Benimi aldırdım... Sanırım leke kalacak. (Ne tavsiye edersiniz)

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
96
Antalya
geçen gün yanağımda bulunan küçük benimi aldırdım (et beni değildi.)
2 dikiş attı doktor 2 gündür dikişli duruyorum birazdan hastaneye gidicem kadın dikişleri alacak.
(estetik cerraha yaptırdım)
acaba iz kalmaması için önerebileceğiniz neler var?
ve daha önce benim gibi bir durum yaşayan oldumu?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

resmini koyablrmisin 1-2 dikiş atıldığında nasıl iz kalıyor ona bakıp bende yaptırabilirim.

buda dikişler alındıktan 1 gün sonraki hali

Genelde bu tür küçük cerrahi olaylardan sonra doktorların bizzat önerdiği bir ilaç var 50 tl civarında.Doktorunun önermesi lazımdı gerekliyse tabi.Bence doktoruna danış.ılacın ismi de bilinen bir şey internetten aratırsan bulabilirsin ameliyat izi falan yazıp (co......x)

ay yok iz falan kalmadı..
doktor iz kalır demiştii ama kalmadıı...
sadece güneşe çıkmıcam o kadar onun dışında ilaç falan vermedi..
zaten küçücük bi yer

cok canın yandı mmı canım ya bende dusunuyorum bıde malıyetı ne kadar oldu su an hıc leke yokmu ız bıle

bende geçen gittim doktora adam naptı etti beni döndürdü küçükmüş gerekmezmiş dikiş atıcaz dedi düz bir cilt olmicak dedi vazgeçtim bende. başka yöntemler olur ilerde bakıcaz artık..

ya benimde var benim ayrıca büyüyor bu ben ama ben gitmeye korkuyorum alacak die

zaten uyuşturuyo bişey hissetmiyosunuz kii
küçücük benime kadın dikiş attıı..
ama iyide oldu yani şuan eski halinden çok daha iyiii
çokta mutluyum

cnm yaw..benım sigortam yok sigortasız fiyatı ne kadardır..bi bilgin varmı?

benini aldırmakla iyi yapmışsın şekerim. estetik dikiş yaptırdığına göre iz kalmaz sanırım. güzelliğin bol olsun şekerim...

geçmiş olsun,bende yaklaşık 1 yıl önce estetik cerraha benimi aldırdım ve şu anda hiç iz kalmadı,estetik dikiş atılmıştı belki o yüzden böyle oldu ancak doktorum operasyondan 10 gün sonra 6 ay boyunca kullanmamı tavsiye ettiği bir krem verdi o krem sayesinde de iz kalmamış olabilir istersen sana özelden yazayım kremin ismini

bir kaç gün sonra dr. a gitcem kontrole bakalım.. bi soriyim o dediğin kremi
sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…