benimde bir derdim var

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
49
yıllar evvel üniv.zamanında tanıştım sevdim eşimi evlendik bir kızım oldu 1999 da ise şiddetli geçimsizlikten ayrıldık yaş küçük olunca evlilik degil evçilik oyunu oynadık resmen bu süre zarfında çalıştım kızım 21 yaşında üniverstede okuyor küçükken asla evlenmem dedim şimdi kızım büyüdü ve aralarda evlen anne sende artık mutlu ol diyor yaşım 42 aralarda istemiyor degilim çünki ben 1.5 sene evli kaldım ama korkularımda var hoş bir birlikteliğim yok çokta sosyal biri degilim yaşamım ev iş arası geciyor evlenmek için sosyal cevre şart yakınlarım spor salonuna yazıl yada gönüllü vakıflarına yazıl diyorlar dahası yaş alıncada korkularda olmuyor degil yeni biriyle tanış hayatına al bunca zamandır annemle yaşıyoruz ama yalnızım annem ben kızım 3 bayan eşime iyi bir eş olabilirmiyim korkularııda ama yalnızlıkta cok zor kızım küçükken hissetmiyordum ama şimdi yaş aldıkca oda arkadaşlarıyla takıldıkca annemde 84 yaşında yalnızlık inanın cok vuruyor...bana ne önerirsiniz

yıllar evvel üniv.zamanında tanıştım sevdim eşimi evlendik bir kızım oldu 1999 da ise şiddetli geçimsizlikten ayrıldık yaş küçük olunca evlilik degil evçilik oyunu oynadık resmen bu süre zarfında çalıştım kızım 21 yaşında üniverstede okuyor küçükken asla evlenmem dedim şimdi kızım büyüdü ve aralarda evlen anne sende artık mutlu ol diyor yaşım 42 aralarda istemiyor degilim çünki ben 1.5 sene evli kaldım ama korkularımda var hoş bir birlikteliğim yok çokta sosyal biri degilim yaşamım ev iş arası geciyor evlenmek için sosyal cevre şart yakınlarım spor salonuna yazıl yada gönüllü vakıflarına yazıl diyorlar dahası yaş alıncada korkularda olmuyor degil yeni biriyle tanış hayatına al bunca zamandır annemle yaşıyoruz ama yalnızım annem ben kızım 3 bayan eşime iyi bir eş olabilirmiyim korkularııda ama yalnızlıkta cok zor kızım küçükken hissetmiyordum ama şimdi yaş aldıkca oda arkadaşlarıyla takıldıkca annemde 84 yaşında yalnızlık inanın cok vuruyor...bana ne önerirsiniz
çok genç yasta evlılık yapmısınız ve anne olmuşşunuz , şu bir gerçekki kimse kimsenin sonsuza kadar yanında değildir..
kızınız nerdeyse kendisi bir yuva kuracak yaşa gelmiş, evlenmese bile okul iş hayatı kendi arkadaş çeversi ister isteemz sizden uzaklaşacak, annenize gelirsek Allah gecinden versin ama belli bir yaşa gelmiş ne kadar yaşayacağı malum...
Bir çok insan sizin yaşınızda ilk evliliğini yapıyorken sizin bu kadar ara vermişken haaytınıza birini sokmanız , yeniden evliliğin yükü altına girmeniz zor olur...
Bunun yerine yalnız kalmamak adına sosyal aktivitelere , yakınlarınızın dediği gibi spora , gönüllü etkinliklere vs gidip kendinize çevre edinmeniz daha mantıklı bence...
Bu kadar sene yalnız takıldı iseniz şu saatten sonra bir erkeğin kahrını çekebileceğinizi sanmıyorum.. Gerekte yok inanın, haaytınızı yaşayın borç harç yoksa yurt dışına çıkın gezin tozun ...

Aday varsa değerlendirmenizi öneririm elbette.

Kafanız göre biri olduktan sonra hayat daha da güzelleşir.

Neden yi bir eş olmayasınız ki? Evlilik denen şey iki tarafın beklentilerinin örtüşmesi..
Ama arayarak bulunmaz ya da odaklanıp buldum sanmak yanıltabilir.
Ne güzel, kızınız destek. Şans, kısmet deyin.
Diğer faaliyetleri ise sosyallik ve kendiniz için yapın.
İnşallah karşınıza çıkar, şimdiden mutluluklar. :)

korkularım var evlilikle alakalı 42 senenin 40 senesi bekar anne olarak yaşadım hoş şimdi bir birlikteliğim yok ama 2. ci evliliklerini yapan arkadaşlarıma baktıgımda anlatımlarında hep cok zor inan cok cok diyorlar korkuyorum bunca zaman evinin hem erkegi hem kadını olmuş biri için inanın zor bir karar

Neden yi bir eş olmayasınız ki? Evlilik denen şey iki tarafın beklentilerinin örtüşmesi..
Ama arayarak bulunmaz ya da odaklanıp buldum sanmak yanıltabilir.
Ne güzel, kızınız destek. Şans, kısmet deyin.
Diğer faaliyetleri ise sosyallik ve kendiniz için yapın.
İnşallah karşınıza çıkar, şimdiden mutluluklar. :)
çok teşekkür ederim hamdolsun kızım inanın kızım beni sevkediyor ve bende sizin gibi düşünüyorum arayarak bulunmaz hakkımda ve haklarımızda hayırlısı inş

Sorularının ve endişelerinin ccevabını yasamadan alamazsın ve riske girmeden hicbir basarı elde edilmez.. Olgun bir yaştasın, biriyle tanışıp doğru kararı verebilecek tecrübe ve mantığa sahip olabilecek bir yaşta.. bu konuda Kendine güveniyorsan endişelerinden arınmalısın önce..

21 yaşındayım,annem 55 yaşında ve geçen sene evlendi :KK48: babamla 15 yıllık bir evliliği bitirdi,15 yıl sonra da başka birisiyle evlendi. hep tek yaşadı ama evlendiğinden bu yana annemde farklı bir enerji var ben bile hissediyorum. mutlu yani kadın.

yaşınız daha genç bence evlilik düşünebilirsiniz bundan daha doğal bir şey yok.

Sorularının ve endişelerinin ccevabını yasamadan alamazsın ve riske girmeden hicbir basarı elde edilmez.. Olgun bir yaştasın, biriyle tanışıp doğru kararı verebilecek tecrübe ve mantığa sahip olabilecek bir yaşta.. bu konuda Kendine güveniyorsan endişelerinden arınmalısın önce..
işte burda korkularım başgösteriyor dediğiniz gibi çok yerinde bir tespit trafikte kaza yaptıgımız zaman tekrar trafige cıkmıyormuyuz mantıken evet inş yakın zamanda korkularımdan arınırım

Bence olabilir. Benim de yengem bekar. Abim vefat etti. Evlenmesini o kadar çok istiyorum ki şöyle hayırlı düzgün biriyle ama o da istemiyor. Kaç kere söyledik.
Umarım çok düzgün hayırlı bir eş çıkar karşınıza. Siz isteyin bence olur. Her şeyin başı istemek ama hayırlısını.

21 yaşındayım,annem 55 yaşında ve geçen sene evlendi :KK48: babamla 15 yıllık bir evliliği bitirdi,15 yıl sonra da başka birisiyle evlendi. hep tek yaşadı ama evlendiğinden bu yana annemde farklı bir enerji var ben bile hissediyorum. mutlu yani kadın.

yaşınız daha genç bence evlilik düşünebilirsiniz bundan daha doğal bir şey yok.
sen nasıl güzel bir evlatsın canım kızım rabbim annenede sana da mutluluk versin

Bence bundan sonra bu konuda kendinize karşı daha hoşgörülü olun.cocugunuzu bekar bi anne olarak buyutmussunuz.ne mutlu size, ama artık kendinize bakma vakti.cunku bi kaç yıla kızınız da evlenir Allah gecinden versin anneciginiz de vefat ederse çok yalnız kalırsınız. Bi can yoldaşı bulun kendinize, artık daha dikkatli bakarsiniz belki etrafınıza. Flört etmek isteyen beylere daha ılımlı yaklasirsiniz. Hep mutlu olun inşallah

Bence olabilir. Benim de yengem bekar. Abim vefat etti. Evlenmesini o kadar çok istiyorum ki şöyle hayırlı düzgün biriyle ama o da istemiyor. Kaç kere söyledik.
Umarım çok düzgün hayırlı bir eş çıkar karşınıza. Siz isteyin bence olur. Her şeyin başı istemek ama hayırlısını.
kızım küçükken bende yengeniz gibi kapattım kendimi asla dedim ben anneyim asla ama artık kızımın istegi inş yengeniz de bende hayırlısıyla mutlu oluruz :)

Bence bundan sonra bu konuda kendinize karşı daha hoşgörülü olun.cocugunuzu bekar bi anne olarak buyutmussunuz.ne mutlu size, ama artık kendinize bakma vakti.cunku bi kaç yıla kızınız da evlenir Allah gecinden versin anneciginiz de vefat ederse çok yalnız kalırsınız. Bi can yoldaşı bulun kendinize, artık daha dikkatli bakarsiniz belki etrafınıza. Flört etmek isteyen beylere daha ılımlı yaklasirsiniz. Hep mutlu olun inşallah
şu aralar duygusalım nedense aglıyarak okudum inş inş ve varolun inş hepimiz mutlu olalım halen kızımdan utanmıyor degilim nasıl olurlarım yok degil inş rabbim banada hayırlı bir yuva nasip eder.

Back
X