Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar merhaba yumurtlama dönemimdeyim 1-2 saattir kukum ağrıyor öff ne olur bişey olmasın ya yara da vardı bende amannn yaaa bilgisi olan var mı

kızlar merhaba yumurtlama dönemimdeyim 1-2 saattir kukum ağrıyor öff ne olur bişey olmasın ya yara da vardı bende amannn yaaa bilgisi olan var mı

canım yumurtlama döneminde hafif bi sancı olur muş bazılarındada olmazmış....doktora git ve sor belki başka bi sebepten ağrıyordur....

bu ne zenginlik gösterişliliği böle tülay??

Merhaba,

Kötü içerik ile bildirilen mesajları okurken, utandım. Bu nasıl hakarettir, nasıl bedduadır nasıl kindir?

Hiç mi vicdanınız yok, hiç mi utanmanız yok.

Başkalarının hakkını gaspetmeye ne hakkınız var. Diyecek fazla söz bulamıyorum. Ayıp.

canlarım nasılsın artık tatilim bitmek üzere (( pazartesi işe başlayacağım yarın ilk muayneye gideceğim hayırlısı bakalım
dualarınızı bekliyorum inşallah 4 haftalık olması lazımdı bakalım dr ne diyecek tatile çıkmadan gittiğimde çok küçük göremeyiz demişti
bakalım yarın görebilecekmiyiz hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var allaha emanet olun öpt bye....

canım hayırlı olsun allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin....

benimkide dört buçuk haftalık bende bu hafta içi gidicem inşallah....

inşallah hayırlısıyla meleğinin kalp atışlarını duyarsın.... allah yardımcınız olsun....

güzel haberlerini bekliyoruz...

İsim ----------Yaş---------- Kilo----------kaçıncı geb.---------- Bat---------- Sonuç

1.Puffss---------- 25----------49----------1---------- 25 mart---------- hamile

2.Tugbanur----------23----------50---------- 1---------- 28 mart---------- hamile

3.Deryam----------26----------51----------1---------- 28 mart----------hamile

4.Seda----------23----------59----------1---------- 29 mart---------- hamile

5.Fisun---------- 41---------- 91---------- 3----------01 nisan---------- hamile

6.Masal800---------- 31----------63----------?---------- 02 nisan---------- hamile

7.Meltemali----------?----------?----------?---------- 03 nisan----------- hamile

8.Tenniterenne----------?-----------?---------- 04 nisan---------- hamile

9.Mavisis----------30---------- 63----------2---------- 06 nisan----------- hamile

10.Yasmin84---------- 26----------57---------- 4---------- 09 nisan---------- hamile

11.Blue_fugi---------- 27---------- 58---------- 3---------- 15nisan----------hamile

12.Karadenizrky---------- 27---------- 57---------- 1---------- 16 nisan----------hamile

13.Aysav----------?----------?----------?----------? hamile

14.Mislin -----------?----------?----------?----------? hamile

16.Ayyildizim---------- 27---------- 57----------2----------22 nisan---------- hamile

17.0obeatriceo0----------27----------49---------- 1----------18 nisan---------- hamile

18.bebeto---------- 24---------- 81---------- 2----------4 nisan---------- hamile

19.Meleğimolsun---------- 21---------- 62----------? ---------- 23 nisan---------- hamile

20.ankapoly---------- 28---------- 56---------- 1---------- 8 mayıs ---------- hamile

21.Filiz8520---------- 27----------56----------1---------- 15 mayıs----------hamile

22.22012010----------19----------55---------- 2 ---------15 mayıs---------- hamile

23.bebekbeb---------- 22---------- 63---------- 15 mayıs----------- hamile

24.Sewinncc ----------31---------- 62 ----------2 ----------20 mayıs---------- hamile

25.Mrv091010---------- 24---------- 54---------- 1 ----------?????????----------- hamile

27.Ageb86---------- 25----------- 70---------- 1----------????????---------- hamile

28.Hathar---------- 28----------- 73----------- 2---------- 24 haziran---------- hamile

İmporatogrly----------22---------- 53 ---------2---------- 5 temmuz ----------hamile

Arha2010---------- 32---------- 58---------- 1---------- 24 haziran ----------

Nazende_87---------- 24---------- 65----------- 1---------- 30 haziran----------

Yasminkubi---------- 27---------- 62---------- 1---------- 4 temmuz ----------

dilaraela---------- 30 -----------67 -----------2---------- 5 temmuz ----------

Bakale----------?----------?----------?--------- 15 temmuz ----------

Evitax---------- 23----------?---------- 1----------- 15 temmuz -----------

Passifloraa---------- 29----------- 54---------- 1 ----------24 temmuz ----------

Muhasebe75---------- 36---------- 74 -----------1

Tuğçemavi---------- 24---------- 58---------- 1

Whispersultan---------- 33---------- 87

Seremir---------- 41---------- 62---------- 3

Z_victory---------- 25---------- 65 ----------1

Pokahontas ----------31---------- 64---------- 1

Asliyan---------- 26 ----------57 -----------1

Bdroner

Tondora---------- 28---------- 68---------- 1

Htcgl01---------- 25---------- 64

canlarım nasılsınız ben bugun gittim 1.5 aylık 2 tane kese göründü :))))) ikizlerim olacakmış...........
allah herkesin gönlüne göre versin tekrar görüşmek üzere alaha emanet olun......

sizler isterseniz burada paylaşımlarda bulanabilirsiniz....

ben allahın izniyle hamile olduğumu öğrendim...

inşallah allah sizlerede nasip eder.....

yada konumu yetkili kişiler kapatabilirlerde.....

benim adetim bugün bitti kızlar 2 aylık evliyim ve inanılmaz derecede çocuk istiyorum ben...allahım bana kısmet ederse eger...perşembe günü dr a gitcem umarım bir sounum yoktur hiç korunmadım bu güne kadar ama hamile kalmadım henüz eşim ok istiyor o istediği için her adet oldugumda üzülüyorum hayal kırıklıgı yaşıyorum.allahım o müjdeli haberi eşime verdirtecegi günü sabırsızlıkla bekliyorum...birde çin takvimi dedikleri şey dogrumu acaba kızlar eger öyleyse bu ay olursa erkek olcak mayıs olursa kız olcak die gösteriyo bende.sizin bu çin takvimi ile ilgili bilginiz varmı???

Nasil hamile kaldiniz bana da yardim edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…