Benimde kv derdim oldu:(

Eşimle cok kvgalarımız oldu bu yüzden. O da, içinde tutma direk söyle deyip duruyo. Hatta içindekileri onlara söyle inceldiği yerden kopsun demişliği var... Benim cesaretimi toplamam gerek galiba

Kendi neden söylemiyo, sen söylesen küssen bile evine gelecekler söylemişler açıkça ama eşin uyarsa etkili olur sen neden yüz göz olacaksın onun ailesi sorun çıkarıyorsa o çözecek elbette, bugün şöyle der yarın neden söyledin saygısız der

Karakteri oturmamış kendini kanıtlama derdinde olan erkekler işte böyle, aman ne kılıbıksın derler değilim diye ispat çabasına girer karısını aldatır eve geç gider karısıyla takışır aynı bu adam da böyle, sen söyle sen hallet, sen misin diyip anasını bacısını döveceksin al hallettim diyeceksin o olacak

baştan sona cehalet kokan bir aileye düşmüşşün
yanliz ora senin evin ve sende bunu belirtmedigin surece devam edecek
evet misafir degiller ogullarinin evi ama ev sahibide değiller herkes bir yerini bilsin bune hadsizlik terbiyesizlik ya ne insanlar var gelinin odasina pat diye dalmakta ayri bi mevzu zaten
eger yatak odanida karistiriyorlarsa cekmecelere hic gormek istemeyecekleri seyleri koymaya baslaki bidaha bakamasinlar

Çok geç kalmadan müdahale etmek lazım.

Açıkçası eşimin sülalesinde haber verip birine gitmek diye bisey yok çat kapı giderler birbirine banada yapmak istediler aynını tıpkı sendeki gibi .
Kuzeni ben abimi özledim demiş kp git kızım çal kapıyı orası abinin evi demiş kaç numarada abisi demiştim . Sonra yine oldu arasın sorsun güzel güzel ağırlıyalım dedim

Ben senin gibi kanmadım geçte sayılmaz çıplak gez evde kabul etmeyin öyle 20 gün 10 gün misafir .

Oğlumun evi dayının evi abimin evi dediklerinde ara eşini hemen yanındaysa yüzüne dön hayırlı olsun ev almışsın nerde de burası benim de

Çocuk gibi oyunlarını bıraksınlar

senin yerinde olsam şu an beşinci kavgamı ediyodum. iyi sabretmişsin. 1 hafta o evde kalmayaı niye kabul ettin kş? devamı da gelir tabi sen sesini çıkarmazsan.

ağzını açıp burası benim evim. ben gidip kimsenin evine yerleşmiyosam kimse de benimkine yerleşip karıştıramaz. bu evin sahibi de hanımı da benim herkes yerini bilsin diyeceksin.

8 ay olmuş, daha da geçmeden önleminizi alın, tavrınızı koyun.
Eşiniz söylesin hatta, "Beni böyle konularda karşı karşıya getirme" deyin.
Erkeklerin çoğunda bu var sanırım, annelerinin söylediklerinin hangi kapıya çıktığını idrak edemiyorlar, bir de "Art niyetle söylememiştir" cümlesini papağan gibi tekrar edip duruyorlar.

Balayına çıkın bir de artık.

Annenin adını koy kendi isminde olabilir kapağıyla yaşasın seninde namın yürür :)

Balayına gelince o gece nerden orda kaldınız otel mi yoktu ? yazık olmuş balayına

Esin nasıl senin yanında yaw, balayına göndermediler diyosun ne karı sevdalısısın ne demek, biz plan yaptık hadi byess diyemeyen erkek çocuğu

Ozamana kadar ailesiyle yaşayan onlara hic hayır dememiş biri. Ailesiyle başkası arasında hic kalmamış... 28 yaşına kadar anası tarafından pışpışlanmış biri..
Bu tarz erkeklerin gözünde, en iyisi en güzeli annesidir. Ama çok şükür eşim bunun öyle olmadıgının farkına vardı. Gecen zamanlarımız oldu ama en azından şimdi artık yanlız olmadıgımı biliyorum.

Anca Şimdi artık gercek ailesinin kim oldugunun, önceliğinin değiştiğinin farkında... O da onlara gerektigi yerde cevabını zaten veriyo....
Kv görümce falan onun yanında zaten cok bişi söylemiyolar. Genelde eşim dışında oluyo bunlar.
Ben de ona anlatyorum oda annesine ablasına falan söylüyo. bazen ben hemen söyleme, sana yetiştiriyomuşum gibi olmiyim diyorum. O da benimde rahatsız oldugumu bilsinler diyo.

Aslında sorun benim galiba. Onu anladım. Aklıma gelenleri direk söylemeliyim artık

İlk 3 gece dışarda kaldılar. Gündüzleri geldiler. 4. Günden sonra hep kaldılar gece gündüz. 1 hafta öyle gecti. Benimde eşiminde cahilliği oldu. Güya saygısızlık yapmayalım dedik. Ama taviz tavizi doğururmuş. Artık kendime geldim. Biraz cesaretlenmem gerekiyomuş o gazı da burdan aldım:)

O söylüyodu benim rahatsızlıklarımı belitiyodu ama ben müsade etmiyodum mal gibi. Güya eşime anasını ablasını kötüleyen gelin olmiyim diye ama değmezmiş.

Senin kayinvalide cok işsiz galiba ne tuhaf insanlar var valla yaa. sen de cok sessiz kalma tatli dille lafini söyle. mesala cocuk kirilicak esyalari eline aldığı zaman kim ne derse desin boşver duyma al kaldır, bizim evde buna alışırsa her yerde yapar hadi biz yabanci değiliz sorun olmaz ama sonra baskasinin evinde ayni seyi yaparsa insanlar laf eder kiyamam yegenime filan de geç. böylelerine cok kurnaz olmak lazim. mesela ben olsam en basta balayi icin diretirdim cok utanirim kalamam orda derdim.

Senin kayınvaliden hastalıklı bir kadın.. Tavrını koy yoksa evlilik böyle yürümez tıkanır ben sana söylim.. Eşin şimdi sana hak verir çünkü yeni evlisiniz.. Ama bir süre sonra tamamen annesinin yanında duracaktır sana da yapacaksın edeceksin mecbursun o benimm annem tarzı şeyler söyleyecektir büyük ihtimalle.. O yüzden şimdiden tavrınızı belli edin.. Siz onun eşisiniz ve annesi dahi olsa bu şekilde davranamaz diceğiniz şey şu ki burası benim evim bu evin hanımı benim herkes duracağı yeri bilsin bu kadarı fazla diceksinizNe demek burası hepimizin evi valla ben olsam böyle bir kv yi bayramdan bayrama görürüm

Benim eşim olağan dışında bi erkek:) o söylüyodu anasına ablasına işte onları uyarıyodu. Bende bayangezenti de rahatsız oluyoz falan diyecek oluyodu ben engelliyodum. Güya kocasına, anasını şikayet eden gelin olmiyim diye. Cici gelin olcam ya salak ben

Kızlar yazmıştır ama ben de dayanamadım, susma canım cici gelin olma. Sana laf mı dokunduruyorlar, atıl hemen bana mı demek istediniz diye. Yüzlemedikçe tepene çıkarlar aman diyeyim.

Şu anlattıklarınıza göre, sizin cici gelin olmanızın bir yolu yok, çünkü karşınızda sizi ezmeye çalışan bir aile var. İstekleri "Ezik gelin" olmanız, salt hizmet etmeniz, ipiniz ne yöne çekilirse o yöne yürümeniz vb.

Dediğim gibi tavrınızı baştan koyacaksınız, öyle size "Senle küsersek, diğer odaya geçersin" diyemeyecekler. "Ben sebepsiz ve kolay küsen bir insan değilim, birine küsmem için kalbimin kırılmış olması lazım ve kalbimi kıran kişi de bu eve, kalbimi onarmadan giremez." diyebileceksiniz mesela.

Güzel cevapmış :) Aman bunun kalbi kırılmasın aman bu incinmesin aman büyüktür saygısızlık etmiyim demek de herzaman bi işie yaramıyomuş onu anladım artık.

Ay anne bu yaştan sonra çocuk mu doğuracaksın allah aşkına de. İsim koymak anne babanın hakkı ona ne oluyormuş. Sinir oldum şuan. Görümcenin çocuğunun adı ne? Onu da o mu koymuş da seninkine karışıyor. Biz de ismi anne koyar o yüzden ben isimleri seçtim kız olursa şu erkek olursa bu olacak adı de geç. Net ol. Ya da bi süre çocuk düşünmüyoruz de onun şokuyla isimle uğraşmayı bırakır.
Benim de evlendikten sonra 6ay bekledik çocuk için eşimin abisi hamile olduğumu duyunca çok şükür biz de olmuyor die korkmaya başlamıştık demiş bana dese cevabını verirdim.
İyi gelin olmaya çalışma canım. Boşver kötü ol gerekirse ama sınırlarını net çiz. Daha başından nasıl başlarsan öyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…