Evde siz yokken kalmalarında ne sakınca var ki? Benimki yapmıyorda yapsa bile sorun olmazdı, asıl sorun ben varken getirecek olması olur. Arkadaşlarının kalmasını istemiyorsanız annenizde kalmayın birde ayrı ayrı neden kalıyorsunuz başka bir yerde kalınacaksa beraber gider kalırsınız. Başka şehirde mi anneniz?Arkadaslar size cok rahatsiz oldugum bir konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Esiniz siz annenze gidip.kaldiginizda evinize arkadaslarini cagiriyor.mu. Ve kaliyorlarmi.?
Az once cok kotu tartistik. Kalabilirlermis. Onun dedigi olacakmis. Cok uzgunum. Tahammul edemiyorum. Nasil yapmali?
Baska bir sehirde.. O gelmek istemiyor bende hep tek gidiyorum oglumla..Evde siz yokken kalmalarında ne sakınca var ki? Benimki yapmıyorda yapsa bile sorun olmazdı, asıl sorun ben varken getirecek olması olur. Arkadaşlarının kalmasını istemiyorsanız annenizde kalmayın birde ayrı ayrı neden kalıyorsunuz başka bir yerde kalınacaksa beraber gider kalırsınız. Başka şehirde mi anneniz?
Sadece 3 5 gun kaliyorum hep gitmiyorum zaten ayni sehirde degilizSen kocani birakip annende kaliyosan, o da arkadaslarini cagirir ne var bunda
Siz onu yanlızda bırakıp gittiğiniz için kendini özgür hissediyor diye gelmiyodur. Ben eşimsiz hiçbiryere gitmiyorum hele hele kalmam gereken yerse hiç gitmem.Baska bir sehirde.. O gelmek istemiyor bende hep tek gidiyorum oglumla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?