Benimki de dert mi :)

haha derdiniz bu olsun yahu :)

Bende bayılıyorum şirinlere evde ayağıma giydiğim panduf terliklerim şirinler ve anahtarlığım şirinler insanda hastalık oluyor inşallah bulursun şirineyi :)

Ön yargı oluşturacak bır yorumum olmamıştı nasıl bu kanıya vardın ?
At gözlüğü yakıştırmasını da gençliğine verıyorum ve saygılı olmanı tavsıye edıyorum ..

Ben ne yazmısım sen engelden gırıp turklere hakarete kadar varmışsın ..
Ne engelın hakkında nede kısısel olarak hıcbır yorum yapmamıs olmama rağmen bu yorumun cok yanlış olmuş.

Halbu ki ben gayet espirili yaklaşmıştım tebessum ettıgımı belırterek.
Ama haklısın '' nerden bakarsak , ordan görürürüz '' !

cok sirinsin ya ordan deli gibimi duruyorum yorumuna bayildim,
INSALLAH bulursun sirineyi elimde yok olsaydi tweetyle takas ederdik

çok tatlısın ya :)) keske elimde veya bi yakınımda olsa hemen yollardım :/ bende de barbie bebeklere aşırı ilgi mevcut dolabımda birsürü barbiem var gelinlikli mi arasın, deniz kızı mı ararsın, damat mı yoksa yeni doğmuş bebeği mii hala mağazalara gittiğimizde ilk o reyona koşarımmm annem kızmasa bi kaç tane alırımm seni anlıyorum yani canım inş bulursn en yakın zamandaa :)

"Allah cümlemize bol akıl versin ( amin )"
!!!!!!!!!!!!!!!

Ama veremem çünkü sevgilim ben yokken onu bana benzetip seviyor hatta şirinnem nerde attınmı felan der

Özel bir bağ oldu aramızda Yani şirinem sadece var

ama istersen açık arrtırmadan satışa acablirim

Son düzenleme:
Ama veremem çünkü sevgilim ben yokken onu bana benzetip seviyor hatta şirinnem nerde attınmı felan der

Özel bir bağ oldu aramızda Yani şirinem sadece var

"Allah sevdiği kulunun önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuş" diye bir söz var benimki tam tersi oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…