Benimde kv derdim oldu:(

şekercim kullanıcı adın bile gezenti, sen bu kaynanayla zor gezersin.
bi anlık deli cesareti. ilk şaşırırlar ayılıp bayılırlar küslük yaparlar sen yılmazdan edepleriyle oturur çağırmadan da gelmezler.

akıllı ol, adına gelin demişler ne yapsan yaranılmaz. bari kafan rahat olsun.

Konunun özeti son paragrafta.
Eşinizle anlaşıyorsunuz , eşiniz sizi anlıyor, farkındalığı var ( bu erkeklerde çok azdır.)

Öyleyse soylenilenleri duymayacaksiniz , ailesiyle iyi anlaşacaksınız.

Yaptıkları çokta bir şey yokmuş. Oğluna o şekilde yakinlşmasi normal. Bazı anneler sevgilerini o şekilde gösteriyor. Anlayışlı olmalısınız. Çünkü size bir zararı yok.

Sözleri de sözde ayar çekmek için söylenilenler. Pek kırıcı konuşmalar değil aslında. Sadece rahatsız edici.
Duymamazlıktan geldikçe onlarda vazgeçecektir. Oğlumun evi dediklerinde , aşk olsun yani sizin eviniz demek istiyorsunuz değil mi ? Dersiniz en fazla bence.

Yasadıklarınız can sıkıcı
Ama eşiniz sizin yanınızdaymış
benden size tavsiye sakın ola ki eşinize aişlesini kötğlemeyın
yoksa ilerde siz haksız ailesi haklı konuma düşebilir.

Bnm kvde de eşime karsı boyle sacmasapan seyler yapardı , artık yapmıyor
Ben cok mesafelıyım resmıyım , benden cekınıyorlar
senede bir kere evıme ya gelırler ya da gelmezler

Cok güzel Olur vallahi :) bikere eşimin dayısı, kızım sana geliyoz dedi kv hemen, ben varken orası benim evim, bana söyle dedi... Ben zaten o lafın şokunu yaşayana kadar zaman geciyo

Cok güzel Olur vallahi :) bikere eşimin dayısı, kızım sana geliyoz dedi kv hemen, ben varken orası benim evim, bana söyle dedi... Ben zaten o lafın şokunu yaşayana kadar zaman geciyo

Aaa yok artık ne münasebet ? İyi o zaman burası senin evinse gel temizliği yemeği falan sen yap kirasını sen öde diyeceksin böylelerine. Gerçekten sınır çizmeniz gerekiyor, ki geç bile kalmışsınız bunun için. Nerede durması gerektiğini bilsin.

Evet ortada somut şeyler yok. Sadece rahatsızlık verici. Zamanla onlar da beni tanıcaklardır. ogullarının kendilerinden ayrılmasını hazmedemiyolar bence. Beni tehlik olarak görmekten vazgeccekler inş

orası senin evin canım, önce bunun bi farkına var. bi kere uygun bi ana denk getirip güzelce cevap versen ne kv ne görümce benim evim diyemez. kv gelince gece saat kaça kadar görümcede mi oturuyo allasen? onun evi barkı kocası yok mu?

Ay yok demem direk gelir cok meraklı iş yapıp yemek yapmalara.

İnş geçer:) yeniyim heralde. Hazmetmem zaman alcak
gayet basit aslında.
onlara müdahale et, ne oluyor derlerse kv ye ben senin kızın değilim sonuçta, el kızıyım alınırım gücenirim de.
görümceye bu ev kardeşinin değil bizim yani abinle benim ortak mülkümüz ve sen burada bir komşu gibi misafirsin.
lütfen sınırları aşmayalım de.
sustukça cici gelin olmazsın, ezik gelin olursun, böylece her ay gelir kalırlar.

söylediklere laflarda alta kalma kavga olarak değil tabii ama lafına esirgeme yoksa dahada tepene binerler,mesela burası benim evim burası kızımın diğer çocuğumun evi dediğinde atıl hayır burası benim ve eşimin evi sizde misafirimizsiniz de kalk git mutfağa.. ne demek yani sen haricinde mübarek herkesin evi ... hadlerini aşmışlar

Kv Bizde duruyo genelde... Görümce de arada geliyo kalıyo işte. Onunda kocasıyla ilişkisi bi tuhaf. 6 senelik evli. . Sırf aralarındaki yakınlıgı belirtmek adına söylüyorum. Eşiyle 2-3 ayda bi ilişkisi oluyo afedersiniz yani.

(Doktora gitmişti bende yanındaydım hasta diye... doktora demişti şok olmuştum)

Neden bir noktada dur demiyorsunuz ?
Biraz sesiniz çıksa bunlar olmayacak.
Balayına göndermemek ne demek? Kaç yaşında insanlarsınız lütfen taviz vermeyin.
Ve kayınvalideniz evlat olsa sevilmez

Şakayla karışık laf sokabilirsiniz bence.direk yüzüne soylememis olursunuz. Böyle deneyin yine aynı olursa direk söylersiniz o zaman.esiniz inceldigi yerden kopsun dediğine göre oda bıkmış bu durumdan demekki. Esinizde bı kaç laf söyledi mı oldu bu iş:)

Bunlar gezip tozup kendine baktırmak için oğlan doğurmuş.
Ozaman görümcenin evide sizin eviniz sayılır.
Sizde eşinizle görümceye gidin 20 gün kalın
Mantık aynı

Eşiniz destekmiş ama onun büyük suçu var bence. Sonuçta "biz başka yere gitmek istiyoruz" dediğinde babası "karı meraklısı olma bu kadar" demiş ya hah işte o lafın üzerine tutup elinizden sizi balayına çıkartması gerekirdi. Onun ailesi sonuçta alıp karşısına konuşmalı. İzin veren yine eşiniz. Size haklısın diyor ama onlara da bir şey demiyor öyleyse. Ay çok sinir oldum kaynanayla görümceye. Allah sabır versin valla.

kendi sucun cok yüz vermişsin. bikere düğün gecesi topluca ev kalabalıkta gecirmek sence normal mı?! ben asla böyle birşeye izin vermezdim. ilk gecemi kalabalıkta gecirmemem kimse kusura bakmasin. sabah kalktıp banyo yapımca aha o iş oldu mu dıyecklerdı... otel mı kalamdı memkelete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…