• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde derdim var:(

Getirebilir diyenleri anlamiyorum kadin even çıkar çıkmaz bekar evine cevirmesimi gerekiyor evi hemen getirmemeli bence madem evin haniminin rizasi yok

Bak şimdi böyle getirsin nolcak diyenler varya,
erkekler evde p. tarzı filmler izlerken yakaladım yok işte erkek erkeğe kız muhabbeti yapıyolarken yakaladım fln desen hemen boşan güvenme kessiiin aldatıyo derler :-)

Evin hanımı evde yokken kalmaya gelemez kimse yakışık almaz. O adam artık evli! Gelir 1-2 saat oturur çayını çorbasını içer sohbetini yapar gider.
Oldu da banyo dolabında kadının özel eşyaları var. (pedi, jileti, epilasyon aleti vs vs) eşinizin erkek arkadaşı dolaptan havlu alırken gördü hoş bişey mi?

Biraz ince detayları düşünün :KK66:

Bak şimdi böyle getirsin nolcak diyenler varya,
erkekler evde p. tarzı filmler izlerken yakaladım yok işte erkek erkeğe kız muhabbeti yapıyolarken yakaladım fln desen hemen boşan güvenme kessiiin aldatıyo derler :-)

Evin hanımı evde yokken kalmaya gelemez kimse yakışık almaz. O adam artık evli! Gelir 1-2 saat oturur çayını çorbasını içer sohbetini yapar gider.
Oldu da banyo dolabında kadının özel eşyaları var. (pedi, jileti, epilasyon aleti vs vs) eşinizin erkek arkadaşı dolaptan havlu alırken gördü hoş bişey mi?

Biraz ince detayları düşünün :KK66:
Bende bunlara takiyorum.aslinda.

Bende bunlara takiyorum.aslinda.

Valla takmakta çok haklısın. Benim için bu tarz şeyler önemlidir. O ev kocamın evi kadar (!) benim de evim (!)
Rahatsız olduğumu bile bile yapıyorsa ve bu tarz şeylerden de rahatsız olduğumu bildiği halde üsteliyorsa daha farklı dille konuşurum.
Sonuna kadar haklısın.

Valla takmakta çok haklısın. Benim için bu tarz şeyler önemlidir. O ev kocamın evi kadar (!) benim de evim (!)
Rahatsız olduğumu bile bile yapıyorsa ve bu tarz şeylerden de rahatsız olduğumu bildiği halde üsteliyorsa daha farklı dille konuşurum.
Sonuna kadar haklısın.
Konustum.isine gelirse ne.istiyorsan.onu yap benim dedigim olacak dedi. Hic geri adim.atmaz. Her.konuda boyle restini ceker. Cekti gitti simdi. .Cok kizgin..

Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?

biz eşimle ne yatılı kalırız ne yatılı misafir severiz ne birimiz diğeri olmadan yatıya anneye vs gider.. o yüzden bu konu açılmaz sorun olmaz..
herşey bi yana "benim dediğim olacak" diyen biri var karşınızda.. her konuda böyle ise bu konuyu değil asıl "söz geçirme" kısmını konuşmalısınız onunla.. sürekli sizin istemediğiniz şeyler olacak ve o bildiğini okuyacak bu haksızlık..

biz eşimle ne yatılı kalırız ne yatılı misafir severiz ne birimiz diğeri olmadan yatıya anneye vs gider.. o yüzden bu konu açılmaz sorun olmaz..
herşey bi yana "benim dediğim olacak" diyen biri var karşınızda.. her konuda böyle ise bu konuyu değil asıl "söz geçirme" kısmını konuşmalısınız onunla.. sürekli sizin istemediğiniz şeyler olacak ve o bildiğini okuyacak bu haksızlık..
bana söyle dedi benim dediğim olacak bende dedimki olmayacak senin dediğin. kabul etmiyorum ben bunu. sen boyle davrandığın için ben daha cok böyle yapıcam dedi. herneyse sonuçta onun istediği olmaya devam edecek sanırım. bende böyle sinir olmaya devam edicem. her anneme gittiğimde böyle olur. sonuçta 2 aydır gitmiyordum. gittim 5 gün kaldım kuzenimn oğlunun sünneti vardı falan toplantı vesaire. ben gider gitmez hemen arkadasını gel bende kal demesi hoş değil. bunu benden gizlemeside hoş değil. bütün bunlardan sonuçta çok rahatsız olduğumu biliyor. ama geri adım atmıyor. dayanamadım tartıştım. normalde tartışan bir tip değilim. böyle hassas davrandığım bir konuydu bu. ben her gittiğimde böyle olmak zorunda değil. sonuçta 10 aylık oğlum var 5 saat yol çekip gelir gelmez temizlik yapıyorum. çok zor oluyor.
ama ben haksızım ona göre. ona karışamazmışım ben.. benimde böyle bir evlilik mantalitem yok. zaten arkadaşlarıyla istediği gib vakit geçiren birisi ve bende gerçekten karışıp kıskançlık yapmam yani.

Her fikirden kişilerin olması gayet normal.Çünkü herkesin yaşam tarzı var.Ancak burada söylenenlerden yola çıkarak asla eşine karşı taraf olma.Yapacağın aranızdaki sorunları çözmek.Ve bu sorunları çözerken kavga etmeden saygı çerçevesinde sabırla konuşmalısınız.Restleşme yalnızca evliliğinize zarar verir.

nedne istemiyorsunuz, size önceden haber vererek çağırabilir bence.. ama size sormadan yapması ya da benim dediğim olacak tavırları hoş değil.. sonuçta ikinizin evi..

bana söyle dedi benim dediğim olacak bende dedimki olmayacak senin dediğin. kabul etmiyorum ben bunu. sen boyle davrandığın için ben daha cok böyle yapıcam dedi. herneyse sonuçta onun istediği olmaya devam edecek sanırım. bende böyle sinir olmaya devam edicem. her anneme gittiğimde böyle olur. sonuçta 2 aydır gitmiyordum. gittim 5 gün kaldım kuzenimn oğlunun sünneti vardı falan toplantı vesaire. ben gider gitmez hemen arkadasını gel bende kal demesi hoş değil. bunu benden gizlemeside hoş değil. bütün bunlardan sonuçta çok rahatsız olduğumu biliyor. ama geri adım atmıyor. dayanamadım tartıştım. normalde tartışan bir tip değilim. böyle hassas davrandığım bir konuydu bu. ben her gittiğimde böyle olmak zorunda değil. sonuçta 10 aylık oğlum var 5 saat yol çekip gelir gelmez temizlik yapıyorum. çok zor oluyor.
ama ben haksızım ona göre. ona karışamazmışım ben.. benimde böyle bir evlilik mantalitem yok. zaten arkadaşlarıyla istediği gib vakit geçiren birisi ve bende gerçekten karışıp kıskançlık yapmam yani.

güzelce konuşun belki inatlaşıyordur sadece.. anlatın bi de 10 aylık bebek var.. emekliyor belki.. evi temiz tutmak o kadar zor ki bebekle.. bunu anlatın.. evi geride nasıl bırakıyorlar bilmiyorum ama yine de.. hiç getirme demeyin ama sınırlandırın.. size yardımcı olsun sonrasında.. gizli çağırmak hele onun kabul edilmesini bekliyorsa.. çok bekler.. bunu anlasın..

Uzatmamak lazım.Çekincelerinizi ve korkularınızı açık açık sakince anlatın.Ayrıca sebeplerini de açıklayın.Ama inatlaşmayın

Bu kadar basit değil .Ne sapıklar var .Belki sizin yatak odanıza girecek belki iç çamaşırlarınızı görecek .Ne gereği var .
Benim için o kadar basit. Zira eşim arkadaş tercihini doğru yapacak kadar mantıklı bir insan. Sapığı evime getirecek hali yok. Ama arkadaşa yazarkende bizde işlerin böyle yürümediğini söylemiştim

Bekar evi dediğiniz nedir, nasıl bir şeydir?
Kendimden pay biçiyorum, geyşa olmadığıma göre onun her türlü ilgisine hitap edemiyorum. Otursun arkadaşlarıyla maç izlesin, oyun oynasın, arabalardan konuşsunlar, guitar hero oynasınlar, okeye dönsünler. Nasıl bir kötülük var bunda? Yani içip dağıtmadıktan sonra arkadaşların evde kalmasının nesi anormal?
Valla canim onlari gitsin cafede bilmem nerde yapsınlar milletin evinde değil

Valla canim onlari gitsin cafede bilmem nerde yapsınlar milletin evinde değil

Ben başka bir şey sormuşum siz başka şekilde cevap vermişsiniz.
Bana çok manasız geldi.
Sağı solu karıştırma çekincesi varsa aileler de gelmemeli o zaman. Babamın da prezervatifleri görebilme ihtimali olduğu kadar kuzenlerin eşimin özel şeyleri görme ihtimali var. Hatta komşu çocuklarının ped bulup bu ne diye ortalarda koşturma ihtimali de var. Ayman aşık yerlere koymazsanız misafir çekincesi de olmaz. Eğer dert bu ise.

Arkadaslar yorumlariniz icin.tesekkurderim. Sanirim ben.fazla takinti yapmisim. Yani kimseyede.soyleyip bir fikir almadigimdan iyice.gozumde buyuttum sanirim. Simdi biraz daha iyiyim. Simdiye kadar.kimseye boyle bir derdimi soylemedim esimin fazla uzerine gitmis.olabilirim. Simdi yanina.gidip konusup aramizi duzeltecegim. Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.
Benim de esimin de annemle arasi Yok benim de Annem baska sehirde Ben de gidince kizimi alip giderim.. ama raining arkadaslarinin Ben yokken gelmesinde kalmasinda hic sakinca gormedim ki zaten geliyorlar da Yani.. gelsinler nolcak.. ama esin evi toparlasin oyle birakmasin.. sikinti yapma bence bu olsun tek derdin..

Ben başka bir şey sormuşum siz başka şekilde cevap vermişsiniz.
Bana çok manasız geldi.
Sağı solu karıştırma çekincesi varsa aileler de gelmemeli o zaman. Babamın da prezervatifleri görebilme ihtimali olduğu kadar kuzenlerin eşimin özel şeyleri görme ihtimali var. Hatta komşu çocuklarının ped bulup bu ne diye ortalarda koşturma ihtimali de var. Ayman aşık yerlere koymazsanız misafir çekincesi de olmaz. Eğer dert bu ise.
Tercih meselesi demekki ben istemem evimi ben yokken kahveye cevirmelerini ped bulurlar bilmemne korkusuyla değil ben evde yokken evimde adamlar psp partisi yapmalari fikri beni rahatsız ediyor

Tercih meselesi demekki ben istemem evimi ben yokken kahveye cevirmelerini ped bulurlar bilmemne korkusuyla değil ben evde yokken evimde adamlar psp partisi yapmalari fikri beni rahatsız ediyor
Benim eşim de günlerden hazzetmez misal. Yok öyle beni dışarı atıp yüz tane kadınla dedikodu yapmak der. Orta yol bulunabilir bence ciddi bir rahatsızlık yoksa. Kalmasınlar ama gündüz gelsinler gibi...Sonuçta tam zıt düşüncelerdeyseniz ortada buluşmak gerek diye düşünüyorum. Gizli gizli yapmasındansa...

Benim eşim de günlerden hazzetmez misal. Yok öyle beni dışarı atıp yüz tane kadınla dedikodu yapmak der. Orta yol bulunabilir bence ciddi bir rahatsızlık yoksa. Kalmasınlar ama gündüz gelsinler gibi...Sonuçta tam zıt düşüncelerdeyseniz ortada buluşmak gerek diye düşünüyorum. Gizli gizli yapmasındansa...
Orasi tabiki öyle de arkadasin eşi dikte ediyormuş karisamazsin diyormus bu çok çok daha yanlış bir tutum inada bindiririm kapi kilidini degistiririm onuda sokakta birakir giderim yinede yapamaz benden izinsiz :)

Orasi tabiki öyle de arkadasin eşi dikte ediyormuş karisamazsin diyormus bu çok çok daha yanlış bir tutum inada bindiririm kapi kilidini degistiririm onuda sokakta birakir giderim yinede yapamaz benden izinsiz :)
Valla ne yapıcağımı bende bilmiyorum konuşmuyor benimle bu yuzden kaç saattir. ne diyeyim..

Evli değilim ancak ev boşsa, getirdiği arkadaşlarını da tanıyorsam benim için hiç sorun olmaz. Banyo dolabındaki jileti, pedi görmesi için illa o evde uyunması mı gerekiyor. Yatak odasında takılmadıkları sürece nolabilir? Bırakın adam mutlu oluyosa yapsın.

Back
X