Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba günlüğümm ayy nasıl heyecanlandım anlatamam
içimdeki fazlalık bir insandan kurtulmama karar vermemin üzerinden henüz bir kaç gün geçti ama iyi gidiyorum sanki
foruma ilk geldiğim gün harika insanlardan oluşan 8.grubla tanıştım beni aralarına aldılar teşekkür ediyorum hepsine .grubumla beraber hedefe ulaşacağız inşallah
yakında kayınvalide olucam,gelinime 'ayy bu şişkomu senin kaynanan kız ıyy' demelerini istemiyorum![]()
merhaba.Umarım hedefinize rahatça ulaşırsınız. :)
103 den 60 a düşmek ne demek zarif özgüven tavan
bi görenin bi daha baktığı
eşin dostun güzelliğine hayran kaldığı
alışveriş merkezlerinde milyonlarca seçeneğin olduğu
düşmanın çatladığı
off analar neler doğuruyormuş dendiği
fevkaledenin fevkinde
azmin sabrın kararlılığın net timsali olacak günlerin başlangıcı demek
ben bile bu kadar heyecanlandımsa oooo siz düşününce neler hissediyorsunuz rabb bilir
hoşgeldiniz ve hoşbuldum![]()
aman ne demek ÇITIR Bİ GELECEK İÇİN ELELE .:13:
sılagonumuz budur, takipteyim![]()
her zaman beklerim şekerim
varsa topiğin bende sana uğrarım![]()
günaydın 99.5 olmuşum
Fadime02: Hayatıma beyaz sayfa açtım başarıcagıma inanıyorum
işte topigim
tebrikler canım ne güzel vermişsin sana yetişmem lazımcanım günlüğüm ben geldim
bayadır yazamadım o kadar yoğun bir haftaki yarın da bir geçsin hayırlısıyla rahat bir nefes alıp 8-9 şubatta ki aöf sınavlarıma çalışmaya başlıcam..onlarda bittikten sonra bi süre kendime zaman ayırabileceğim tabikisi sanada
yazamadığım günlerde ben neler yaptım özetliyim; her gün mutlaka spor salonuna gittim ortalama 60 ile 90 dk arası spor yaptm,bu hafta dışarıdada çok fazla yürüdüm, yediklerimede dikkat edince bu hafta 2.2 kg verdimgeçen haftada 1.7 kg vermiştim veee 103 le başlayan serüvenime bugün itibariyle 97.1 le devam ediyorum
çok mutluyummmm
darısı tüm benim gibi şişkocukların başına![]()