Benimle 1 haftadır küs duran eşim

açın davanızı görün bakalım ne kadar büyük bir şey yaptığınızı...beyefendi kendince sizi sindirmeye çalışıyor yem olmayın.
Aklıma gelmedi değil offff ne yapmaya çalıştığını bi anlasam, bu büyük kine anlam vermek kolay olacak benim için. Dava açsam uğraşmam lazım

hiç elleşme nereye kadar bu trip sen evladınla ilgilen boşver.fare dağa küssün.

Al karşına konuş.Barışmak ister bir halde değil yalnız.Haketmiyor çünkü.Derdi neymiş söylesin.İnada bak tv kablolarına kadar sıçramış.
Bi kere konuştum olmaz, beni sevmiyo musun dedim o zaman bilmiyorum dedi barışmıcak mısın dedim bilmiyorum dedi herşeye bilmiyorum dedi. Daha konuşmam, ama adım kadar eminim o da konuşmaz

Bi kere konuştum olmaz, beni sevmiyo musun dedim o zaman bilmiyorum dedi barışmıcak mısın dedim bilmiyorum dedi herşeye bilmiyorum dedi. Daha konuşmam, ama adım kadar eminim o da konuşmaz

Niye bu kdr üzerine gidiyorsun ki onu anlamadım bırak ne hali varsa görsün al evladını gir başka odaya

10 gün boyunca konusmamak ve gıcık edecek hareketler yapmayı başarmak gerçekten büyük bir başarı nediyim. Dün gece tartıştık bizde ben yastigimi aldım salona geçtim on kere yanıma geldi git dedim gelmicem makyajimi temizlerken ağladım on kere de banyoya geldi zar zor yattım yatakodasinda tekrar yastigimi aldım salona geçtim sabah gelip uyandırıyor ve bu akşam da oturup birlikte yemek yerim ama yatmicam mesela ama bu biraz saçma olmuş gıcık etmeye çalışmak felan bir de üzerine haksız iken....
Haklı bile olsa bu kadar küs kalınmaz. Napmışım yani, ufacık bişey bu kadar büyütülmez. Zaten hiç bi zaman gönlümü alan bi insan olmadı

Niye bu kdr üzerine gidiyorsun ki onu anlamadım bırak ne hali varsa görsün al evladını gir başka odaya
Üzerine gitmiyorum zaten ayrı takılıyorum sadece evladıma üzülüyorum yazık çocuğum bi benim yanıma bi babasının yanına.. Baba gel annem sen ben yatalım diyor çocuk dün akşam cevap bile vermiyo

Üzerine gitmiyorum zaten ayrı takılıyorum sadece evladıma üzülüyorum yazık çocuğum bi benim yanıma bi babasının yanına.. Baba gel annem sen ben yatalım diyor çocuk dün akşam cevap bile vermiyo

Baba bugün hastaymış de geçiştir canım niye barismiyoruz moduna girince bu erkeklerin poposu tavan yapıyor

Küsen erkek de kadın da çok itici sebep ne olursa olsun.Yetişkinler sorunlarını konuşarak hallerebilmeli.Bence artık kendi haline bırakın ve sizinle konuşursa da üzerine düşmeyin çok.

Back
X