Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slmmmmmmmmmmmmmm çılgın kızlarrr

uyudum uyudum uyudum yeni uyandım

Tülüüüüşşşş nasıl gidiyor yavrumm

pasiiiiiii geçtimi kasık ağrınnnnn:89:

yook canım daha neler,hamile olmanı hepi

canım sağolasın güzel dileklerin için bu arada topik öyle hızlı ilerliyo ki tam mesajını bulamadım
zaten kendimi hamile gibi hissedemiyorum sadece yarın değerin 4 e katlanması için umut ve hayal ediyorum bi de Rabbime nazlanıyorum" Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip et" diye

selamlaarr canlar
a.s bebemmmm

senin dediğin gibi ilk içmem çok zordu o ilk yudumda midem allak bullak oldu hele o bariz kokan soğanın kokusu midem kalktıkça şiiiii otur bakim yerine naparsan yap ben seni içmek zorundayım dedim midem kalktı ben yutkundum ve bende mide problemi var canım normalde soğanı azcıcık yesem sabaha kadar midem ağrır suyunu içtim midemi ağrıtmadı...hergerçen gün daha iyiye gidiyor keşke devam etseydin herşey beyinde bitiyor beynime bunu içmem gerektiğini hissettirdim şimdi varya nescafe içer gibi rahat içiyorum alıstım veee iltihabımı döküyor beyaz beyaz yağlı peynir kıvamında bir kütle düştü benden kocaman kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…