Benimkide böyle bir çıkmaz işte.. Belki sayenizde çıkarım

2 ayda bu kadar sorun.... sen bırak aşkı meşki de dersine çalış... dikine çakılmadan önce

Ayyy inanin icime daraltilar geldi, fena oldum yani.
Bu nasil bir iliskidir satranc tahtasi gibi yahu.
O bana mahsus söyle yapti ben gardimi aldim karsilik verdim, sonra o böyle yapti, ben söyle karsilik verdim.
Icim sisti.
Arkadasim böyle iliski mi olur ?

Olmaz biliyorum arkadasken iyiydik ona dmeiştim kaç kez sevgili olmayalım ilerde arkadaslığımız da kaybederiz ayrılırız birşey olur dmeiştim.. Ama o o kadar rahat bir insan ki bıktım...
Ve en büyük sorun bastan beri güvenmemekti.

niye bu kadar ayrılma çabası canım anlayamadım sevmiyor musun nedir
adam itme çekme kuralını uyguluyo bariz sen de yememişin gerçi ama sorun ne onu tam anlayamadım :26:
bide ööle arkadaşla filan olmaz o işler yaa arkadaşın yakınlığı farklı algılanıyo gerçi ona da yapacak bişi yok bi bayan bi erkek öle anlaşılması muhtemel..

Huylarını sevmiyorum başta güzeldi ama katlanamıyorum... ayrıca ne arkadası hiç anlamadım.

Hala takmıyor ben sinir ediyorum o da hala umursamaz bir halde sinir olduğunu anlıyorum ama sormuyor niye böylesin ne olacak halimiz demiyor üstüne pazar da bulusmayacağız onun yüzünden annesni sinemaya götürcekmiş ne diyorum diye denedi belkide bnde işim vardı zaten diyince o da yattı cacık hepten . Hem beni bırakmıyor düzelecek diyor hemde hiçbirşey yapmadı 1 hafta boyunca gördüm işte aynı bok. Ayrılcam en iyisi sadece düşününce tek kaldığımı özlüyorum şimdiden güzel günleri

Canım dgs çok zor bi sınav bence yol ver gitsin sınavına odaklan değecek birine benzemiyo çünkü

ilgisizse sende ilgisiz olucaksın ... msj atma arama sakın .o ararsa msj atarsa cevap yazma bile geçiştir ... yani sallama ... yapılcak birşey yok gelirse bu şekilde yola gelir ...

Beklemyemedim daha fazla bittti son mesajlar kararımı söyledm kabul etti tamam dedi. sonra da zor bir haftaymıs da sorunları varmıs ailesnde de o yüzdn bana yansıtmıs yok bilmem neymiş .. bn sorunum olsa yinede öle davranmazdm hepsi bahane dimi kızlarr?

Bitir veya bitrme onu bilemem ama ne zaman kaybetmekten korkmazsan, güçlü olursan, kendine güvenirsen o zaman sana umursamaz davranamaz.
Önce kendini onsuz yaşayabileceğine inandırman gerekiyor canım..

canım benim arkadaşlıkla ikili ilişki çok farklı olur, o yüzden arkadaş haliyle kıyaslama bile yapmaa
şimdide baktın olmuyo zorlamaya gerek yok, hiç kötü bile olma açıkla tavırların hoşuma gitmiyo artk devam etmek istemiyorum diee

Başka biriyle görüşecek adam, sen ondan ayrılmışken, tekrar deneyelim, gör bak değişeceğim demezdi..Fırsat bu fırsat derdi..
Karşılıklı bir inatlaşmanız söz konusu...

İlişkilerde ilk zamanlar sancılıdır...

Ne yaparsan yap, burnu sürtsün, anlasın diye ayrılma yolunu seçme...
Gerçekten ayrılmak istiyorsan, olmayacağını düşünüyorsan ayrıl..

Açıkça konuşun...Yıpranıyorsun çünkü...

Bitir veya bitrme onu bilemem ama ne zaman kaybetmekten korkmazsan, güçlü olursan, kendine güvenirsen o zaman sana umursamaz davranamaz.
Önce kendini onsuz yaşayabileceğine inandırman gerekiyor canım..

Onsuz yapabilirim sadece mutsuz olcam yanlız olcam mesaj beklicem biliyorum... işyerindeym suan gözlemr doldu

Burnu sürtsün die secmiştim bu yolu ama hemen barıstık şimdi ise ciddi ciddi onunla olmayacak die düşnüüdğüm için. Ama çıklamaları kafamı karsıtırdı ben seni sevdim baskasıyla olsam olurdu filan dedi aile sorunlarm var dedi bnmde var ama bn ona kötü davranmıyodm ki daha cok sarılıyodm beni sinir etmeye calıstı bir hafta boyunca neymiş takılmıs gülelim diye yapmıs ssanmıyorum ya pişman olmak da istemiyorum mantıklı düşünün

dgs ye hazırlanan bırı olarak dıyorumkı kafanı hıcbıseyle bulandırma değecek şeylere kafa yor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…