Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Ben küçükken bir komşumuzun kizi da saçlarını yoluyordu. Anne baba çalışıyor ama tam neden yapıyor hatırlamıyorum. Ama bize gelip gitmeye başlamıştı çocuk biraz farklılaştı azalmıştı öyle hatırlıyorum8 yaşında kızım var eşimle ayrildigimdan bu yana kızımda değişiklikler olmaya başladı saçlarını çekip yoluyor ve risperdal kullanıyor bunun bile faydası olmadı ne yapacağımı bilmiyorumbenimle aynı durumda olan var mi
Ne kadar oldu ayrılalı. Bende ayrılmayı düşünüyorum ama birde böyle şeyler var ne yapicam bilmem8 yaşında kızım var eşimle ayrildigimdan bu yana kızımda değişiklikler olmaya başladı saçlarını çekip yoluyor ve risperdal kullanıyor bunun bile faydası olmadı ne yapacağımı bilmiyorumbenimle aynı durumda olan var mi
Canım Çok geçmiş olsun...8 yaşında kızım var eşimle ayrildigimdan bu yana kızımda değişiklikler olmaya başladı saçlarını çekip yoluyor ve risperdal kullanıyor bunun bile faydası olmadı ne yapacağımı bilmiyorumbenimle aynı durumda olan var mi
Canım Çok geçmiş olsun...
oğlum otizmli değişik rahatsızlıkları olan çocukların ebeveynlerinin olduğu pek çok gruplara üyeyim internette...risperdalin çok değişik yan etkileri olduğunu söylediler başka bir Dr a bakın isterseniz...
Bu ne acımasızlık?çocuk ayrılana kadar tüm kavgaları evdeki gerilimi görmüştür ondan psikolojisini bozmuşsunuzdur aferin.
Psikiyatri Dr verdi bu ilacı 6 aydır kullanıyor babasıyla zaman geçirmesini en çok ben istiyorum fakat kızım babasını görmek istemiyor burda da ben çaresiz kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?