• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bir diyet günlüğüm olsundu

sabahla öğleni aşırı yemiş olmam akşamı cozutcagım anlamına gelmez dimi...

Sabah arkadasımla konustum. akşam burger yiyelim dedi bende tamam dedim..
kendi kendime, neyse akşam istediğimi yiyim de yarın diyete başlarım diye düşündüm ama hayır yarın başlamıcam. bu akşam başlıcam. ben yemicem tokum dicem cok da acıkırsam salata ayran vs. alcam.

sabahla öğleni aşırı yemiş olmam akşamı cozutcagım anlamına gelmez dimi...

Sabah arkadasımla konustum. akşam burger yiyelim dedi bende tamam dedim..
kendi kendime, neyse akşam istediğimi yiyim de yarın diyete başlarım diye düşündüm ama hayır yarın başlamıcam. bu akşam başlıcam. ben yemicem tokum dicem cok da acıkırsam salata ayran vs. alcam.
İşde bu, kararlı olman süper ve inşallah o hamburgeri yemezsin, nefsine hakim ol tatlım. Akşama sorucam bak yiyip yemediğini :) sağlıklı şeyler ye.. Yarına daha az daha fit çık inş.

İşde bu, kararlı olman süper ve inşallah o hamburgeri yemezsin, nefsine hakim ol tatlım. Akşama sorucam bak yiyip yemediğini :) sağlıklı şeyler ye.. Yarına daha az daha fit çık inş.

Yedim :) Allah affetsin :(
Yarın 1 hazirana kadar sürcek olan bir düzen oluşturcam kendime inş.. Biraz sıkı, biraz ağır. Ama sonrası günlük güneşlik inş :)

Neyse bundan sonra toparlarsın inş kuzum, zaten kilo fazlan yok gibi senin.. Kaçamak yapmadan devam edersin bundan sonraki günlerde tatlım. Sosyal hayatta bazen oluyor napalım, önemli olan sonrasında toparlanmak canımcıımm :)

kahvaltıda 2haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 üçgen peynir , 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim yeşilçayla birlikte.

Ara öğün olarak 1 muz yedim. İşteyim malum. Gönül daha sağlıklı daha güzel şeyler yemek ister ama maalesef pek mümkün olmuyo.

Haziran ayında işi bırakıyorum ozaman yapmak istedigim cok şey var umarım yapabilirim. Ramazanda sahurda bol domates salatalık yumurta gibi kalorisi az besinler tüketip iftara da salata corba sebze agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Akabininde de bol spor :) Rabbim tabi nasip ederse :)

sabah kavaltıda, 2 haşlanmış yumurta, 2 domates,1 salatalık birazcık da beyaz peynir yedim. tam buğdaylı yarım dilim ekmek de yanındaydı :)

1 tabak barbunya yedim ögle yemegi olarak.
1.5 lt suyum bitti. kalan 1.5 lt yi de iş çıkışına kadar bitiririm. akşam eve gectikten sonrada 1-2 bardak ekstradan içmiş olursam oohh misss :KK36:

pazartesi 53 kiloyu görürüm inşaallahh :KK33:

yeni bir güne bismillah.

hastalıklarla, pis boğazlıklarla geçen bir haftanın sonrasında ben yine buralara geldim. hangi yüzle geldiysem artık :110:

Akşam ton balığı salatası yaptım kendime. Onu yedim bir bardak da ayran içtim.

Buaralar cok boşlamıştım umarım devam etmez, etmemeli. Verdigim kiloları geri almaya başlıyorum hemen dur demem gerek. Hedefime ulaşmadan taviz vermicem artık. Özellikle ilk 1 ay nasıl direndiysem şimdi yine direncem yine başarcam inş .

Sabah kahvaltıda, 1 dilim tam buğdaylı ekmek, 1 salatalık 1domates 2 tane de üçgen peynir yedim yeşilçayla birlikte.

Ben ki 3ay icinde 10 kilo vermiş bir insanım. sporumu aksatmadan her gün yapmış birisiyim.

ki benim kaldığım bi evim de yoktu, sağda solda kalıyordum..
Ben yeri geldi, sırf spor yapmamış olmiyim diye kaldıgım evin banyosunda spor yaptım. ( kimsenin evinde kendime ayrı özel spor alanı tahsis edemezdim )
Sonra , yeri geldi en lezzetli şeylere hayır dedim.
Niçin yaptım bunları ? haziranın 1 inde 50 kilo olmak icin, dümdüz bir karna sahip olmak için.

Hersey cok güzel gidiyorken birden saçmalamaya başladım. Önce yediklerimi artırdım, ne kadar zararlı şeyler varsa onlardan tıka basa yedim , geceleri dısarlarda bol kalorili bol yağlı şeyleri yedim...

Sonrasında sporu bıraktım vs. vs. bisürü bahaneler sıralayabilirim buraya.

Ben bu kadar fedakarlıklar yapmışken, yolun sonuna kadar gelmişken bırakamam. vücuduma ihanet edemem. herşeye yeniden başlıyorum.

YİNE YENİDEN. VİRA BİSMİLLAH.

Back
X