- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi bayangezenti
-
aynen katılıyorum. ayrıca "karı sevdalısı" ne kadar pis bir uslup "balayı" için hem deEsin nasıl senin yanında yaw, balayına göndermediler diyosun ne karı sevdalısısın ne demek, biz plan yaptık hadi byess diyemeyen erkek çocuğu
Eşimle cok kvgalarımız oldu bu yüzden. O da, içinde tutma direk söyle deyip duruyo. Hatta içindekileri onlara söyle inceldiği yerden kopsun demişliği var... Benim cesaretimi toplamam gerek galiba
Haklısın. Taviz tavizi doguruyo ve ben bu tavizi cok verdim. Aile icimize cok karışıyolar... Şimdiden hayaller kuruyo işte kızım olursa ya fatma ya hatice diye isim koycakmış falan.. Bide hep cocugum olsun şunu yapcam bunu yapcam deyip duruyo sanki o doguruyo. Töbe ya. Ne zormuş el ile ugraşmak.
Esin nasıl senin yanında yaw, balayına göndermediler diyosun ne karı sevdalısısın ne demek, biz plan yaptık hadi byess diyemeyen erkek çocuğu
kendi sucun cok yüz vermişsin. bikere düğün gecesi topluca ev kalabalıkta gecirmek sence normal mı?! ben asla böyle birşeye izin vermezdim. ilk gecemi kalabalıkta gecirmemem kimse kusura bakmasin. sabah kalktıp banyo yapımca aha o iş oldu mu dıyecklerdı... otel mı kalamdı memkelete
Kendi neden söylemiyo, sen söylesen küssen bile evine gelecekler söylemişler açıkça ama eşin uyarsa etkili olur sen neden yüz göz olacaksın onun ailesi sorun çıkarıyorsa o çözecek elbette, bugün şöyle der yarın neden söyledin saygısız der
Senin kayinvalide cok işsiz galibaHaklısın. Taviz tavizi doguruyo ve ben bu tavizi cok verdim. Aile icimize cok karışıyolar... Şimdiden hayaller kuruyo işte kızım olursa ya fatma ya hatice diye isim koycakmış falan.. Bide hep cocugum olsun şunu yapcam bunu yapcam deyip duruyo sanki o doguruyo. Töbe ya. Ne zormuş el ile ugraşmak.
8 ay olmuş, daha da geçmeden önleminizi alın, tavrınızı koyun.
Eşiniz söylesin hatta, "Beni böyle konularda karşı karşıya getirme" deyin.
Erkeklerin çoğunda bu var sanırım, annelerinin söylediklerinin hangi kapıya çıktığını idrak edemiyorlar, bir de "Art niyetle söylememiştir" cümlesini papağan gibi tekrar edip duruyorlar.
Balayına çıkın bir de artık.
Benim eşim olağan dışında bi erkek:) o söylüyodu anasına ablasına işte onları uyarıyodu. Bende bayangezenti de rahatsız oluyoz falan diyecek oluyodu ben engelliyodum. Güya kocasına, anasını şikayet eden gelin olmiyim diye. Cici gelin olcam ya salak ben
Şu anlattıklarınıza göre, sizin cici gelin olmanızın bir yolu yok, çünkü karşınızda sizi ezmeye çalışan bir aile var. İstekleri "Ezik gelin" olmanız, salt hizmet etmeniz, ipiniz ne yöne çekilirse o yöne yürümeniz vb.
Dediğim gibi tavrınızı baştan koyacaksınız, öyle size "Senle küsersek, diğer odaya geçersin" diyemeyecekler. "Ben sebepsiz ve kolay küsen bir insan değilim, birine küsmem için kalbimin kırılmış olması lazım ve kalbimi kıran kişi de bu eve, kalbimi onarmadan giremez." diyebileceksiniz mesela.
Ay anne bu yaştan sonra çocuk mu doğuracaksın allah aşkına de. İsim koymak anne babanın hakkı ona ne oluyormuş. Sinir oldum şuan. Görümcenin çocuğunun adı ne? Onu da o mu koymuş da seninkine karışıyor. Biz de ismi anne koyar o yüzden ben isimleri seçtim kız olursa şu erkek olursa bu olacak adı de geç. Net ol. Ya da bi süre çocuk düşünmüyoruz de onun şokuyla isimle uğraşmayı bırakır.Haklısın. Taviz tavizi doguruyo ve ben bu tavizi cok verdim. Aile icimize cok karışıyolar... Şimdiden hayaller kuruyo işte kızım olursa ya fatma ya hatice diye isim koycakmış falan.. Bide hep cocugum olsun şunu yapcam bunu yapcam deyip duruyo sanki o doguruyo. Töbe ya. Ne zormuş el ile ugraşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?