Benimki enayilikten başka ne ?

Sifremiunuttum2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
1.079
2.064
48
42
Konu belki cogunuza basit ve gereksiz gelecek ama kendini çok kötü hissettim ve hazmedemedim.

Dün iş arkadaşımla çay içerken araban var mı dedi. Var alışveriş mi yapacaksın dedim. Evet dedi. Evi benim yolumun üstünde marketten alışveriş yapınca onu da eve bırakıyorum. Akşam biraz erken çıkayım dedim.
Ben: alışveriş yaptın mı?
O: evet niye ki
Ben: erken çıkayım dedim
O: çıkabilirsin tabi ne demek
Ben : ağırsa birakayim
O:teşekkür ederim çok naziksin
Ben: yani?
O: ben çıkarırım sen cikican bekleme
Neyse ben çıktım, ama onu sıcakta yükle bıraktım diye içim rahat değildi. 5 dakika sonra mesaj attı çıktın mı diye bende gelmek istiyor zannettim bahçede bekliyorum dedim, biraz bekledikten sonra da geliyor musun dedim. O mesajlarımı okudu ama cevap vermedi. Ellerinde poşetler var cevap yazamıyor diye beklemeye devam ettim. Birde ne göreyim 10 dakika sonra arabasına binmiş yanında başka bir arkadaşımız siritarak geldiler. Ben bozuldum tabi ağırlıklarına yardım edeyim diye beni sıcakta bekletiyorsun dedim yürüdüm.
Ama çok sinir oldum benim çocuklarım kreste bekliyor hem acele ediyorum hem sıcakta bekliyorum mağdur olmasın diye. Sonra mesaj attım arabam var demk çok mu zor beni bekletiyorsun diye. O da haklısın, yarın görüşürüz demiş.

Ama canım çok sıkıldı kendimi enayi ve aptal gibi hissediyorum. Şimdi bu kişi gidince kahvaltı yapalım çay içelim falan diyecek konuşmaya çalışacak ben ne yapayım boşver falan mı diyeyim, üzüldüğümü anlasın vicdan yapsın istiyorum. İçim içimi yedi, ben biraz yumuşak biriyim insanları kaybetmekten korkarım. Bu yediğim kaçıncı kazık

bence karşı tarafın çok suçu yok en başta

sen sorduğunda ben çıkarırım sen bekleme demiş

sonrasında msaj atmak yerine arayıp sorsaydın keşke
o da en azından bir özür dileseydi

ama ufak bir anlaşmazlık
bence vicdan yaptıracak bişey yok
sadece arkadaşın hep böyle mi? bi kusura bakma beklettim dememiş

ben olsam sınırım gecene kadar hıc bır teklıfını kabul etmezdım kı zaten böyle bısey yasasam ıcımden gelmez
Kahvaltı yaparken Çan'ının sıkıldığı noktayı güzelce ifadede edebilirsin bence büyütülecek bişey Yok canım
Teşekkürler kızlar. Yani kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam ben arabayı getirdim sağol derdim. Ama o bunu söylemedi laf salatası yaptı durdu. Aslında onun için ne kadar önemsiz oldugumu hissettirdi bana

O da başta size alınmış sanırım, arabayla bırakacaksınız diye ona göre alışveriş yapmış. Siz ben erken çıkıyorum ağırsa bırakayım deyince bozulmuş.
Sonrasında sizi bekleterek misilleme yapmış gibi.
Karşılıklı hatalarınız var.

bence karşı tarafın çok suçu yok en başta

sen sorduğunda ben çıkarırım sen bekleme demiş

sonrasında msaj atmak yerine arayıp sorsaydın keşke
o da en azından bir özür dileseydi

ama ufak bir anlaşmazlık
bence vicdan yaptıracak bişey yok
sadece arkadaşın hep böyle mi? bi kusura bakma beklettim dememiş
Ben çıkarırım dedi evet çıkarırım dediği yer dik bir yokuş mesele orası zaten. Ben cikicam diyince öyle deyivermis gibi gelmişti bana. Arabam var dese daha doğru değil miydi?

O da başta size alınmış sanırım, arabayla bırakacaksınız diye ona göre alışveriş yapmış. Siz ben erken çıkıyorum ağırsa bırakayım deyince bozulmuş.
Sonrasında sizi bekleterek misilleme yapmış gibi.
Karşılıklı hatalarınız var.
Yok o arabayı önceden getirmiştir. Eve gidip araba getirmez. Öğle arasında getirmistir

Siz erken çıkayım deyince arabayla bırakmaya gönlünüzün olmadığı için öyle dediğinizi sanmış gibi geldi.Siz erken çıkabilirim deyince verdiği cevaptan onu anladım ben.
Madem kendi arabası da var ,bugün yapacağına alışverişi yarın yapar bir yolunu bulur ,işi varsa o arayıp sorsun mesaj çeksin niye kendinizi yıprandırıyorsunuz ki?

Bence arkadaşında olsa insanları bu kadar düşünüp önemseme. Karsındaki senin kadar umursamıyor cvp yazmıyor veya arabayı getirdiğini söylemiyor. Yerinde olsam bir daha sormam atlar arabama giderim. Aynısı gecen başıma geldi. Arkadasla evimiz aynı yerde sıcakta yollarda perisan olmasın diye msj atıyorum cvp yok, insan bir cvp verir bir dahada sorarmıyım asla. Nasıl giderse gitsin banane.

Bence arkadaşında olsa insanları bu kadar düşünüp önemseme. Karsındaki senin kadar umursamıyor cvp yazmıyor veya arabayı getirdiğini söylemiyor. Yerinde olsam bir daha sormam atlar arabama giderim. Aynısı gecen başıma geldi. Arkadasla evimiz aynı yerde sıcakta yollarda perisan olmasın diye msj atıyorum cvp yok, insan bir cvp verir bir dahada sorarmıyım asla. Nasıl giderse gitsin banane.
Benim en büyük aptalligim bu zaten. Nelere nelere taviz veriyor, neleri anlamazdan duymazdan geliyorum. İnsanlar benim için kıymetli diye diye milletin kirmaktan uzmekten korkmadığı bir insan haline geldim.

Sabah simit alıyorum ister misin diye mesaj atmış Yok sağol dedim. Sonra da odama geldi çay ister misin diye, diğer arkadaş almaya gitti dedim. Yüzüne bakmadan konuştum. Artık sıkıldım. Bu patlama noktam galiba. Başka insanların acısını da bundan çıkarıyorum.

Back
X