Benimkide böyle bir çıkmaz işte.. Belki sayenizde çıkarım

Bitirdim zaten canım peşimden de koşmaz daha biliyorum bu kadar inat biri koşmasn da zaten. Artık bu mutsuzlkla daha mı iyi calısırım dgs ye görücem

öööf bu kadara harap etmene değmez umursamıyor diyorsun bir hafta görüşmüceksiniz seninle görüşelim bile demiyor , ben olsa bitirdim deme zahmetinde bile bulunmazdım, direk açmazdım telefonlarını , daha 2. ayda böyle boşluyosa kendisi bilir...

harap etmek değil düşeceğim boşluk acıtıyor

canım benım can çıkar huy çıkmaz!!
bırak gitsin...bak ilerde daha zor olur...ilgi isteyen bir tıpsin sıkılmıyorsun boyle seylerden ama o senın beklentılerını karsılayacak biri degıl sanırım
onune nıce ınsanlar cıkacak...seni seven hakeden.
buna bel baglamak hiç te akıllıca degil...

harap etmek değil düşeceğim boşluk acıtıyor

bak sınavın vs çalışman gereken dersin varmış o şekilde atlatrısın , beterin beteri var ben 5 yıllık ilişkimi bu tarz ve benzeri durumlardan bitirdim , öyle böyle geçiyo kendine uğraşlar bularak daha kolay atlatab ilirsin...

tek bi soru sorucam.iki ayda bu hale gelen bi ilişkiye siz gerçekten ömür biçebiliyo musunuz?

iki ayda seni sallamıyo adam..sen napsam peşine düşmüşsün..kolay mı yazmışsın bi arkadaşa..evet arkadaşım kolay.iki ayda seni iplemeyen bi adama hiç düşünmeden yolu göster.

Haklısın suan cok sıcak hersey rahatım ama ilerde özlermiyim bilmiyorm bni sevişi öpüşü geldi aklıma bak

canım mutlaka seven
seni sarıp sarmayan bebek gibi hissettiren biri çıkacak o dünyada tek degil...unutma

Tamamda bn 2 senedir yanlızdım karşıma bri cıkmadı cıkmayacak biliyorm cıksada güvenim yok etkileyen biri de olmuyo..

Onsuz yapabilirim sadece mutsuz olcam yanlız olcam mesaj beklicem biliyorum... işyerindeym suan gözlemr doldu

hayatının sonuna kadar yanlız olmayacaksın ki.. Kendine hakim olmazsan bu durum hep böyle devam eder. o zaman duruma alışman gerek

hayatının sonuna kadar yanlız olmayacaksın ki.. Kendine hakim olmazsan bu durum hep böyle devam eder. o zaman duruma alışman gerek

Bunu biliyorum ama zaten ailemde sorunlu maddi sorunlarım küçüklüğümden geliyor bıktım artık bu yönden de yüzüm gülmedi gülmeyecek

değişmeyeceği belli..
bekle yinede belki bi mucize olur...
tabi benim tavsiyem kısa yoldan kurtulman...

değişmeyeceği belli..
bekle yinede belki bi mucize olur...
tabi benim tavsiyem kısa yoldan kurtulman...

Kurtulmayı seçtm değişmiyordu ama şuan içimi acıtan birşey kaldı. O da ailemle sorunlar var diye böyleydm bu hafta dedi birden bende onun gibi davranıodm napıck die kavga cıkarmamk için birşey demedm dedi işte bunlar biraz kafamı karsıtırdı yani üzüyor acaba dememe sebeb..
üzgünüm face ini dondurms

2 aylık ilişki de şu an kalbiniz heyecanla çarpıyor olmalıydı. Ama sizinki sıkıntı, stres anlattığınız kadarıyla. Şimdi sizi arayıp sormayan, rahat davranan adam zaman geçtikçe daha da vurdumduymaz olur.....

2 ay daha çok çok yeni bu ilişki 2-3 sene olunca nasıl sorunlar olucak diye düşündüm sanırım ayrılmışınız ?

inan ilerde öyle fırsatlar çıkıcakki karşına o hayatımda olsa şu an bunları yapamıyor olacaktım diyceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…