- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.561
durr kızzz adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı unutmaa
hu huuuuuuuuuuuuuu
ayy hepiniz birden nereye kayboldunuz yaaa
Burdayım kuzum
adet gunun ne zamandı cnm ya umudunu kırmak istemıyorum ama göğüsler acımaya baslayınca 3-4 gün içinde kırmızılar görünüyor:78:
Benım rahımı süt hormonu koruyor bence o yüzden hamıle kalamıyorum sanırım
yaa benim net takıldı heralde biran hiçbirinizi göremedim sonra bütün mesajlarınız birden geldi
ii bari ayy havada bi kasvetlendiki sormayın cıkayım ben bıraz görüşürüz kızlar öptüm sizi:97:
o nasıl oluyo tatlım:26::26:
prolaktinin mi yüksek
hu huuuuuuuuuuuuuu
ayy hepiniz birden nereye kayboldunuz yaaa
kimin prolaktını yüksekkko nasıl oluyo tatlım:26::26:
prolaktinin mi yüksek
görüşürüz canım
deryaaaaaaaaaaaaaa nirdesiiiiinnnnnnnn
ewet prolaktın canım aslında 5 ay önce tedavi gördüm düşürdüler ama bu ay göğüslerimin ucunda beyaz bıseyler gelıodu sanırım yine yukseldi cunku rahım fılmı falan cektırdım tum testler normal ama hamıle kalamıyorum yaa duyduguma göre rahımfılmı cektırdıgı ay hamıle kalan bayanlar varmıs ne guzel ben avudada kalksam yok anam olmuyor işte neyse cok canım sıkıldı görüşürüz kendınıze iyi bakın
ewet prolaktın canım aslında 5 ay önce tedavi gördüm düşürdüler ama bu ay göğüslerimin ucunda beyaz bıseyler gelıodu sanırım yine yukseldi cunku rahım fılmı falan cektırdım tum testler normal ama hamıle kalamıyorum yaa duyduguma göre rahımfılmı cektırdıgı ay hamıle kalan bayanlar varmıs ne guzel ben avudada kalksam yok anam olmuyor işte neyse cok canım sıkıldı görüşürüz kendınıze iyi bakın
kimin prolaktını yüksekkk
burdayımmmm kuzummmmm sen enreye kayboldun yaa
olacak güzeli,m.benım de ablamın yüksekti düşürdülerr ve 2 tane misler gibi avladı varr
kimin prolaktını yüksekkk
burdayımmmm kuzummmmm sen enreye kayboldun yaa
:84::84::84::84::84:sular kesilmiş yaaaaaaaaaaaa duşa giremedim
:84::84::84::84::84:sular kesilmiş yaaaaaaaaaaaa duşa giremedim
tatlım çamaşır serdim 2.makineyi attım şimdi de.. meltemin yüksekmiş
Ezgiii hem selam veriyon hem de benım selamımı almıyonnnnnn
bu simgenin bu hareketi benım eşime çok benziyooo o da bana böyle yapıyoooo çok tatlııı benım kocammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?