benimde günlüğüm olsun ben de kilo veriyim :)

vivan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
220
26
123
26 yaşında 160 boyunda 63.5 kilodayım daha önce sert bi kilo verme deneyimim olmadı şuan diyetisyene de danışarak kilo verme kararı aldım 9 kilo fazlam var dedi
neler yapıyorum listem neler kısaca yazayım sonra an be an gelişmeleri kaydederim belki birileri benimle birlikte başlar ay keşke başlasınız:)

sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyorum ve saat sekizde (çalıştığım için) bir yarım simit ve çay ile kahvaltı yapıyorum saat onbuçukta ara öğün olarak sütlü nescafe verdi hatun ona uyuyorum
öğlen genelde nohut pilav yoğurt kuru pilav yoğurt köfte salata gibi şyler yiyorum
diğer ara öğünüm saat üç buçuk ile dört arası bir meyve ama kesinlikle muz değil
akşam ya kahvaltı menümü tekrarlıyorum yada tavuklu salata ton balıklı salata sonrasında tv izlerken falan ilerleyen saatlerde bir meyva yiyorum tabii arada elma limon tarçın karabiber karanfil çayım var haftada dört gün üç bardak içiyorum

ben orjinal listeye sadık kalamadım bugünden itibaren kalacağım ve an be an yazacağım şimdi yazarken bile ne kadar çok karbonhidrat tükettiğimi fark ettim var mıbenimle diyet yapacak olan?

Son düzenleme:
mart16
13.00 kahvaltı geç uyanınca bu saate kaldı az peynir domates sucuklu yumurta yeşillik kuzukulağı bayılırım çay (ekmek yok)
16.00 1 küçük kuru pasta sırf geviş getirmek için acıktığımdan değil pişmanım :/
18.30 ızgara edilmiş tavuklu salata ayran
şimdi son olarak karışık bitki çayımı içiyorum mutfak kapandı

günaydın desem bu saatte nasıl olur :) saat 11de kalktım iki bardak su ve geceden su içinde beklettiğim kayısılarımı yedim kahvaltı olarakta etimek ekmeğinden biraz küçük boyutta yağsız tost domates iki dilim ve yeşillik bayılıyorum şu kuzukulağına saat onikide doğadanın limonlu form çayını içtim bakalım gün boyu neler yicem

saat üç gibi nescafe üçübirarada saat 18 gibi de 5 köfte salata ayran bugün haftasonu olduğundan düzensiz gidiyoruz yarın tam menü olacak gidiiim biraz alışveriş yapıyım

sabah kalkar kalkmaz iki bardak su ve geceden suda ıslattığım iki kayısı
kahvaltı sekiz buçukta bir kase kflakes
araöğün yapmadım onun yerine tarçın k.biber limon elma karanfil karışımlı çayımı içtim
öğlen çorba ve bezelye ne ekmek ne o güzelim görünen erişte
öğleden sonra 1 gibi nescafe (bırakcam len bunu)
üç gibi pazara gittim gitmeseydim iyiydi resmen 250 gra yakın çilek
5 gibidayanamadım keten tohumlu yoğurt ve leblebi tıkındım
akşam yemeği kahvaltı yaptım bir haşlanmış yumurta iki dilim peynir domates 1 tane zeytin ve çay

lanet gitsin yapamıyorum sanırım tartıda gram değişmiyor ya hatta bazen 64 diyor ama yaza 50lerde olmazsam ne oliiiim

tam yarım saatlik yürüyüş yaptık eşimle düzgün adımlarla marş marş :) evden çıkmadan önce 63.6 şimdi 63.0 düz 63 gördüm ya nasıl sevindim şimdi su içicem yine 63küsür olcak öf

başlığın çok hoşuma gitti, güldürdü beni :))) iyi kilo vermeler...

kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı saat 8de bir poaca çay
ara menü tarçınlı çay
öğlen saat 12 gibi yoğurt çorbası mercimek yemeği azıcık makarna ve yoğurt
ara menü 3 buçukta nescafe

akşama ne yerim bilmiyorum bu arada yemekhanenin öğlen menüsü saçma geldi

kıymalı mantar sote ekmeksiz ve yoğurt iki dilim peynir (çok canım çekti) ve yedikten sonra yine 63 net! hadi vivanım olcen sen

sabah 8 de yarım simitçay
ara enü bitki çayı 5 i 1arada
öğlen 5kaşık pilav çorba tavuk azcık salata
saat 1de nescafe o şekeri atmıcaktın vivaaan
saat 5 bir armut
8 buçuk tavuk şiş ayran
maden suyu ve tarçınlı çay devam
sanki bedenimde bideğişiklik var ama tartı hala 63 diyor ha bazen ne su içtiğim oluyor ne yediğimgün içi çıkıyrum 63.2diyor o da ayrı bi dert yeni bi tartı almalı dimi

sabah 10 gibi oldu çeyrek tost çay
öğlen bir gibi ekmeksiz kahvaltı ama iki küçük dilim börek kaçamak oldu
akşam 7 kabak yemeğim tuzsuz vee yoğurt

kilom 62.8 oldu

saat 8 de bir zeytinli açma çay onbuçuk gibi nescafe şimdi de tonbalıklı salata ve ayran
pazartesiye kadar şu 62.8 i 62.5 yaparsam iyidir
bolbol sıvı tüketiyorum ama gerek soda gerek bitki çayları gerekse tarçınlı çayım

ton balıklı salatayı beceremedim galiba bu yüzden öğlen arttı saat sekizde o salatayı yedim iştahım yok bugün ve evet 62.5 gördü bu göz

sabah kalkamadım kahvaltı 12de
1 haşlanmış yumurta
1 domates
yeşillik
iki dilim peynir
5 zeytin

5 bir armut
8.30 hindi kapama yaptımdı pilavı biraz fazla yedim hindiyi sevmedim ben ya

Günaydınnnnnnnnnnnn
sabah ilk idrardan sonraki kilom 62 düz oleyy
şimdi kahvaltı hazırlıyorum saat 10
bir yumurta haşlanmış
bir domates
iki dilim peynir
yeşillik
zeytin ve çay

bakalım yediğimde kaç olcak :)
sevindim ama ya demek ki vücudum direncini kırdı kilolardan uzaklaşmaya karar veriyor

8 de bi poaca çay
12de tavuk sote 5 kaşık pilav salata
ve yazıklar olsun ki saat 10da işkembe çorbası

bu aralar gelemedim ama diyetisyenime göre 62.4 kiloyum
kabızlık başladı reglim 15inde gelmeliydi gelmedi pazar test yaptırdım 1.07 çıkmıştı bu akşam yaptırdım 1.33 olmuş
hamile miyim acaba bilemedim

yazamıyorum bu aralar
yanlış alarm bebek yokmuş kilom hala 62.1 dikkat edemedim bu aralar

ah beni vah beni rezil beni
konu açmışım kilo vermemişim yazın 59u bir defa görüp daha da almışım üzerine tabii arada ameliyatımda olunca kilomun önemini anladım kaynağını da :)
ameliyat sonrası tutuşturdular bi liste sadece yasaklar var bende dayandım peyni ekmek ve çorbaya neyse pazartesi diyetisyene gittim anacım ne göriiim yine 62.500 olmuşum bu sefer farklı diyetisyen farklı method ile start verdik iki gün oluyor deli gibi su içiyorum
bu arada normalde de 2 litre suyu rahat içerdim ama su oranım düşük çıktı sebebi çay! 1 bardak çay 2 bardak su götürüyormuş

kahvaltımı aralarımı öğle ve akşam yemeğimi bundan böyle gün gün yazayım bu konumu unutmayayım bu sefer çok para da ödedim adam gibi vereyim dimi ama :)
sabah kalkar kalkmaz su
7.30da tere maydanoz roka 2 dilim light peynir bu üçgenlerden 1 dilim tam buğdaylı ekmek kayısı çayı
10.30 1 muz ve 1 bardak kabuk tarçınlı yeşil çay
12.30 zeytin yağlı pırasa ama 2 kaşık bile koymamışımdır soğanı da suyla kavurdum pirinç yok tadı çok kötüydü light yoğurt 1 dilim olması gerekirken 2 dilim tam buğdaylı ekmek
yemekten hemen sonra rezene çayı
15.30 1 bardak kabuk tarçınlı yeşil çay
19.00 yeşil mercimek yine yağsız ama salçadan almış olabilir yağı, light yoğurt
yemekten hemen sonra sinamekili kiraz sapı çayı
21.30 1 bardak light süt 2 light yulaflı kepekli bir tane de kaçamak 1 tane kurabiye
22.30 papatya çayımı da içer uyurum
haftada üç gün 45 dk yürüyüş dedi ama bu ikinci gün olduğundan yürümedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…