Benimi aldırdım... Sanırım leke kalacak. (Ne tavsiye edersiniz)

dikiş lekesi günden güne geçiyor
yanlız küçük bir oyukluk var
ama olsun eski halinden 9 bin kat daha iyi

yok cnm ya iz falan kalmaz bende aldırdım benimi benmki et beniydi ama yüzümde diğildi ve hiçbi iz kalmadı hatta şimdi benimin sağdamı soldamı olduunu bile unuttum okadr yani.bende estetisyene yaptırmıştım

kızlar bu ameliyat kaç para söyleyebilir misiniz?

benim de yüzümde küçük küçük benler var 4-5 tane.. onları aldırmak istiyorum..
sizce ne kadar tutar özel bi yerde yaptırsam?
bi de özelde yaptırınca devlet bi kısmını ödüyo mu acaba?

cnm kuzenim hastanede aldırdı ve 500 tl demişlerdi ama dewletin bi kısmını ödiceni sanmıorum.ben bi tanıdığa yaptırmıştım oyüzden benden çok az bi miktar almıştı.

500 müüü
çok muş ya,hele de her ben için 500se batarım bensırnaşık şey
sağol canım bilgi için

Benimde karnımda kocaman bir ben var hiç sevmıyorum.aldırmak istıyordum ama 500 cokmus yaa bi ben için ..

benimde var yüzümde bitane büyük değil ama sevmiyorum yinede,600 TL demişlerdi özel aldırırsam. Düşünün serçe parmağımın tırnağının yarısından birazdaha küçük. Ben de şok olmuştum duyunca, minik bişeye bu kadar para vermem, devlet büyük kısmını karşılıyo öyle yapıcam bende

Devlet hastanesine aldırdım ben iki sene olcak nerdeyse ama iz falan yok

bende acıyıp acımadığını çok merak ediyorum benimde burnumun üstünde var küçük ama rahatsız ediyo aldırmak istiyorum

benimde burdumda çıktı hemde ikitane ama kabartılı değil deriyle birlikte oda alınabiliyormu acaba.

neeeohaoldumsmile 500 mü çok yaa. benim yüzümde 5-6 tane var ooo bunları aldırmaya kalksam batarım. aman canım böylede mutluym.:bbo::bbo:

ben de aldırmıştım iki yıl önce benlerimi.dört tane aldırdım ve çoook memnunum.iki tanesinin çok az izi kaldı ama önceki halinden kat kat daha iyi bence.ben de özelde aldırmıştım ama sizin söylediğiniz fiyatlar çok çok fazla.ben tanesini elli liradan toplam iki yüz lira ödemiştim.şimdi olsunda yüz lira olsun tanesi.beş yüz altı yüz çok fazla bence.ama kesinlikle tavsiye ederim.acı falan da olmuyor uyuşturdukları için.

ben fakülte hastanesinde çalışıyorum. para falan vermedim aldırmak için. dikiş izi var. dikiş izi denemez aslında biraz oyuk. rahatsız etmiyor görenleri ya da beni. dikiş izi için dermatix jel kullan demişti doktor. bi kaç gün kullanıp bırakmıştım.

tanesi 100 bence çok ya peki tavsiye edebileceğiniz hastane yada doktor warmı istanbulda arkadaşlar...parasını geçtim artık

arkadaşlar dün aldırdım benimi.Daha önce bahsetmiştim.600 lira isteniyordu ama SGKdan yararlanıp sadece 11 lira verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…