- 24 Mart 2008
- 142
- 64
- 98
- 34
dediğine katılıyorum. arkadasım 3 düşük yaptı.3üde psikoojik. ilişkiye girerken kendini illa çocuk diye adapte etmemen gerekiyomuş. sıradan bir ilişki gibi. biz ilişki esnasında hai inşallah olcak busefer diye diye iyice bilinçaltımıza yerleştiriyoruz malseff
Ceyda'cim bendede aynen öyle, sirf cocuk olsun diye neredeyse is aralarinda esimi eve cagiracagim )))
işte çocuğu en çok engelleyen nedenlerden biriymiş bu. nolur sanki tadını çıkarsak düşünmesek.ama olmuyo işte.o çocuk olacak
ya olacak ya olacak :) hayirlisi canim..
aynen canım dualarım sizinle. bende yatayım artık sabah oldu :))iyi geceler öptüm
doktordan geliyorum kızlar ornisid folbiol duphaston verdi
Canım sadece duphastonu mu kullanacaksın hangi sebepten dolayı verdi onu? Bende sonuç kötü, yumurtalık lar büyümemişhastaneye yönlendirdi, orda iğne terapisi uygulayacaklarmış felan fıstık... hastanede taaa 22 sine randevu verdi şimdi gene gün sayacağım off ya (
türkiyede bi hastneye mi gidiceksin yoksa orda mı 9 gün var canım iğne terapisi olumlu çıkar insallh cnm yaduphaston adet düzenleyici ve bebek oluşumu olursa bebeğin tutunmasını kuvvetlendiriyomuş fitil verdi ve folik asit
ama işin garibi bi problemin yok senin dedi gebe kalabilirsin dedi ve bu ilaçları verdi anlem veremedim bende
Adetim bitince tekrar gidicem ay inşallah bebiş olur artik bu ay kullanıp yine gell dedi eşimde perşembe günü gidicek
insallah canım .
Sen doktora falan gidiyon m canim doktormu verdi sana klomni
Evet ben zaten çocuk yapmaya karar verdiğimiz gün gittim doktora bilinçli hamile kalmak için. 2-3 ay oldu geçen ay tuttu çocuk ama nasıl olduysa kaydı gittibu ay da başlaım klomene. yumurtlama tarihlerimde iç dedi doktor.içiyorum bakalım
Yumurta takibini nasıl yapiyosun canım
aslında tam bilmiyorum adetlerim düzensiz çünkü ama ben ay ortasında başlayp 10-15 gün deneme yapıyorum.birinden biri doğrudur heralde
Benimde adetim düzensiz bu bana verdigi hap hemd adeti duzene sokuyomus
anladım canım inşallah 2 aya kalmaz öğreniriz hamile olduğumuzu :)
Ben bunları eşimden başka kimseye güvenip anlatamadım, yani hep içime attım. Psikolojim iyice alt üst oldu, kendimi eksik hissediyorum. Eşimde şimdi ye kadar bu konuda birşey dememişti, hatta biz severek evlendik yıllar önce birkere "çocuğum olmazsa diye çok korkuyorum" demiştim, Eşimde bana "olmazsa Allah'tan geliyor deriz olsun" demiş hatta ben ne yaparsın o zaman diye sorduğumda da "seni kucağıma alır seni çok sevdiğimi söylerim sana" demişti. Bugün de bi kavgamiz oldu, eşim bana "kadın olupta bi çocuk doğuramadin" dedi, kafamdan kaynar sular aktı beynim durdu öyle Ağlıyorum kendiside girdi yattı dönüp bakmadı bile. Ya ben çok kötü oldum, hayatta beklemezdim ondan. Kimseye birşey diyemiyorum, içim içimi yiyor, canım nasıl yanıyor anlatamam. Demek böyle düşünüyormuş, birşey demiyormuş. Tr de gidip geliyim, ümitsiz olursam ayrılıp eşimin kendine ona çocuk vere bilecek birine bakması için özgür bırakacağım, benim çilemi ona çektirmeyeceğim. Çok kötü cok yalnızım ben yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?