Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşımın dedikleri(Kv)

Kadın resmen kimsenin benden mutlu olmaya hakki yok demiş kesinlikle bu durumdan kurtulma gibi bir şansı olsa koşarak uzaklaşır o mecbur hissediyor mutlu değil bu apaçık ortada sizin bu durumda olmanızı cesaretinizi bile kıskanıyor olabilir şuan
Benden bile daha çok resti çekebilecek imkanı var, ailelerimize kalsa 38382 kere boşanmıştık dedi onun iyi bir yanı her şeye rağmen dinleyen anlayan bir eşi var bende o yok

Ayy, "bak şimdi sen şöyle yapacaksın, böyle yapacaksın" gibi bir üslupla konuşanlar çok itici değil mi ya, nerden buldunuz bu kahvehane ağzıyla konuşan arkadaşları, kahvede batak atarken mi? :KK45:

Benden bile daha çok resti çekebilecek imkanı var, ailelerimize kalsa 38382 kere boşanmıştık dedi onun iyi bir yanı her şeye rağmen dinleyen anlayan bir eşi var bende o yok
Bu sizin omurgalı oluşunuz karakterli duruşunuz la alakalı bence ben evliliğimi ailelerimizin diline düşürecem boşanmak konusunda kendimi haklı bulacam ama hala o adamla karı koca ilişkisi yaşayıp bide kayinvalideyle yemeğe gidecem kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil arkadaşınızın yaşadığı

Bu sizin omurgalı oluşunuz karakterli duruşunuz la alakalı bence ben evliliğimi ailelerimizin diline düşürecem boşanmak konusunda kendimi haklı bulacam ama hala o adamla karı koca ilişkisi yaşayıp bide kayinvalideyle yemeğe gidecem kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil arkadaşınızın yaşadığı
Vallahi bende onu söyledim, ben evimde yemeği yer içerim ötesi yok duruşumu manipüle etmek istedikleri için sonucu boşanmak oldu

Aşırı rahat insanlar bence karakter meselesi, ben yemek yiyip evime çıkarım düşüncesinde olamam benim evim var YEMEĞİMİ BEN YAPARIM
Avutuyorlar kendilerini. Yemeğini bile yaparken birilerinden icazet alıyorsan sen o evde köşe minderisin. Gereksiz bi şeysin. Olmasan da olur. Sen gidersin başkası gelir. Öyle yani. Bu kültürde yemek önemli canım, kaynanamı da kaynanası bahçeden sebze topladı yemek yapmak için diye eşşek sudan gelene kadar dövmüş "Sen kimsin bu evde yemek yapacak?" diye. Bi arkadaşım da kayın aile ile altlı üstlük yaşıyordu, kızın dolabı bomboştu, çay bile aşağıda içilirmiş, kız biz gelince seviniyordu evimde bişeyler pişiyor diye.

Aşk olsun neden öyle düşündünüz?
e akil verenlerin cumleleri zeka kapasitelerini belli ediyor, siz de bunlar ne sacmaliyor diye sasirmamis ustune bize sormuşsunuz. Ustune dusunulecek cümleler kurmamislar ki, deli sacmasi. Demekki çevreniz boyle tiplerle dolu

Avutuyorlar kendilerini. Yemeğini bile yaparken birilerinden icazet alıyorsan sen o evde köşe minderisin. Gereksiz bi şeysin. Olmasan da olur. Sen gidersin başkası gelir. Öyle yani. Bu kültürde yemek önemli canım, kaynanamı da kaynanası bahçeden sebze topladı yemek yapmak için diye eşşek sudan gelene kadar dövmüş "Sen kimsin bu evde yemek yapacak?" diye. Bi arkadaşım da kayın aile ile altlı üstlük yaşıyordu, kızın dolabı bomboştu, çay bile aşağıda içilirmiş, kız biz gelince seviniyordu evimde bişeyler pişiyor diye.
Yatmadan yatmaya evlerine çıkıyorlarmış bizim dolapta boş dediler vallahi benlik bir durum değil ben yapamam kabul edemem

e akil verenlerin cumleleri zeka kapasitelerini belli ediyor, siz de bunlar ne sacmaliyor diye sasirmamis ustune bize sormuşsunuz. Ustune dusunulecek cümleler kurmamislar ki, deli sacmasi. Demekki çevreniz boyle tiplerle dolu
Babası kurtul diyor yahu, ailesi arkasında, etrafı akıllı insanlardan oluşuyor halbuki. Şu numuneliklerle nasıl muhatap olduysa artık. Böylesi normalde pek ezik olur, iki cümleyi kurarken korkar, madalyasını almış da gelmiş belli ki, kocası akşam canım karım aslansın falan dediyse demek.

Niyetim arkadaşla kafa dağıtmaktı, eşi de geldi sonradan hani sordular konu konuyu açtı. Akıl almakta değildi niyetim şaşkınlığımı da gizlemedim “sorunumu bilen kişilerden en yakınını yaşayan siz olup beni yerden yere vuranda tek siz oldunuz” dedim sizler dahil babam dahil herkes kurtul derken onlar bunu dedi hala şaşkınım vallahi yoksa çevremde boşanmış kişilerden de fikir aldım kurtarrrrr kendini diyen çok oldu

Yatmadan yatmaya evlerine çıkıyorlarmış bizim dolapta boş dediler vallahi benlik bir durum değil ben yapamam kabul edemem
Şu dandini akıllıların ağzına bakıp hayatınızı yakmayın. Bunlar akıl alacak durumda be. Neyin özgüveni bu anlamış değilim.

Babası kurtul diyor yahu, ailesi arkasında, etrafı akıllı insanlardan oluşuyor halbuki. Şu numuneliklerle nasıl muhatap olduysa artık. Böylesi normalde pek ezik olur, iki cümleyi kurarken korkar, madalyasını almış da gelmiş belli ki, kocası akşam canım karım aslansın falan dediyse demek.
Vallahi doğru diyorsunuz bu çiftle kafa yapılarımız çok çok uzak onu anladım gördüm ve bu arkadaşım gerçekten böyle biri değildi çok şaşkınım

ilk konusunu bilmiyorum ki, sonuna kadar da okumadim, muhteşem fikirleri okuyunca bi sinirlendim.
Yine de bunlari kaale alip konu acmasi sacma.
Bunlar ne gerizekali diyip gonderecegine...

Şu dandini akıllıların ağzına bakıp hayatınızı yakmayın. Bunlar akıl alacak durumda be. Neyin özgüveni bu anlamış değilim.
Fikirlerim gram değişmedi, dinledim haklısınız dedim, eve geldim annemlere anlatıyordum üstün körü babam uyandığı yataktan geldi “yeter kızım yeter bu evde hep bu mu konuşulacak KAPA ŞU TELEFONUNU sana ulaşmasınlar onlar düşünsün artık” dedi gitti

ilk konusunu bilmiyorum ki, sonuna kadar da okumadim, muhteşem fikirleri okuyunca bi sinirlendim.
Yine de bunlari kaale alip konu acmasi sacma.
Bunlar ne gerizekali diyip gonderecegine...
Ya sizler iki kelam alıp ince nüanslar yakalayıp kendime ders yaratmak istiyorum neden bu kadar tepkilisiniz?
Gidip Kv ile yüzleşecektim salak kafamla hareket ederek sizler gitme saçmalama dediniz gözümü açtınız çokta teşekkür ettim. Bu kadar tepkili olmanın bir anlamı yok ki toyum daha ilk kez evlendim ilk kez boşanacağım biraz mazur görseniz

Güzel hanımlar merhabalar tekrar,
Eski konularımı az çok bildiğiniz ve görebildiğiniz için uzun uzun yazmıyorum.

Dün benim gibi Kv ile altlı üstlü oturan arkadaşımla görüştüm sonra eşi de geldi.

Kendilerine sorunumu anlattım eşimle anlaşamadığımı Kvnin dedikodu yaptığını ve hala kendilerinden bana veya babama özür araması gelmediğini söyledim,
Arkadaşım: Kv dedikodu da yapar evine de karışır sen bunu görmeyeceksin kötülüğe iyilik ile gideceksin, yemeğe mi çağıyor git ve yine git ne olmuş ki??
Eşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.

Eşime bir şikayette bulunduğumda üstüne bin ekleyip kavgayı büyütüyor ve beni koruyor dedim
Arkadaşım: tatlı tatlı konuşacaksın, iyi anını kollayıp sakin sakin anlatacaksın.
Eşi: Annesi veya herhangi bir sorunu adama damarına basa basa şikayet edersen o da senin canını yakmak için ağır konuşur dediler.

Sordular bana,
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.

Size anlattığım her şeyi onlara da anlattım. Kusuru tamamen bende buldular.
Babam bile kurtul bu adamdan dedi oysa boşanmaları sevmeyen bir adam dedim, baban senin tarafından bakıyor biz objektif bakıyoruz dediler.

Eşinize dönmek için bahane mi arıyorsunuz ? Babanız şu an arkanızda, göz göre göre geri dönerseniz; bugün arkanızda duran aileniz, desteğini çekebilir.

Eşinizle olan sorunlarınızı, hadi kız arkadaşınıza anlattınız da kocasına niye anlattınız anlam veremedim.

Ya sizler iki kelam alıp ince nüanslar yakalayıp kendime ders yaratmak istiyorum neden bu kadar tepkilisiniz?
Gidip Kv ile yüzleşecektim salak kafamla hareket ederek sizler gitme saçmalama dediniz gözümü açtınız çokta teşekkür ettim. Bu kadar tepkili olmanın bir anlamı yok ki toyum daha ilk kez evlendim ilk kez boşanacağım biraz mazur görseniz
Mutsuzsaniz, dilediğiniz gibi olmadiysa bosanin, aileniz de arkanizdaymis ne güzel.

Eşinize dönmek için bahane mi arıyorsunuz ? Babanız şu an arkanızda, göz göre göre
Öyle bir düşüncem yok neden hemen anlatılan da kızma/saldırma/ bozma gereksinimi duyuyorsunuz? Sizinle şaşkınlığımı paylaştım. Benim hür bir iradem var zaten babamda arkamda biliyorum. İlginç gelen benle aynı durumu yaşayan arkadaşımın bu kafası.

Mutsuzsaniz, dilediğiniz gibi olmadiysa bosanin, aileniz de arkanizdaymis ne güzel.
Çok şükür öyleler ama sizlerin desteğini de es geçemem 💙 güzel günlerim olacak inanıyorum, ben özgürüm ailem arkamda eyleyeceksem anamı eyleyeceğim ohh!

Back
X