Merhaba,
Çalışan bir kadın olmama rağmen yaşadığım şehirde maalesef sürekli görüştüğüm arkadaşım yok...4 yıldır bu şehirdeyim iş arkadaşlarımla arkadaşlıklarım iş yerinde kaldı insanlar buralı olduğu için kendi çevreleri arkadaşları akrabaları var yeni bir arkadaşlık kurduklarında aman sık görüşeyim eve gelelim gidelim olaylarına girmiyorlar... ben ise tam tersi buralı olmadığım ve yalnız olduğum için arkadaşlık kurmak gelip gitmek en azından canım sıkıldığında çocuğumu alıp kahve yap geliyorum diyebileceğim bir tanecik bile olsa samimi arkadaşım olsun istiyorum... işim dolayısıyla bir kursta benden yaşça büyük ama genç ruhlu sosyal çevresi çok geniş olan bir kadınla tanıştık... ara ara gelip gelmeye başladık... evimi açtım içimi açtım açıkcası mutlu oluyordum en azından bunaldığımda arayabileceğim bana gel diyebileceğim bir arkadaşım olacal diye... fakat abla dediğim arkadaşım marka vermiyim ama hani ürünlerinin yüzde yüz doğal olduğunu iddia eden ev temizlik malzemesinden makyaj malzemesine kadar ürünleri olan amerikan markası var ya onun çalışanıymış... seminerlerine falan katılıyor.... sıradan üye değil yani üst çalışanlarından... aramızda samimiyet kurulduktan sonra , her görüştüğümüzde ürünlerden bahsetmeye başladı... yok şöyle yok böyle iyi aslında pahalı gibi görünüyor ama piyasayla karşılaştırıldığında aslında hiç de pahalı değil şöyle sağlıklı böyle sağlıklı... üye olduktan sonra ucuza alabileceğimi söyledi... ben zaten işim dolayısıyla bu işe ticari olarak giremem... iyi hadi olur da bi kaç ürün alırsam ucuza alayım diye biraz emrivakiyle üye oldum
ben bu bayana daha önce maddi açıdam sıkışık olduğumuzı söylemiştim... evimin kira çocuğum var bir sürü giderim var ve artı borçlarımızdan dolayı biraz tasarruf zorunda yapmak durumunda olduğumuzu biliyor... buna rağmen beni üye yaptı kendi referansını falan girdi sisteme... ilk sipariş süresi varmış... mesaj atıyor arıyor işte günün dolacak siparişini ver... yine bildirdim alamayacağımı ertelemek durumunda kalacağımı ona rağmen sen bilirsin demek yerine hala bana başka seçenek sunuyor... açıkcası bir insam arkadaşı maddi açıdan dar durumundayken bu kadar ısrarcı olur mu? Acaba bana beni üye yapmak için mi yaklaştı diye düşünmeye başladım ve çok üzülüyorum açıkcası... çünkü gerçekten sevmiştim ona içimi açmıştım... bu işlerden anlayan arkadaşlar bu tarz işleri yapan insanlar sırf üye yapabilmek satış yapabilmek için arkadaşlık kurabilirler mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere