Benimi aldırdım... Sanırım leke kalacak. (Ne tavsiye edersiniz)

meraba bende benimi aldırmak istiyorum ve et beni değil böyle birşey mümkün müymüş?
uzun senelerdir sadece et beninin alındığını biliyordum diğer benler için araştırıyordum ama bulamıyordum en son araştırdığımda buldum biryer ama sormak istediğim çok şey var yardımcı olur musun? öncelikle yaş sınırlaması varmı ve gerçekten et beni olmayan benler alınabiliyormu??

iz kalmaması için ne yapabilirim demişsin
benm kol dikişim için bir ilaç verilmişti ben kullanmamştım takmadığım için ama sanada söyliyeyim gayet etkili bir ilaç biraz pahalıdır ve doktoruna kesinlikle danış benden duyduğun için alma bakarsın alerji malerji yapar maazallah akannehir genede adını beriyim ben sana

contratubex adında bir krem bu beyaz kaplı sarı bir çizgi var önünde

kızlar önerebileceğiniz doktorlar var mı istanbulda bu konuda özelden yazarmısınız bana ???

ewet arkadaşlar bende de warr istanbulda yaptırdığınız dewlett hastanesii önerebileceğnizz warsa yazarmıısnn lütfen benm ki 5 kuruşş kadar boyu gerilirmi acaba yuzum?

aa cnmm cok gsll bu sadece hafıf bı kahverengılık kalmıss oda gececek gıbı cızgı ızı falan yok yanı değilmi burdan gozukmuyor hiç cizgi falanda sankı daha once bı sıvılce cıkmısta lekesı kalmıs gibi ama fondotnle rahatlıkla kapatılabılr herhalde dimi cnmm ay cok ii yaaa kac ay olmustu senın 2ay falanmıı

evet canım 2 ay oldu,yok çizgi falan yok.Aynı böyle işte.dahada açılacakmış rengi

acılır acılır onun regı merak etme senn acılcak gıbı duruyoo ne gll cızgı falan kalmamıs.yazın gunesten koruu bu yaz

contratubex çok bi işe yaramıyo bence en azından benim ümit ettiğim doku birleşimini sağlamadı kullanmasam belki daha çok belli olacaktı tabi bilemem. ben ağustosta çok küçük kahverengi bi ben aldırdım çenemden iz kaldı iyiki yüzümün ortasında falan değil.çok gözüme batmıyo o yüzden.yoksa sinir olurdum.tabi ben görüntüsü gibi bi görüntü asla değil açık bi renk ama iz işte.

Dikiş izinize yarayı iyileştirici ürünler kullanmayı deneyin. İz kendi haline bırakılmamalı bence. Farkı göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…