merhaba kızlar oncelıkle aranıza yenı katıldım cumlemıze rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bende 5 yıllık evlılım 4 yıl esım korundu 1 yıldırda korunmuyıruz 1 kere bıyolojık gebelık ve dusuk yasadım yanı tuttu kanda cıktı ama hemen düştü bu olayda 3 ay evvel oldu bana ve esıme testler yapıldı bır sorun görülmedı bende artık doktora gıtmıyorum süreklı dua edıyorum sıze ettığım duaları yazayım belkı cumlemız fayda buluruz kızlar anlatıyorum:hergün 2 litre suya 6 yasın+3meryem+41 kere alı ımran süresının 35+36+37.ayetlerını okuyacaksınız o suyu esınız ve sız ıceceksınız 5ay devam edeceksınız allahın ıznı ıle bu sekılde olanlar var ben 2 haftadır yapıyorum ınsallah bızımde olur hayırlısı ıle
Ben duymamıştım hiç. denemekten zarar gelmez. inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
ınsallah ama benım adet sancılarım basladı bıle adetıme 4-5gun var ama ağrım cok adet olucam bence kızlar bende bu ay adet olayım bıtsın doktora gıderım yıne en son ufak bı kıst var dıyordu gebelığe engel değil ama erıtelım hapla dıyordu bı baktırayım duruyormu
benimde kist vardı fitil verdi geçti hemen canım. inşallah olur bebişin :)
ınsallah bırde benım eşimin sperm testıne bır doktor normal dedı diğer doktor hareketlı sperm sayısı cokta ıyı degıl dedı
onuda 8 ay evvel yaptırmıstık acaba bı dahamı yaptırmak lazım
senın cocuğun varmı kac yıllık evlıısnnız sız
benim nikahla sayarsak 11 düğünden sayarsak 7 ay oldu canım :) nikahı erken kıydırdık. çocuğum yok yani. 3aydır korunmuyoruz bakalım. eşim gitmedi doktora ama bu ay da olmazsa onunla gidicem.
Sen de yeni evli misin? ilk çocuk için sanırım bu uğraşlar :44:
ınsallah bırde benım eşimin sperm testıne bır doktor normal dedı diğer doktor hareketlı sperm sayısı cokta ıyı degıl dedı
onuda 8 ay evvel yaptırmıstık acaba bı dahamı yaptırmak lazım
senın cocuğun varmı kac yıllık evlıısnnız sız
kist ıcın fitil verdıklerıını hıc duymamıstım bana doğum kontrol hapı verırız erıtırız demıstı
banada vermişti ama kullanmadım ben doğum kontrol hapı.fitille düzeldi zaten.
bende kullanmadım ıste cocuk calısmasına ara vermek ıstemedım
bılmıyorum bence hersey bır sebeb ama allahın elınde hersey mıllete kısır denıyor dua ıle kalıyorlar doktora gıdınce sankı ınsan daha cok yıpranıyor bılmıyorummmmmm
ben 31 yasındayım istanbulluyum üsküdarda yasıyorum esımde aynı yasta
sen kac yasındasın nerelısın
ben 21 yaşındayım :) tekirdağda yaşıyorum
benım annemde kırklarelılı canım
ben zonuldak doğumluyum ama 3yaşından beri tekirdağın çorlu ilçesindeyim.kendmi buralı gibi hissediyorum artık :)
annenlede hemşehri sayılıyoruz :)
annem trakyalı evet corludada akrabalarımız var lüleburgazdada teyzem var
bende zonguldakta 4 yıl ısletme okudum canım:)
baya baya hemşeriyiz
evet heryerden hemsehrı cıktık:)
sen üniversıteyı nerde okudun eşin ne iş yapıyor?benım esımde senınle meslektas aslında öğretmen
ınsallah sen fazla aramadan hemen cocuğun olur hayırkısı ıle ınsan biraz yıpranıyor rabbım yıllardır olmayan herkese nasıp etsın oncelıkle kımsenın kucagını bos bırakmasın
Ben öğretmen değilim canım ya sen yanlış hatırlıyosun yada ben cümleni yanlış anladım :) ben açıktan okuyorum üniversteyi. İnsan kaynakları yönetimi okuyorum daha bitirmedim :) Eşim coca-cola'nın çerkezköydeki fabrikasında çalışıyo,orda tanışmıştık zaten ben staj yaparken :) bu ay belki olabilir çocuk ama emin değilim belirilerim var biraz.ama kendimi heveslendirmiycem adet günüme kadar bekliycem.Allahım sanada versin tez zamanda inşallah . bu arada sana abla dememin bi sakıncası var mı?
evet baska bırı ıle karıstırdım bırden :) hayır tabıkı yok abla dıyebılırsın ınsallah bak ben 3ay evvel gebe kaldım düştü ve bende anlamıstım hamıle olduğumu
sabahları mıdem bulanıyordu+karnımda bı gaz gıbı hareketlılık vardı+ göğüs ağrım vardı hakıkaten de gebe cıkmıstım senın ıcınde hayırlısı olsun kardesım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?