Benimki de dert mi :)

merve1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
123
0
0
İstanbul
Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama tam olarak "çıldırmaya az kaldı.." modundayım
Evet, biliyorum kiminize göre "bu da dert mi?" , "şaka mısın sen yaa.." türünden bir şey Ama insan takıntılı olunca maalesef küçücük şeyler bile dert olabiliyor işte..
Birçoğunuz herhangi bir yerde denk gelmişsinizdir Kinder Surprise Şirinler koleksiyonuna.. Maalesef artık birçok yerde satıştan kalktı, yeni koleksiyonlar gelmiş.. Ben de bu seriyi tamamlamaya çalışan ancak başaramayanlardanım..

Sadece Şirine'm eksik

İçinizde "bende, kardeşimde, yeğenimde, kuzenimde, komşumda, bilmem kimde fazladan var, gönderebilirim" diyen biri var mı :26:
Ücreti karşılığında alabilirim sorun değil.. Elimde fazladan şirin baba ve korkak şirin var, bunlarla da takas edebilirim..

Oradan bakınca deli gibi mi görünüyorum acaba
Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim ama bu seriyi tamamlamayı çok istiyorum...

Ablamda var şirine.
Hatta sadece şirine var.
Ama para karşılığı bile vermez ablam.

benim çok yakın arkadaşımında eşi hastası ama o kinder süprizin hastası:)
görmüştüm evinde bunlardan,şirinede vardı sanırım...
sorarım yarın belki hediye etmek ister:)
gerçi eşi askerde şimdi,hatırası diye ne kadar paylaşmak ister bilemem...
cevap yazarım...

çoook mutlu olurum
hem şirin babayı hemde korkak şirini yollayabilirim ya da dediğim gibi ücreti karşılığında da alabilirim..

Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda şirin babana ve korkak kardeşine kavuşursun..

bütün elemanları tamamlayınca napıyorsun oynuyor musun yoksa dizip izliyor musun?

gargamel var mı ?
kaç yaşındasın merak ettim?

işin çok zormuş
hayat sana neler yapmış öyle yaa
merak etme en kısa zamanda umduğunu bulursun.

bütün elemanları tamamlayınca napıyorsun oynuyor musun yoksa dizip izliyor musun?

gargamel var mı ?
kaç yaşındasın merak ettim?

yaşımla ne alakası var anlayamadım :26:
ayrıca doğum tarihim yazıyor 93 lüyüm..
koleysiyon yapmanın yaşı olduğunu sanmıyorum, 40-50 yaşında koleksiyon yapanlar varken benim yaşım gayet uygun sanırım..
ayrıca tabi ki oyun oynamak için değil ancak merak ediyorsanız; kitaplığımı süslüyorlar..

Şırınlere bayılıyorum ben yaaa

hala bıkmadan ızlerım

Bende bu mını şırıne değılde, kocamaaaan puffuduk şırıneden var

olsaydı seve seve verırdım valla canım

Şırınlere bayılıyorum ben yaaa

hala bıkmadan ızlerım

Bende bu mını şırıne değılde, kocamaaaan puffuduk şırıneden var

olsaydı seve seve verırdım valla canım

peluş olarak bende de birkaç şirin ve şirine mevcut ancak kafayı bu koleksiyona takmış durumdayım. ancak yine de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…