- Konu Sahibi gelengiden
-
hic ama hic olgun degilsiniz. herkesin iliskisi farklidir ben kimseye bosan bosanma demem. ama ayrilik karari boyle herkese sorarak alinacak bir karar degildir. o bir sey soyler, baskasi baska sey soyler, kafaniz corba olur. aslinda KV ile alakali mesele bence bosanilacak bir mesele degil, neticede esinizle olan iliskinize bakar, ama esiniz olayi iyice icinden cikarilamayacak boyuta getirmis ve bu hale gelmissiniz.Güzel hanımlar merhabalar tekrar,
Eski konularımı az çok bildiğiniz ve görebildiğiniz için uzun uzun yazmıyorum.
Dün benim gibi Kv ile altlı üstlü oturan arkadaşımla görüştüm sonra eşi de geldi.
Kendilerine sorunumu anlattım eşimle anlaşamadığımı Kvnin dedikodu yaptığını ve hala kendilerinden bana veya babama özür araması gelmediğini söyledim,
Arkadaşım: Kv dedikodu da yapar evine de karışır sen bunu görmeyeceksin kötülüğe iyilik ile gideceksin, yemeğe mi çağıyor git ve yine git ne olmuş ki??
Eşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.
Eşime bir şikayette bulunduğumda üstüne bin ekleyip kavgayı büyütüyor ve beni koruyor dedim
Arkadaşım: tatlı tatlı konuşacaksın, iyi anını kollayıp sakin sakin anlatacaksın.
Eşi: Annesi veya herhangi bir sorunu adama damarına basa basa şikayet edersen o da senin canını yakmak için ağır konuşur dediler.
Sordular bana,
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.
Size anlattığım her şeyi onlara da anlattım. Kusuru tamamen bende buldular.
Babam bile kurtul bu adamdan dedi oysa boşanmaları sevmeyen bir adam dedim, baban senin tarafından bakıyor biz objektif bakıyoruz dediler.
Buraya uzun uzun yazdğınıza göre epey hoşunuza gitmiş düşük IQ lu arkadaş cevapları. Siz dinleyin onları. Babanız ne bilecek zaten. İlerde de babanıza sığınmak yerine akıl küpü arkadaşınıza ve kocasına sığınırsınızGüzel hanımlar merhabalar tekrar,
Eski konularımı az çok bildiğiniz ve görebildiğiniz için uzun uzun yazmıyorum.
Dün benim gibi Kv ile altlı üstlü oturan arkadaşımla görüştüm sonra eşi de geldi.
Kendilerine sorunumu anlattım eşimle anlaşamadığımı Kvnin dedikodu yaptığını ve hala kendilerinden bana veya babama özür araması gelmediğini söyledim,
Arkadaşım: Kv dedikodu da yapar evine de karışır sen bunu görmeyeceksin kötülüğe iyilik ile gideceksin, yemeğe mi çağıyor git ve yine git ne olmuş ki??
Eşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.
Eşime bir şikayette bulunduğumda üstüne bin ekleyip kavgayı büyütüyor ve beni koruyor dedim
Arkadaşım: tatlı tatlı konuşacaksın, iyi anını kollayıp sakin sakin anlatacaksın.
Eşi: Annesi veya herhangi bir sorunu adama damarına basa basa şikayet edersen o da senin canını yakmak için ağır konuşur dediler.
Sordular bana,
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.
Size anlattığım her şeyi onlara da anlattım. Kusuru tamamen bende buldular.
Babam bile kurtul bu adamdan dedi oysa boşanmaları sevmeyen bir adam dedim, baban senin tarafından bakıyor biz objektif bakıyoruz dediler.
Ben çekiyorum herkes çeksin demiş resmenBir tane üye vardı. Hala oğlu ile evlenmiş, aynı evin içinde şiddet, kumar vs vs. Cehennem yani. Herkes boşan dedi. Bu sinirlendi kendi postuna uğramıyor. Bir baktım her posta yorum yapıyor katlansin, ne var bunda diye
Bosanin, boşanmayın bilemem ama arkadaşınız gibi susmayın.
Bir haksızlık varsa ve susuyorsan bu sefer de sen zaten razıydın denebilir.Eşime eskiden annesini sikayet ederdim o da ben karısmam aranızda halledin derdi.Sonra kendi görmeye basladi annesine o mudahale etmeye basladi sürekli annen bunu dedi bunu yapti diyince hatali olsa bile anneleri melek oluyor ben sorun olunca direkt annesine söylerdim su an sorunumuz yok zira pek görüşmüyoruz eğer esim farkederse de o müdahale ediyor hemen.Sürekli sikayet okjektif bakmayı zorlaştıran bir şey.Onun dısındaki şeylere katilmiyorum her seye he dersen orta yolu bulan gelin degil salak gelin oluyorsun cünkü
Şunun için her şeyi yapacak olan kadınlar tanıyorum ne yazık ki.Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Bu yorum beni o kadar güldürdü ki .....Arkadasının eşine bak bak hele. İkilemde kalmıyormuş da niye altlı üstlü oturuyormuş i.oğl..t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?