diye diye sanki 40 yaşındayım da hiç olmamış gbi

en agir sigaradan en zayifina düsürdüm, aylar sonra simdide sayisini azaltiyorum birakmak icin ama iste dedigin gibi dünden bugüne birakamiyor maalesef insan.. esmer'in dedigi gibi hamile kalsam bi canim feda birakirim aninda ama iste malum...

öyle malesef.. Allahıma dua ediyorum hergün çocuğum olsun söz sigarayıda bırakcam diyorum artık kafayı yedim çocuk diye diye sanki 40 yaşındayım da hiç olmamış gbi

şuan sende kendimi gördüm kafayı yicem çocuk çocuk diye eşimde ban diyo sanki 40 yaşındasın hiç çocuğn olmamş gibi konuşuyn

canim ben 2bucuk yildir ne cekiyorum, bir ben birde rabbim biliyor.. insallah olur bebislerimiz biziimde... Türkiye'ye bi gideyim, olur derse tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum sabrim tükendi

ah bebişlere herşey feda yeterki melekler gelsin ya bak anneleri onlar için herşeyi yapar ahh annelik bu kutsal bişey ya kendinden önce o geliyo ne kadar güzell herkese nasip etsin Rabbim

Allah herkese versin en kısa zamanda inşallah dua edelim birbirimiz için.. (bu arada miss kumral benim kuzenimin 11 yıl hiç çocuğu olmadı.haydar dümenin muayenehanesine gitti 1ay içinde hamile kaldı belki gtmek istersin. ama 5yıl önce 8.000 tl para harcamıştı oraya

ah bebişlere herşey feda yeterki melekler gelsin ya bak anneleri onlar için herşeyi yapar ahh annelik bu kutsal bişey ya kendinden önce o geliyo ne kadar güzell herkese nasip etsin Rabbim

kiz deme öyle :) zaten esime hep diyorum annelik kutsal birsey herkese nasip olmaz herhalde bana laik görmüyor rabbim diyorum kiziyor bana simdi sende öyle diyince bir hos oldum

Allah anali babali büyütsün canim, ne mutlu ki yillar sonra kavusmus bebisine.. haydar dümen i duymamistim, bende seval Tasdemir i düsünüyorum ama haydar dümen die arastirayim,tesekkür ederim canim.. parasi batsin, gözüm görmüyor parasini, tek elimde ne varsa altin fln vermeye raziyim ben..

kiz deme öyle :) zaten esime hep diyorum annelik kutsal birsey herkese nasip olmaz herhalde bana laik görmüyor rabbim diyorum kiziyor bana simdi sende öyle diyince bir hos oldum

eşimin ismi yasin arada diyorum ahh kamil bi tutturamak biz bebeği eşimde diyo koa karı gibisin :d

yurt dışında olduğn için filan duymadın heralde haydar dümeni. yoksa türkiyede çok ünlüdür. inşallah hiç gerek kalmadan olur bebeğin canım

eşimin ismi yasin arada diyorum ahh kamil bi tutturamak biz bebeği eşimde diyo koa karı gibisin :d

:))) bende bazen espiriye vuruyorum senin gibi canim, oda gerek naparsin... ama benim Doktor birde bana seyi cok söylüyor kac gündür, kafanda olmayacak diye bi düsünce olmasin, beyin vücudu kontrol ediyor, kafandan basta o düsünceyi silmelisin felan diye... ah birde nasil sile bilecegimi söyleseler

benim eşime kalsa hemen olmasa da olur diyo ama ben evdeyim çalışmıyorum hazır doğurayımda büyüteyim hemencik.hem banada eğlence olur

dediğine katılıyorum. arkadasım 3 düşük yaptı.3üde psikoojik. ilişkiye girerken kendini illa çocuk diye adapte etmemen gerekiyomuş. sıradan bir ilişki gibi. biz ilişki esnasında hai inşallah olcak busefer diye diye iyice bilinçaltımıza yerleştiriyoruz malseff

yurt dışında olduğn için filan duymadın heralde haydar dümeni. yoksa türkiyede çok ünlüdür. inşallah hiç gerek kalmadan olur bebeğin canım

ondan olsa gerek canim, bilmem seval tasdemiride duymamistim, nette buldum o Kadar tv cikmis ama ben tv izlemiyorumki :) cok tesekkür ederim güzelim, hemen onuda arastirayim ben, arayip konusmaliyim zaten bilet almadan, müsait olduklari Zaman veya burdan önceden yapa bilecegim birseyler varsa rapor test fln istedigi onlar icin.. hangisi nasipse artik...

hai bakalı hayırlı haberlerini bekliyoruz ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…