benimde bebişim olsun

Ceyda'cim bendede aynen öyle, sirf cocuk olsun diye neredeyse is aralarinda esimi eve cagiracagim )))

günaydınnn kızlarrr hazırlanmaya başladım doktora gidicem hadi hayırlısı bakalım

doktordan geliyorum kızlar ornisid folbiol duphaston verdi

Canım sadece duphastonu mu kullanacaksın hangi sebepten dolayı verdi onu? Bende sonuç kötü, yumurtalık lar büyümemiş hastaneye yönlendirdi, orda iğne terapisi uygulayacaklarmış felan fıstık... hastanede taaa 22 sine randevu verdi şimdi gene gün sayacağım off ya (

türkiyede bi hastneye mi gidiceksin yoksa orda mı 9 gün var canım iğne terapisi olumlu çıkar insallh cnm ya duphaston adet düzenleyici ve bebek oluşumu olursa bebeğin tutunmasını kuvvetlendiriyomuş fitil verdi ve folik asit
ama işin garibi bi problemin yok senin dedi gebe kalabilirsin dedi ve bu ilaçları verdi anlem veremedim bende

olur canım olur merak etme :) folbio bende kullanıyorum 2aydır hergün. bir de KLOMEN diye bir ilaç var yumurtalıkları geliştiriyo ve çatlamalarını sağlıyomuş. ben yumurlama dönemlerimde onu kullanıyorum bikaç gün :)

Adetim bitince tekrar gidicem ay inşallah bebiş olur artik bu ay kullanıp yine gell dedi eşimde perşembe günü gidicek

Sen doktora falan gidiyon m canim doktormu verdi sana klomni

Evet ben zaten çocuk yapmaya karar verdiğimiz gün gittim doktora bilinçli hamile kalmak için. 2-3 ay oldu geçen ay tuttu çocuk ama nasıl olduysa kaydı gitti bu ay da başlaım klomene. yumurtlama tarihlerimde iç dedi doktor.içiyorum bakalım

Yumurta takibini nasıl yapiyosun canım

merhaba kızlar oncelıkle aranıza yenı katıldım cumlemıze rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bende 5 yıllık evlılım 4 yıl esım korundu 1 yıldırda korunmuyıruz 1 kere bıyolojık gebelık ve dusuk yasadım yanı tuttu kanda cıktı ama hemen düştü bu olayda 3 ay evvel oldu bana ve esıme testler yapıldı bır sorun görülmedı bende artık doktora gıtmıyorum süreklı dua edıyorum sıze ettığım duaları yazayım belkı cumlemız fayda buluruz kızlar anlatıyorum:hergün 2 litre suya 6 yasın+3meryem+41 kere alı ımran süresının 35+36+37.ayetlerını okuyacaksınız o suyu esınız ve sız ıceceksınız 5ay devam edeceksınız allahın ıznı ıle bu sekılde olanlar var ben 2 haftadır yapıyorum ınsallah bızımde olur hayırlısı ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…