benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Akşam yemeğinde biraz patates püresi, 2 tane de yağsız tavuk yedim. Sonra da çiğköfte vardı 1 sıkımda ondan aldım. 3 bardak da ayran içtim. Misafirlikteyiz. İnş sporumu yaparım eve geçince :)

dün akşam yine cozuttum. artık toparlanma vakti, dikkat etmem lazım falan filan demicem :D öyle deyince daha cok batıyom :D

kilo almışım :KK61: hiç yorum yapmıcam. toparlanma vakit şu bu demicem :cool:

bu sabah 2 haşlanmış yumurta , 2 çatal kaşar peynir, 1 domates ve biraz maydanoz yedim.

image.webp

3 ay öncesine kadar , artık kilo ver ayı gibi oldun laflarını duyuyordum. Şimdi daha verme böyle yeter böyle iyisin diyolar :KK70: ay bunlar cok komik :KK70:

sabah sağlam kavaltı yaptık arkadaslarla, hersey yedik valla :D nabiyim yaaa hep diyet hep diyet nereye kadar :p

öglende de 2 kase tarhana corbası, 1 porsiyon mantı yedim. Allah affetsin :)

Akşam bi kase pulbiberli yoğurt ve 2 tane fırında tavuk yedim.
Ama öglenden sonra cok leziz şeyler yedim tabi söylemicem ne yedigimi :)

yeşil mercimek corbası, tavuk ve yoğurttan oluşan ögle yemeginden 2 saat sonra yediğim çokonat helali hoş olsundu :D

Silkelenip kendime gelme zamanı.
Evet, ara verdim ve vücudum egzersizden uzak kaldığı sürede kendini salmış olabilir.
Ama bu dünyanın sonu değil. her hafta 1 kilo verdim ben. gecmişte yaptım yine yaparım, yapmalıyım. buraya kadar gelmişken pes edemem. Geri kilo alırsın diyenlere, "bak biz demiştik" dedirtmicem.

Bismillah deyip başlıyoruz. Yine, yeniden :KK52:

Back
X