Aklımda tutacağım Şirineyi umarım sen de bulursun canım :))
Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama tam olarak "çıldırmaya az kaldı.." modundayım
Evet, biliyorum kiminize göre "bu da dert mi?" , "şaka mısın sen yaa.." türünden bir şeyAma insan takıntılı olunca maalesef küçücük şeyler bile dert olabiliyor işte..
Birçoğunuz herhangi bir yerde denk gelmişsinizdir Kinder Surprise Şirinler koleksiyonuna.. Maalesef artık birçok yerde satıştan kalktı, yeni koleksiyonlar gelmiş.. Ben de bu seriyi tamamlamaya çalışan ancak başaramayanlardanım..
Eki Görüntüle 588957
Sadece Şirine'm eksik
Eki Görüntüle 588958
İçinizde "bende, kardeşimde, yeğenimde, kuzenimde, komşumda, bilmem kimde fazladan var, gönderebilirim" diyen biri var mı :26:
Ücreti karşılığında alabilirim sorun değil.. Elimde fazladan şirin baba ve korkak şirin var, bunlarla da takas edebilirim..
Eki Görüntüle 588961
Oradan bakınca deli gibi mi görünüyorum acaba
Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim ama bu seriyi tamamlamayı çok istiyorum...
güçlü şirin ile uykucu şirin var sadece bende de tamamlamak isterdim ama sonradan kalktı şirinler serisi...
işte bu yüzden ön yargılı insanların tümünden nefret ediyorum :113:
türkiye gibi at gözlüğü takmış insanların bol olduğu bir ülkede engelli bir birey olmama rağmen küçücük şeylerle mutlu olmayı başarabiliyor olduğum için birçok sağlıklı insandan bile daha mutluyum
çok şükür aklı mantığı yerinde gayet yetişkin bir insanım.. içimdeki çocuğu yaşatabildiğim için ne mutlu bana..
bu blogda onlarca hatta yüzlerce kişinin dert olarak gördüğü saçma sapan şeylerden bile daha büyük dertlerim olduğuna emin olabilirsiniz.. sağlıklı insanların bile başaramadığı birçok şeyi başarabiliyor olduğum için şükredip dertlerimi görmezden geliyorum.. benimki küçük bir rica / yardım isteği..
Ön yargı oluşturacak bır yorumum olmamıştı nasıl bu kanıya vardın ?
At gözlüğü yakıştırmasını da gençliğine verıyorum ve saygılı olmanı tavsıye edıyorum ..
Ben ne yazmısım sen engelden gırıp turklere hakarete kadar varmışsın ..
Ne engelın hakkında nede kısısel olarak hıcbır yorum yapmamıs olmama rağmen bu yorumun cok yanlış olmuş.
Halbu ki ben gayet espirili yaklaşmıştım tebessum ettıgımı belırterek.
Ama haklısın '' nerden bakarsak , ordan görürürüz '' !
bende var bi tane :)
özel mesaj gönderebilsem iyi olcaktı :)
ama ben sana cevap veremiyorum :/
nerden konuşabiliriz kii :/
mmerwe.blogspot@hotmail.com
adresine mail atma şansın varsa konuşabiliriz, sanırım en sağlıklı yöntem bu :)
Ama veremem çünkü sevgilim ben yokken onu bana benzetip seviyor hatta şirinnem nerde attınmı felan der
Özel bir bağ oldu aramızdaYani şirinem sadece var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?