Benimle 1 haftadır küs duran eşim

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Selam bayanlar..
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere eşim benimle 1 haftadır konuşmuyor. Nedeni ise cumartesi günü şehir dışına gitti arkadaşının düğününe. 1 gece kaldı ne aradı ne de sordu, üstelik kızkardeşimin çocuğu 2 haftalık hastaneye kaldırıldı üşütmüş bana ihtiyacı var kardeşimin benim de eşime, bu hâlde. Bide pazar günü arkadaşlarıyla dönüyomuş sadece onu haber vereyim bize gelcekler bi kahve içmeye dedi. Ben de hiç napıyosun diye aramıyosun arkadaşlarım gelcek diye arıyosun ev müsait değil her yer her yerde dedim, pazartesi iş var ütü yapmam lazım duş, çocuğa duş vs bi sürü işim var dedim (adet dönemi gerginliği ve yeğenimin hasta oluşunun moral bozukluğu ile), saat 9da anca geliriz o saate kadar da gezicez dedi aradığnda saat 2ydi, 2 saatlik mesafeye gitti. Tamam ben evde kahve içmeye gelsinler başımın üstünde yeri var misafirin ama evi temizlemekle sen uğraşmıyosun dedim, bilmiyorum belki abarttım belki tamam gelsinler deyip kestirip atsaydım bu konuda haksızım evet ama arayıp sormayışına bizi öylece bırakıp umurunda olmayışına kızmıştım, düğün bittikten sonra arkadaşlarıyla takılmışlar falan filan. Ve biz evde kızımla onu bekledik cumartesi pazar saf saf.. O olmayınca eksik hissediyorum, geç gelmesine arayıp sormamasına üzüldüm açıkçası. Neyse bana bi sürü laf saydı işte. Konuşmadı. 2 gün sonra, ben tuttum kolundan seni çok özledim dedim yüzüme bakmadı, konuşmayacak mısın benimle dedim bilmiyorum dedi günlerdir konuşmuyoruz yüzüme bakmıyo, işe gidip geliyoruz ben arka koltuğa oturuyorum. Üstelik yeğenim hâlâ hastanede yoğun bakımda ona da çok üzülüyorum zaten moralim bozuk. Bana destek olmuyo, kızlar konuşmuyo eşim kapadı kendini bana. Dertleşmek istedim sadece

Merhaba:

Hepimiz insanız, mutlu olacağız, üzüleceğiz, eğleneceğiz, ama herşeyin yeri ve zamanı ayrıdır. Sizin konuşmamanız kimseye bir faydası, yok sen haklı olabilirsin sonuna kadar, ama bunu anlayacak insan olması lazım ki karşında anlatabilesin. Susmak, konuşmamak birşeyi çözmez, evliliğiniz değerini bilmelisiniz, sizi, sizden başkası mutlu edemez.

Merhaba:

Hepimiz insanız, mutlu olacağız, üzüleceğiz, eğleneceğiz, ama herşeyin yeri ve zamanı ayrıdır. Sizin konuşmamanız kimseye bir faydası, yok sen haklı olabilirsin sonuna kadar, ama bunu anlayacak insan olması lazım ki karşında anlatabilesin. Susmak, konuşmamak birşeyi çözmez, evliliğiniz değerini bilmelisiniz, sizi, sizden başkası mutlu edemez.
ben konuşuyorum o benimle konuşmuyo. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. İşimde gücümde bi insanım. Eşimden beklentim yok, onu mutlu ettiğimi düşünüyorum ama 1 haftadır konuşmayacak kadar büyük bi olay mı bu?

Ya sen olmayınca eksiklik hissediyorum yeğenimerhaba hastahanede orada çok üzüldüm bugünlerce psikolojik olarak rahatta değilim sende arayıp sormadın burada çok üzüldüm
Demek çok mu zor insanlara muhataplarına duygularinizdan bahsedin inanın daha sağlıklı bir iletişiminiz olacaktır

Ya sen olmayınca eksiklik hissediyorum yeğenimerhaba hastahanede orada çok üzüldüm bugünlerce psikolojik olarak rahatta değilim sende arayıp sormadın burada çok üzüldüm
Demek çok mu zor insanlara muhataplarına duygularinizdan bahsedin inanın daha sağlıklı bir iletişiminiz olacaktır
söyledim, söylemez miyim ama umurunda oldu mu sizce?

ben konuşuyorum o benimle konuşmuyo. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. İşimde gücümde bi insanım. Eşimden beklentim yok, onu mutlu ettiğimi düşünüyorum ama 1 haftadır konuşmayacak kadar büyük bi olay mı bu?

Bende onu diyorum zaten 1 haftalık uzatmanıza ne gerek var kocanız size trip atıyor galiba bir daha aynı şeyleri yapmayın diye, siz mutlu ettiğinizi düşünebilirsiniz acaba eşinizde sizin ile aynı düşüncede mi herşey den emin olmayın emin olmak bazı şeyleri görmeye engeldir.

Kendi haline bırakın yaptığı çok yanlış bence hassas bir dönemdesiniz diye kendinizi suçlamayın eş olarak size yaptığı şeyleri en azından genel hatlarıyla haber vermek zorunda zaten

Selam bayanlar..
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere eşim benimle 1 haftadır konuşmuyor. Nedeni ise cumartesi günü şehir dışına gitti arkadaşının düğününe. 1 gece kaldı ne aradı ne de sordu, üstelik kızkardeşimin çocuğu 2 haftalık hastaneye kaldırıldı üşütmüş bana ihtiyacı var kardeşimin benim de eşime, bu hâlde. Bide pazar günü arkadaşlarıyla dönüyomuş sadece onu haber vereyim bize gelcekler bi kahve içmeye dedi. Ben de hiç napıyosun diye aramıyosun arkadaşlarım gelcek diye arıyosun ev müsait değil her yer her yerde dedim, pazartesi iş var ütü yapmam lazım duş, çocuğa duş vs bi sürü işim var dedim (adet dönemi gerginliği ve yeğenimin hasta oluşunun moral bozukluğu ile), saat 9da anca geliriz o saate kadar da gezicez dedi aradığnda saat 2ydi, 2 saatlik mesafeye gitti. Tamam ben evde kahve içmeye gelsinler başımın üstünde yeri var misafirin ama evi temizlemekle sen uğraşmıyosun dedim, bilmiyorum belki abarttım belki tamam gelsinler deyip kestirip atsaydım bu konuda haksızım evet ama arayıp sormayışına bizi öylece bırakıp umurunda olmayışına kızmıştım, düğün bittikten sonra arkadaşlarıyla takılmışlar falan filan. Ve biz evde kızımla onu bekledik cumartesi pazar saf saf.. O olmayınca eksik hissediyorum, geç gelmesine arayıp sormamasına üzüldüm açıkçası. Neyse bana bi sürü laf saydı işte. Konuşmadı. 2 gün sonra, ben tuttum kolundan seni çok özledim dedim yüzüme bakmadı, konuşmayacak mısın benimle dedim bilmiyorum dedi günlerdir konuşmuyoruz yüzüme bakmıyo, işe gidip geliyoruz ben arka koltuğa oturuyorum. Üstelik yeğenim hâlâ hastanede yoğun bakımda ona da çok üzülüyorum zaten moralim bozuk. Bana destek olmuyo, kızlar konuşmuyo eşim kapadı kendini bana. Dertleşmek istedim sadece

bi kahve için mi bu trip, enteresan adam... kendini suçlama bence eşin düşüncesiz, zaten çaylarını kahvelerini dışarda içiyorlardır bir de sana niye zahmet veriyor ki
sırf bunun için küstüyse çok çocukca

Ben seni haksız bulmadım.Son derece normal beklentin.Keşke konuşmak için de bekleseydin diyemiyorum.Patlayabiliyor insan o anda.Karşında bir odun var malesef.
Aynı evin için de küslük olmaz derim hep ama şu durumda bırak konuşmazsa konuşmasın.Sorumsuz.Zor gününde destek olmayacaksa ne zaman olacak.

Abartmışsınız. Alt tarafı iki saatlik mesafeye düğüne gitmiş. Evinizi toparlarsınız zaten haftasonu temizlik yapılmıyor mu akşam geleceğiz demişler duş ütü gündüz yapılır yani çok büyütülmüş ayrıca bir soğuk algınlığı ile yiğeniniz hastaneye yattı diye dünyanız başınıza yıkılmış annesi babası var başında çocuğun siz niye böyle yıkıldınız anlamadım. Bir haftasonu eşiniz olmayınca hemen arabeske bağlamanıza gerek yok ki benim eşim senede 3-4 defa 2-3 gün iş için gidiyor şehir dışına. Sürekli olan birşey değilse konuyu kapatmanız gerekirdi boşuna gerilmişsiniz.

O sizinle muhatap olana kadar muhatap olmayın derim. Yokmus gibi davranın keyfinize bakıyor gibi yapın.

Bu ne ya tripli insan sevmem tripli adamsa korkunç birsey. Ben olsam cocuk musun, konuşmayı mi bilmiyorsun der o konuşana kadar da keyfime bakardım.

Selam bayanlar..
erkekler hastalık konularında bızımkadar hassas degıller sadece kendılerı hasta olunca çok naz yaparlar, şımdı yegende sızın yegenınız akrabalık bağı da olsa eşiniz sizin kadar umursamayabılıri benımde kuzenımın kızı amelıyat oldu, eşimle kuzenımın arası ıyıdır ara gecmıs ol de dedım aramadı bende aradım elıne telı tutusturdum mecbur konustu on akalsa ararım ama ne zaman , ben onun aılesınde boyle bır durum olsa ondan once ararım ona da arattırır ve sonrasında durumunu sorarım mentalıte farkı yanı...
esınızın dugune gıtmesı ve sonrasında kalması kısmında ıse yakın mesafelık bır yer ımıs o nedenle gerı donsun ısterdım sahsen ben , ama donemıyorsada kendı aracı vs yoksa yada baskalarına baglı olmak zorunda ıse bırakırdım kendı halıne ıster gezsın ıster erkenden gelsın ama tabıkı sızı aramaması hata....
bence umursamayın , yokmus gıbı davranın kendısı gelsın sıze.

Bence siz haksız felan değilsiniz eşiniz çok ama çok abartmış..
isterse yarm saatlik mesafe olsun insan eşini aramazmı cocugum napıyor iyimisiniz demez mi ?
bu ne vurdumduymazlık bu ne rahatlık.. yegeniniz yogum bakımdaymış insan bir geçmiş olsun der teselli etmese bile
ama beyefendi sizi arkadaşları için armayaa tenezül ediyor hmm o zaman demekki aranabilirmiş eş..
üstüne birde küsmüs.. bak bak yahu su adamın üstüne düşüpde birtaraflarını kaldırma artık..
Bırak sende konuşma as suratını otur buz gibi ol hatasını anlasın rahat batmış beyefendiye..
onsuz olabileceğini ona hiç koşulda ihtiyacın olmadıgını gerekirse evliliği sonlandıracagın hissiyatini ver.. yapmayın
lütfen bu kadar değersiz olmayın.. bir duruşunuz olsun

Yeğeniniz hasta diye size hasssas davranmasını beklemekte felan fazla abarttığınızı düşünüyorum ama misafir konusunda haklısınız. Benim çocuğum yok buna rağmen eve arkadaş getirme dediğim günler oluyor ne var yani buna bağırıp günlerce küsecek. Sizin hatanız bu kadar alttan almak. Kolundan tutup sensiz kendimi eksik hissediyorum niye diyorsunuz niye öyle hissediyorsunuz kendinizi. O da kendini bulunmaz nimet sanıp şımarmış işte

Back
X