Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara
selam kızlar herkese benim son adet tarihim 06/03/2011 yani yeni bitti ve bu ay hamile kalmak istiyorum allahın izniyle hayırlı ise eğer ...

benim gibi düşünen arkadaşları bu topiğe bekliyorum beraber paylaşaılm mutluluğumuzu beraber ilerleyelim....

bende varım umutlarını diğer aya transfer etmiş biri olarak..insanoğlu ne garip bir varlık ya doktorum bana bu ayda olmayacağını söyledi ama ben yinede niyeyse saçma bir umudun peşinden gidiyorum..
:26:
neyse hadi hayırlısı bakalım..eğer liste falan yaparsanız adetimin gelmesine az kaldı bat.ımı yazarım bir kaçgün sonra

ben de gelbilirim kızlar ççünkü bu ay tutmadı benim galiba daha adet olmadım ama test yaptım tek çizgi çıktı hep.2 -3 gün var bat a.olmazsa ben de nisanda hamilelik isteyenlerdenim:))hadi hayırlısı:)

selam kzilar ben ekim kasim da olmak sitoyurum ama herhangi bi asi yapildimi vitamin aldiniz mi? kontrol falan ? hani dioalr ya uc ay oncesi plan lazim diye ondan sordum yani

ben ocaktan beri folik asit kullanıyorum başka da bişey vermedi doktor.ben gebelik düşünüyorum diye kontorle gitmiştim doktora 2 ay öncesinden.smear testi yaptı birde okadar.bi sorun yok dedi.başka bi ilaç falan hap vermedi.folik asit kullan dedi sadece.

bende nisanda gidicem gecen ay yaptirdim pap smear ama daah yok sonucu insallah bisi cikmaz asi dedi rahim agzi kanseri icin tets yapicam tonla dedi vitamin folik asid b12 vericem dedi ama sen kafani yorma nisanda gel analtirim dedi bende sasirdim dunya sey icicem
haplarla aram ii degilde ondan yani allah herkesinistedigine gore versin insallah

amin inşallah...

bismillahirahmanrahim diyerek nisan ayına bende transferim arkadaşlar.Şimdiden hayırlısı olsun hakkımızda

canlarım liste yapalım mesela

İSİM YAŞ ADET GÜNÜNÜNÜZÜ YAZIN LİSTEYİ YAPICAM ....

AYYYY ÇOK HEYCANLIYIM İNŞALLAH HAKKIMIZDA hayırlısı olur benim ikinci bebeğim olacak allahın izniyle hayırlısıyla....

bi kızım var 16 aylıkkkk

kızlar kızlar birde listeye ilk bebekmi ve kilomuzuda ekleyelim...

İSİM----- YAŞ----KİLO----KAÇINCI GEBELİK-----ADET TARİHİ.....

bende varım arkadaşlarr bugün rahim filmi çektirdimm 2 ay deneme olmazsa başka yollar denicezzz

1.Sağlıklı Beslenme
2.Folik Asit Alın
3.Fazla Kilolardan Kurtulun
4.Egzersize Başlayın
5.Sigarayı Bırakın
6.Doğum kontrolünü bırakın
7.Topsoplazma testi yaptırın
8.Aşılarınızı yaptırın
9.İlaçlara dikkat edin
10.İş ortamınıza dikkat edin
11.Doktor kontrolünden geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…