- 16 Nisan 2008
- 5.699
- 15.771
- 773
Sevgili
derin sularda
konuya bir gözatabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komşumuzun oğlu otizmli, pasiflora kullanıyorKızım down sendromlu Dr gittik bu ilaçları verdi bu yaşa kadar hiç ilaç kullanmadık şimdi tekrar gidicem tan etki olabilir mi diye
En kısa zamanda şifa bulsun inşallah yavrunuz. Özel bir çocuğunuz var, muhakkak kolay değil. Siz iyi bir terapist bulmaya çalışın, bıraktırmak İçin neler yapılabileceği konusunda yönlendirecektir sizi.Babasını görmek istemiyor yanına gitmiyor en çok bundan dolayı üzülüyorum
çocuğun psikolojisini ben mi bozdum?Bu ne acımasızlık?
Ben kızım için beş sene dayandım inanın ve doğru ne yanlış bazen biz bile bilemiyoruz
Hayır ama konuyu tam olarak bilmeden direkt suçlama yaptınız.çocuğun psikolojisini ben mi bozdum?
Hayır ama konuyu tam olarak bilmeden direkt suçlama yaptınız.
yan etkisi altı aya kadar geçer. İlacın dozu fazla veya eksik gelmiş olabilir. antidepresan kullandığım dönemde tırnaklarımı yiyiyp , istemsizce bacaklarımı sallıyordum . Çok geçmiş olsun6 ay oldu ilaca başlayalı
pardon ama haddinizi aşıyorsunuz. İnsanlığa karşı öfkenizin sebebi nedir? ego tatminiyse eğer başka konuya gidin lütfen. Evin içinde siz mi yaşadınız? Çocuğun zaten özel durumu var. Lütfen kendinize gelinkızın için 5 sene dayanmadın kendi bencilliğin yüzünden ayrılamadın psikolojisini mahvettin o çocuğun. bravo diyorum. zamanında ayrılsan kıza bu kadar stres sıkıntı yaşatmasan en fazla 3 5 kez soracaktı babasını sonra normal bir çocuk olacaktı uğraşırsın ömür boyu şimdi.
sen de mi onlarla yaşıyorsun?pardon ama haddinizi aşıyorsunuz. İnsanlığa karşı öfkenizin sebebi nedir? ego tatminiyse eğer başka konuya gidin lütfen. Evin içinde siz mi yaşadınız? Çocuğun zaten özel durumu var. Lütfen kendinize gelin
Onlarla yaşamıyorum, ondan dolayı haddimi aşmıyorum. Sizin gibi etrafa nefret saçmıyorum . Bana yaptığınız yorumdan anladığım kadarıyla sabaha kadar size konuyu anlatsak yine anlamayacağınız.sen de mi onlarla yaşıyorsun?
kendi bencilliğinden ayrılmayıp hayatı çocuğuna zehir eden insanlara çok kızıyorum. derdim bu.Onlarla yaşamıyorum, ondan dolayı haddimi aşmıyorum. Sizin gibi etrafa nefret saçmıyorum . Bana yaptığınız yorumdan anladığım kadarıyla sabaha kadar size konuyu anlatsak yine anlamayacağınız.
kendi bencilliği mi? yoksa şartlar gereği mi? bu konuda bir şey yazmadığı için yorum yapamayız ki? beni de üzen engelli bir çocuk var ortada buna rağmen ağır bir dil kullanmanız. Yoksa düşünceniz beni ilgilendirmez. Özel durum var.kendi bencilliğinden ayrılmayıp hayatı çocuğuna zehir eden insanlara çok kızıyorum. derdim bu.
aile doğrudan çocuğun yanında kavga etmese de hep bir gerilim olduğunu hissediyor çocuklar. böyle böyle dışa vuruyor iyice psikolojisini batırdıktan sonra ahlayıp vahlamak bir işe yaramıyor. sen ne kadr biliyorsun konuyu savunmaya geçtin böyle?
Öncelikle benimle sen diye konuşmazsanız sevinirim herhangi bir samimiyetimiz yok. Saldırmacı tavrınız çok çirkin. Kimin hangi psikolojiyle buraya yazdığını hiçbirimiz bilemeyiz ve anlamaya çalışmadan sizin tarzınızda yorum yapmak hoş değil.aile doğrudan çocuğun yanında kavga etmese de hep bir gerilim olduğunu hissediyor çocuklar. böyle böyle dışa vuruyor iyice psikolojisini batırdıktan sonra ahlayıp vahlamak bir işe yaramıyor. sen ne kadr biliyorsun konuyu savunmaya geçtin böyle?
Çocuğun yanında kavga etmemek başlı başına bi özveridir bi çok kişinin başaramadığı. Kadının en büyük düşmanı kadındır lafının kanıtı gibisinizaile doğrudan çocuğun yanında kavga etmese de hep bir gerilim olduğunu hissediyor çocuklar. böyle böyle dışa vuruyor iyice psikolojisini batırdıktan sonra ahlayıp vahlamak bir işe yaramıyor. sen ne kadr biliyorsun konuyu savunmaya geçtin böyle?
lutfen doktorun verdigi ilaci internette karalayanlara prim vermeyin. guvendiginiz bir doktor ile tedavi surecine basladiktan sonra sahsen tanimadiginiz insanlarin yorumlari ile tedaviyi sorgulamayin. ilac ve asilara takintili derecede karsi olan insanlar var.Kızım down sendromlu Dr gittik bu ilaçları verdi bu yaşa kadar hiç ilaç kullanmadık şimdi tekrar gidicem tan etki olabilir mi diye