• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde derdim var:(

Bnce sukredin ne adamlar var baska kadin getriyolar aldatiyolar birakin getirsin siz annenizde kalmanin tadini cikarin oda arkadaslariyla kalmanin tadini cikartsin hic gereksiz tatsizlik cikartmayin mutlu olun arkadasim

sen yokkke evde gelip kalabılırler sınırı kacırmadıkları surece bunda bı sakıınncaa yok gıbı goruyorum ben ama tabykıde rahatsız olursan bunda konus esinlee sakın bır sekılde bundan rahatsız oldugunu soylee ..

Arkadaslar yorumlariniz icin.tesekkurderim. Sanirim ben.fazla takinti yapmisim. Yani kimseyede.soyleyip bir fikir almadigimdan iyice.gozumde buyuttum sanirim. Simdi biraz daha iyiyim. Simdiye kadar.kimseye boyle bir derdimi soylemedim esimin fazla uzerine gitmis.olabilirim. Simdi yanina.gidip konusup aramizi duzeltecegim. Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.

Birincisi arkadaslari bekar evli dwgiller.
Ikincisi geldigimde hem 10 aylik oglumla.ugrasip hem.evi tmizlemek.durumunda.kaliyorum.
Birde.annemle.aralari.yok. Anneme gitmen rahatsiz.ediyodiye yapiyor olabilir.
Birde benim.edigim.olacak isine.gelirse.diye diretmesi beni cok.uzuyor.
Aileyiz.biz. Bu.ev benim.ozel alanim. Diyorumki cok.istiyorsan.sen.git kal.arkadaslarinda. Ben geldigimde evi temizliyorum. Zor oluyor arkadaslar. Annemede.oyke.cok.gitmiyorum. Arkadaslari saygili insanlar.ama bekarlar ne.gerek var.gece.gitsin.evlerinde.kalsinlar.
Bana saygisizlik oldugunu dusunuyorum
ben onun rahatsiz oldugu konulara.ozen.gosteriyorum. Benimle.gelmek.istemiyo ben geldemiyorum bunaltmiyorum. Ben eve.arkadasini cagiracak kalacak endisesiyle anneme bile gidemeyeceksemde.olmazki.

Bu durumları cevağlayalım

1-Bekar olması sorun değil.illetli gibi söylemişsiniz.Ayrıca saygılı insanlar demişsiniz hemde
2-Evin temizlenmesi durumunu ise '' tatlı dille söylerseniz ona bile temizlettrirsiniz emin olun''
3-annenizle arasının iyi olmadığı ve bunun için yapıyor olabilir mevzusu yalnızca varsayım.Bunu düşünerek vesvese yapmayın
4-evet özel alanınız ama o zaman misafir dahi almamalısınız eve.yatak odanıza girilmediği sürece eşinizle ortak kullanım alanlarına misafir,dost,arkadaş akraba getirip kalmasına itiraz edemezsiniz.Onunda özel alanı öyle bakarsanız
5-Adam evine bağlıyken '' arkadaşlarına git kal '' diyerek ayakkabılarını giydirirseniz bir daha çıkarttıramazsınız
6-Size kesinlikle saygısızlık değil.
7-Benim dediğim olacak mevzusu hiç hoş değil.ama kavga esnasında inatla ve kızgınlıkla söylenmiştir.Ki kavga kim aklını düzgün kullanabilmiş.

Annenizden geldiğiniz için eşiniz ile anneniz arasındaki gerilim sizi de germiş.Uzatmayın derim sadece

İlerde evlenince, evde ben yokken elin adamı gelip benim evimde kalamaz.
Öyle şey mi olurmuş..
Bir de tavrı çok kırıcı gerçekten, sinir bozucu.

Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?
Niye annende kocan yokken kalıyorsun ki bende bunu anlamıyorum. Annenize de hayret ediyorum benim annem
Kalcam desem git kocanın yanına der. Siz gidip Kocasiz annede kalınca iyi esınız arkadas getirince tahammül edemiyorum.

Niye annende kocan yokken kalıyorsun ki bende bunu anlamıyorum. Annenize de hayret ediyorum benim annem
Kalcam desem git kocanın yanına der. Siz gidip Kocasiz annede kalınca iyi esınız arkadas getirince tahammül edemiyorum.
Annemde esimle kalmak isterim. Aralari bozuk o yuzden esimi zorla goturup keyfinin kacmasini istemiyorum.

Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?

eşim öyle bişey yapmadı.
ama ben o şehir dışındayken tüm bekar arkadaşlarımı topluyorum eve..
niye sorun ettiniz ki?

olabilir..ne var bunda kavga edecek ...senin olduğu kadar kocanında evi ..dua et kadın getirmiyor..çooook böyleleri

E
Annemde esimle kalmak isterim. Aralari bozuk o yuzden esimi zorla goturup keyfinin kacmasini istemiyorum.
e kalmayın o zaman uyumak istediğinizde evinize geçin ben 2 yıllık evliyim bir kere cenaze dolayısıyla annemlerde kaldım. Benim esim de sevmez disarda kalmayı. Gece uykum gelince ararım gelir alır kocam Yada o saate kalmadan kendim donerim. Sonucta arkadasini getirmek istemesi de dogal sizin olduğu kadar eşinizin de bi sonucta.

Bu konuyu acarken kimsenkn bu kadar ilimli karsilayacagini dusunmemistim. Anormal bir durum.olarak kabul etmis beynim. Neyse iyi oldu burada paylastigim. Insan tek basina objektif olamiyor. Ben bu durumun herkese sinir bozucu gelecegini dusunmustum. Opup basima koyayim benim adami..:)

Evde siz yokken kalmalarında ne sakınca var ki? Benimki yapmıyorda yapsa bile sorun olmazdı, asıl sorun ben varken getirecek olması olur. Arkadaşlarının kalmasını istemiyorsanız annenizde kalmayın birde ayrı ayrı neden kalıyorsunuz başka bir yerde kalınacaksa beraber gider kalırsınız. Başka şehirde mi anneniz?
Bu kadar basit değil .Ne sapıklar var .Belki sizin yatak odanıza girecek belki iç çamaşırlarınızı görecek .Ne gereği var .

Getirebilir diyenleri anlamiyorum kadin even çıkar çıkmaz bekar evine cevirmesimi gerekiyor evi hemen getirmemeli bence madem evin haniminin rizasi yok

Allah Allah. ya yeminlen ben hiç düşünemiyorum böyle şeyleri ne gamsızım ya.

ben bir yere gitsem, eşim eğlensin diye elimden geleni yaparım. ben derim ona arkadaşlarını çağır, dışarı çıkın, takılın diye (bekar arkadaşları da var insan yemiyorlar :KK45:) ben isterim onun iyi vakit geçirmesini.

ayrıca "sen annene niye kocansız gidiyorsun?" diyenleri de anlamıyorum o_O
ben her gittiğim yere kocamı niye götüreyim. anamla dizdize oturup, sohbet ederim, hasret gideririm. eşim de sıkılmasın. he hiç gelmesin, saygısızlık etsin demiyorum da yanımda yavrum da var. giderim hasret gideririm anneme.

vallahi bende sorun var, öğreneceğim çok şey var sanırım

Getirebilir diyenleri anlamiyorum kadin even çıkar çıkmaz bekar evine cevirmesimi gerekiyor evi hemen getirmemeli bence madem evin haniminin rizasi yok
Bekar evi dediğiniz nedir, nasıl bir şeydir?
Kendimden pay biçiyorum, geyşa olmadığıma göre onun her türlü ilgisine hitap edemiyorum. Otursun arkadaşlarıyla maç izlesin, oyun oynasın, arabalardan konuşsunlar, guitar hero oynasınlar, okeye dönsünler. Nasıl bir kötülük var bunda? Yani içip dağıtmadıktan sonra arkadaşların evde kalmasının nesi anormal?

Back
X