• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde derdim var:(

İlerde evlenince, evde ben yokken elin adamı gelip benim evimde kalamaz.
Öyle şey mi olurmuş..
Bir de tavrı çok kırıcı gerçekten, sinir bozucu.

Elim adamı de
Benim de tepkim büyük olur.
Ne demek ya ben yokken gelecekler kalacaklar. Yok öyle bir dünya arkadaşım! O ev benim özelim.
Tepkim sert olurdu.

O zamn annenızde gelıp kalmasın .Kardesınızde kalmasın .Evlendınız dıye hıç kımse gelmesın evınıze .Hatta vefat ettıgınız zamn gelıp cenazenızı bıle kaldırmasınlar evden .Neden ? cnkı o ev sızın özelınız .nasıl bır sacmalık ya .

eşim yokken ben arkadaşlarımı topluyorum,kocam da getirebilir..

Elim adamı de

O zamn annenızde gelıp kalmasın .Kardesınızde kalmasın .Evlendınız dıye hıç kımse gelmesın evınıze .Hatta vefat ettıgınız zamn gelıp cenazenızı bıle kaldırmasınlar evden .Neden ? cnkı o ev sızın özelınız .nasıl bır sacmalık ya .

neyin kafasındasın ya :)
sen eşinin arkadaşlarını annen kardeşin kadar yakın görüyosan o kendi bileceğin. Sen yokken gelsinler yatsınlar kalksınlar arkadaşım orası senin evin,
benim evimde (!) kalamazlar.

Çağırmıyor ama çağırabilir. Playstation ya da maç gecesi falan yapabilirler nasıl bir sakıncası olabilir :KK69:
Her zaman olmaması kaydıyla olabilir, Plastation erkeklerin tutkulu oyunudur..
Erkekleri bu kadar sıkmamak lazım..
Ama ewe 10 kişi toplasın anlamına gelmiyor bu tabii o_O

arkadaşım evlendin diye eşinin eve kapanması kimseyle konuşmaması görüşmemesi gerekiyormus gibi davranmayın hiç kimsesi olmasın gibi bişey bu ben gittiğimde benim eşim arkadaşlarını eve çağırır ve bence gayet normal hatta kalır bile bazıları bende o olmadığında arkadaşlarımı çağırırım olaya tek pencereyle bakmayın eşinizi de kısıtlamayın bunun için tartışmaya bile değmez oda insan öyle düşün

Ama anneme bile.gidemeyeceksem arkadaslari gelecek.diye .. Boyle olmaz ki..

beraber gidin.ben 2 yıllık evliyim sadece 1 gece annemlerde tek uyudum o da kocamın acilen şehirdışına çıkması gerekiyordu diye .hayatta ayrı kalamayız.(salonda uyumaya teşebbüslerim hariç tabi) :KK17:

Bana gore bir sikinti yok neden yalniz kalsin ki evde? Disarida gezsin daha mi iyi?

Eşimin bekar arkadaşları var onları benim yemege davet ettigimde oluyor ben yokken geldikleride hepsini tanıyorum en az eşim kadar düzgün insanlar ben abuk sabuk tipler olmadığı sürece sakınca görmüyorum

bende türkiye izine geldiğimde ..eşim bekar ve iltica arkadaşları kalmış...ne kadar kaldığını bilmiyorum...yabancı picama görünce dedim bunlar kimin..dedi arkadaşla oturduk geç olunca göndermedim 1 gece kaldı...bende tabi bütün evi baştan aşağı ne var ne yok yıkamadan içeri girememiştim...birdakine yine yaparsan seni o arkadaşına postalarım dedim..çok tiksinmiştim...ama bir daha tekrarlamadı...temiz birileri olsa neysede ....

kişiye göre değişir ama benım ilk evi duzduğumuzde daha düğüne var eşim bir arkadaşını almış gelmiş kahve içmişler onuda iki bardak makinaya koymuş ertesi gün farkettim benim şarteler atı daha ben kullanmadım hiç bir şeyimi diye bağırdım çağırdım oda bir daha yapmadı ben aslında daha kullanmadığım evimde misafir ağırlamadıydı şimdi farketmez ama o kavgadan sonra bir daha olmadı

Back
X