Benimle arkadaşlık kurmasının nedeni ... olabilir mi?

Üyeliğimi iptal ederken ücret mi ödemem gerkiyor? Biraz açabilir misiniz? Ben bundan para kazanmak için olur da bi kaç ürün alırsam ucuza olsun diye tamam dedim üyelik konusuna
Benim bildigim uyeligi iptal etmek icin ucret falan odenmiyor ve sen siparis girmezsen zaten belli bir sure sonra uyeligin dusuyor.

Bu işe giren herkes bütün çevresini potansiyel müşteri olarak görüyor bence. Seni de öyle görmüş. Üyeliğin iptalini isteyince napacak bakalım, o zaman belli olur.

Canım ben bankacıyım bize bile toplantılarda eğitimlerde eşiniz dostunuz arkadaşınız yok mu onlara satış yapın deniliyor, e bayan çevresine tabiki satış yapmak ister eğitimlere vs gidiyor diyorsunuz. Yani üst düzey üyeyse belli ki çevresi geniş ve üye sayısı çok. Siz üye olsanız bile yapabileceğinizi sanmıyorum çevrem yok diyorsunuz. Açıkça söyleyin yapamayacağınızı ısrar ederse samimiyeti kesin.

Ay arkadaşlık kurmak ne ki.
Network Marketing işi yapanlar alakasız facebook sayfası açıp orada üyelik,ürün pazarlama dahi yapıyorlar. Almayana ,üye olmayana da trip yapıyorlar. En son doğal annelik ile ilgili bir facebook sayfasında denk geldim bu duruma. Engelleyip ayrıldım sayfadan.
Haliyle sizin konunuza şaşırmadım. Bu işi yapanlar her yolu deniyorlar emin olun üye bulmak için.
Alışveriş yapmıyorsanız ve yapmayacaksanız çıkın üyelikten. O zaman gerçek yüzünü görürsünüz zaten emin olun.

Ay cok sinir olurum
Arkadasim kozmetik firmasi temsilcisiydi
Ben istemeden katalog bile vermezdi
Benden sana tavsiye derdini soyleme dostuna gider soyler dostuna
Cayini ic kahveni ic sohbet et ama derdini anlatma

Kesinlikle size katılıyorum.
İnsanlar çok garip başkasının derstleriyle kendilerini mutlu edebiliyorlar. Sır olarak söylediğini başkalarıyla dedikodu malzemesi yapabiliyorlar.
Hayat felsefem az ama öz insan olsun yakınımda kafi..

Olabilir valla ürün satacağız ne taklalar atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…