- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.221
kızlar rüyamda eşimle mağazadayız eşim diyoki oğlum olursa adı utku olacak bende tamam diyorum anlamıda büyük emeklerden sonra gelen mutluluk zafer demekmiş oğlum adıyla gelecek inşallah
kızlar rüyamda eşimle mağazadayız eşim diyoki oğlum olursa adı utku olacak bende tamam diyorum anlamıda büyük emeklerden sonra gelen mutluluk zafer demekmiş oğlum adıyla gelecek inşallah
kızlar ben çıkıyorum
azcık uzanıp sülümanı izliyim
hepinizden hayırlı haberler bekliyorum, hergün yeni bir umutla giriyorum şu nete.. hadi elinizi çabuk tutun hepberaber doğuralımmm..
iyi gecelerr
ayy inşallah yasmıncim ınşallah
utku bebek gelecekk
abıooo ikiz miii hiç düşünmemiştimmmm
kızlar ben çıkıyorum
hepinizden hayırlı haberler bekliyorum, hergün yeni bir umutla giriyorum şu nete.. hadi elinizi çabuk tutun hepberaber doğuralımmm..
iyi gecelerr
hepberaber doğuralım mı?
bana mı dedinnn???
had, git yat canım
kızlar ben çıkıyorum
iyi gecelerr
hepberaber doğuralım mı?
bana mı dedinnn???
had, git yat canım
evet sana dedi...
bak işaret bu
kızlar bende çıkıyorum daha yemek bile yemedım sabahtan beri can sıkıntısından gıdıyım bırseyler yıyım artık hadı hepınıze guzel ruyalar dılıyorumbb
derya hepberaber derya bak sen hamilesin canım ben sana diyim
kızlar bende çıkıyorum daha yemek bile yemedım sabahtan beri can sıkıntısından gıdıyım bırseyler yıyım artık hadı hepınıze guzel ruyalar dılıyorumbb
inşallah canım ağzından bal damlıyor bu gece..
banada oyle geliyor ama bakalım...
ahaaa yasmıne bi haller olduuuu
nerden vardın tatlım bu kanıyaaa
ya ne kadar entersan yaaa neden ben böyle düşünmüyorumm
hatta doktorum bileeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?