• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde derdim var:(

sailormom

Bana Allah yeter...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
476
265
63
35
Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?

Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?
Evde siz yokken kalmalarında ne sakınca var ki? Benimki yapmıyorda yapsa bile sorun olmazdı, asıl sorun ben varken getirecek olması olur. Arkadaşlarının kalmasını istemiyorsanız annenizde kalmayın birde ayrı ayrı neden kalıyorsunuz başka bir yerde kalınacaksa beraber gider kalırsınız. Başka şehirde mi anneniz?

Normalde de görüşmesinden hoşlanmadığım insanlarsa evime gelmelerini istemem. Ama normal arkadaşlarıysa neden kalmasın ki. Ben de davet ediyorum arkdaşalarımı,o da davet edebilir.

Sizi rahatsız eden ne ? Arkdaşlarından mı hoşlanmadınız ?

Evde siz yokken kalmalarında ne sakınca var ki? Benimki yapmıyorda yapsa bile sorun olmazdı, asıl sorun ben varken getirecek olması olur. Arkadaşlarının kalmasını istemiyorsanız annenizde kalmayın birde ayrı ayrı neden kalıyorsunuz başka bir yerde kalınacaksa beraber gider kalırsınız. Başka şehirde mi anneniz?
Baska bir sehirde.. O gelmek istemiyor bende hep tek gidiyorum oglumla..

arkadaşlarının kalmasından ziyade "benim dediğim olacak" diye diretmesi saygısızlık...

bence de eşimin arkadaşı gelip kalabilir... ( hoş bunu söylüyorum ama hepsi benim de arkadaşım aynı zamanda o yüzden tuhaf gelmiyor)

siz neden istemiyorsunuz? evi çok mu dağıtıyorlar ya da başka bir sebep mi var?

Gidip bir yerde kalmanı istemediğinden bunda ısrar ediyor olabilir mi
Benim eşimde sevmez kalmamı, ne zaman ablamda kalacak olsam ya gidecek bir yer bulur ya da çağıracak bir arkadaş, sinir olduğumu bildiğinden yapıyor

Bu arkadaslarinin kim olduğuna ve ne amaçla geldiklerine bagli. Ben zaten evli bir erkeğin bekarlarla fazla takilmasina hoş bakmiyorum. Eğer evliyse de zaten adam niye evinde eşinin yaninda değilde arkadasinda kalir ki.

bence kalmamalı :63:
ama eşim de ilk zamanlar ben annemde yada arkadaşımda kaldığımda çağırıyordu
ama evin hali duman yani :mad:
arkadaşları düzgün olsa karışmama ama it kopuk kalmasın daha iyi
şimdide kalamaz gerekirse hiç bi yere gitmem bende

arkadaşlarını çağırabilir evet ama kalması hoş değil
arkadaşlarıyla vakıt geçirsin çapkınlık yapsa daha mı iyi
sakınca yok bence

Elbette cagırabılır yanı .Sonuçta arkdsları vakıt gecırmek ıster .Ayrıca kendı gıdıp baska yerlerde kalmasındansa evımde kalmaları tercıhımdır .Bunu sorun olarak görmenız bencıllıkten baska bır sey degıl

Kalmasında sakınca yok ama arkadaşları sizin özelinize saygı gösterip yuvanızda problem çıkartacak insanlar değilse.O kadar kısıtlayıcı olmayın.Sonuçta herkesin , evlilik sınırlarını ihlal etmeden,özgürlük hakkı vardır.Siz diretmeyin o da diretmesin ve baist meseleyi bu derece uzatmayın

Ayrıca eşinizin '' benim dediğim olacak '' demesi hoş değil.ama zannımca kavga esnasında sinirle söylenmiş bir cümle.Üzerinde durmaya hiç gerek yok.Üzmeyin birbirinizi daha fazla

Her eş , eşini koynunda ister ;)

Birincisi arkadaslari bekar evli dwgiller.
Ikincisi geldigimde hem 10 aylik oglumla.ugrasip hem.evi tmizlemek.durumunda.kaliyorum.
Birde.annemle.aralari.yok. Anneme gitmen rahatsiz.ediyodiye yapiyor olabilir.
Birde benim.edigim.olacak isine.gelirse.diye diretmesi beni cok.uzuyor.
Aileyiz.biz. Bu.ev benim.ozel alanim. Diyorumki cok.istiyorsan.sen.git kal.arkadaslarinda. Ben geldigimde evi temizliyorum. Zor oluyor arkadaslar. Annemede.oyke.cok.gitmiyorum. Arkadaslari saygili insanlar.ama bekarlar ne.gerek var.gece.gitsin.evlerinde.kalsinlar.
Bana saygisizlik oldugunu dusunuyorum
ben onun rahatsiz oldugu konulara.ozen.gosteriyorum. Benimle.gelmek.istemiyo ben geldemiyorum bunaltmiyorum. Ben eve.arkadasini cagiracak kalacak endisesiyle anneme bile gidemeyeceksemde.olmazki.

Orasi senin evin oldgu kadar esininde evi ve arkadaslarini getirwblir sonucta siz yoksunuz evde siz varken getormiyor yokken getirmesi eve zarra vermedikleri sure bence sakincasi olmamali bnce siz siniize saygi gosterin

Back
X