benimde bebişim olsun

Ben duymamıştım hiç. denemekten zarar gelmez. inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız

Ben duymamıştım hiç. denemekten zarar gelmez. inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız

ınsallah ama benım adet sancılarım basladı bıle adetıme 4-5gun var ama ağrım cok adet olucam bence kızlar bende bu ay adet olayım bıtsın doktora gıderım yıne en son ufak bı kıst var dıyordu gebelığe engel değil ama erıtelım hapla dıyordu bı baktırayım duruyormu

benimde kist vardı fitil verdi geçti hemen canım. inşallah olur bebişin :)

benimde kist vardı fitil verdi geçti hemen canım. inşallah olur bebişin :)

ınsallah bırde benım eşimin sperm testıne bır doktor normal dedı diğer doktor hareketlı sperm sayısı cokta ıyı degıl dedı

onuda 8 ay evvel yaptırmıstık acaba bı dahamı yaptırmak lazım

senın cocuğun varmı kac yıllık evlıısnnız sız

benim nikahla sayarsak 11 düğünden sayarsak 7 ay oldu canım :) nikahı erken kıydırdık. çocuğum yok yani. 3aydır korunmuyoruz bakalım. eşim gitmedi doktora ama bu ay da olmazsa onunla gidicem.
Sen de yeni evli misin? ilk çocuk için sanırım bu uğraşlar :44:

senın yenı ımıs stres olma bende 5 senelık evlıyım ılk cocuk olacak allah verırse,
4yıl eşim korundu 1 yıldır da korunmuyoruz bızde

esımde gıttı bende gıttım bır sorun yok dedıler 3 ay evvel bende bıyıkımyasal gebelık yasadım tuttu ama yerlesmeden adetle gıttı yanı
bana da rahım fılmı harıc her tahlıl takıp yapıldı

rahım fılmınden cok korkuyorum

kist ıcın fitil verdıklerıını hıc duymamıstım bana doğum kontrol hapı verırız erıtırız demıstı

banada vermişti ama kullanmadım ben doğum kontrol hapı.fitille düzeldi zaten.

bende kullanmadım ıste cocuk calısmasına ara vermek ıstemedım

bılmıyorum bence hersey bır sebeb ama allahın elınde hersey mıllete kısır denıyor dua ıle kalıyorlar doktora gıdınce sankı ınsan daha cok yıpranıyor bılmıyorummmmmm

sıkma canını olur canım. ben hergün dua ediyorum sizin ve kendm için :)

baya baya hemşeriyiz

evet heryerden hemsehrı cıktık:)

sen üniversıteyı nerde okudun eşin ne iş yapıyor?benım esımde senınle meslektas aslında öğretmen
ınsallah sen fazla aramadan hemen cocuğun olur hayırkısı ıle ınsan biraz yıpranıyor rabbım yıllardır olmayan herkese nasıp etsın oncelıkle kımsenın kucagını bos bırakmasın

Ben öğretmen değilim canım ya sen yanlış hatırlıyosun yada ben cümleni yanlış anladım :) ben açıktan okuyorum üniversteyi. İnsan kaynakları yönetimi okuyorum daha bitirmedim :) Eşim coca-cola'nın çerkezköydeki fabrikasında çalışıyo,orda tanışmıştık zaten ben staj yaparken :) bu ay belki olabilir çocuk ama emin değilim belirilerim var biraz.ama kendimi heveslendirmiycem adet günüme kadar bekliycem.Allahım sanada versin tez zamanda inşallah . bu arada sana abla dememin bi sakıncası var mı?

evet baska bırı ıle karıstırdım bırden :) hayır tabıkı yok abla dıyebılırsın ınsallah bak ben 3ay evvel gebe kaldım düştü ve bende anlamıstım hamıle olduğumu

sabahları mıdem bulanıyordu+karnımda bı gaz gıbı hareketlılık vardı+ göğüs ağrım vardı hakıkaten de gebe cıkmıstım senın ıcınde hayırlısı olsun kardesım

benim sadece şiddetli kasık ağrılarım oluyo ara ara. inşallah vardır ya. teşekkr ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…