- 28 Ağustos 2014
- 220
- 84
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birincisi arkadaslari bekar evli dwgiller.
Ikincisi geldigimde hem 10 aylik oglumla.ugrasip hem.evi tmizlemek.durumunda.kaliyorum.
Birde.annemle.aralari.yok. Anneme gitmen rahatsiz.ediyodiye yapiyor olabilir.
Birde benim.edigim.olacak isine.gelirse.diye diretmesi beni cok.uzuyor.
Aileyiz.biz. Bu.ev benim.ozel alanim. Diyorumki cok.istiyorsan.sen.git kal.arkadaslarinda. Ben geldigimde evi temizliyorum. Zor oluyor arkadaslar. Annemede.oyke.cok.gitmiyorum. Arkadaslari saygili insanlar.ama bekarlar ne.gerek var.gece.gitsin.evlerinde.kalsinlar.
Bana saygisizlik oldugunu dusunuyorum
ben onun rahatsiz oldugu konulara.ozen.gosteriyorum. Benimle.gelmek.istemiyo ben geldemiyorum bunaltmiyorum. Ben eve.arkadasini cagiracak kalacak endisesiyle anneme bile gidemeyeceksemde.olmazki.
Niye annende kocan yokken kalıyorsun ki bende bunu anlamıyorum. Annenize de hayret ediyorum benim annemArkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?
Annemde esimle kalmak isterim. Aralari bozuk o yuzden esimi zorla goturup keyfinin kacmasini istemiyorum.Niye annende kocan yokken kalıyorsun ki bende bunu anlamıyorum. Annenize de hayret ediyorum benim annem
Kalcam desem git kocanın yanına der. Siz gidip Kocasiz annede kalınca iyi esınız arkadas getirince tahammül edemiyorum.
Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?
olabilir..ne var bunda kavga edecek ...senin olduğu kadar kocanında evi ..dua et kadın getirmiyor..çooook böyleleriArkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
e kalmayın o zaman uyumak istediğinizde evinize geçin ben 2 yıllık evliyim bir kere cenaze dolayısıyla annemlerde kaldım. Benim esim de sevmez disarda kalmayı. Gece uykum gelince ararım gelir alır kocam Yada o saate kalmadan kendim donerim. Sonucta arkadasini getirmek istemesi de dogal sizin olduğu kadar eşinizin de bi sonucta.Annemde esimle kalmak isterim. Aralari bozuk o yuzden esimi zorla goturup keyfinin kacmasini istemiyorum.
Bu kadar basit değil .Ne sapıklar var .Belki sizin yatak odanıza girecek belki iç çamaşırlarınızı görecek .Ne gereği var .Evde siz yokken kalmalarında ne sakınca var ki? Benimki yapmıyorda yapsa bile sorun olmazdı, asıl sorun ben varken getirecek olması olur. Arkadaşlarının kalmasını istemiyorsanız annenizde kalmayın birde ayrı ayrı neden kalıyorsunuz başka bir yerde kalınacaksa beraber gider kalırsınız. Başka şehirde mi anneniz?
Her seferinde ayni sey oluyor.. O yuzden rahatsiz.oluyorum.Benim de tepkim büyük olur.
Ne demek ya ben yokken gelecekler kalacaklar. Yok öyle bir dünya arkadaşım! O ev benim özelim.
Tepkim sert olurdu.
Bekar evi dediğiniz nedir, nasıl bir şeydir?Getirebilir diyenleri anlamiyorum kadin even çıkar çıkmaz bekar evine cevirmesimi gerekiyor evi hemen getirmemeli bence madem evin haniminin rizasi yok