- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi mavigezegen
-
Ben de futbolla ilgilenmeyen erkekleri itici buluyorum be
Eşim koyu galatasaraylı ben hasta Fenerliyimtercih meselesi ya
Tatlım benim eşimde aynı sıkıntı yapma bak 7 senedir evliyiz
Benim anlatacak bir seyim yok demissiniz ama sohbet ederken illa sizin ilginc bir sey anlatmaniz gerekmez ki. Sevgiliniz o gun yasadigi kotu bir olayi anlatirken kendi fikrinizi soylersiniz, boyle daldan dala misali konu konuyu acar. O konusup aralarda yorum yapmazsaniz o da bir yerden sonra susar. Biraz yapi biraz da teknolojik cihazlari cok kullanmak insani sohbetten monologa donusturebilir. Siz susuyormussunuz bir de bunun surekli kendini ve yaptiklarini anlatan versiyonlari var. Onlara sorsaniz hos sohbetlerdir kendileri.Aklıma bir şey gelse o an söylerim tabi. Otururken durup dururken pek bir şey gelmiyor. Monoton hayatın etkisi de olabilir. Çünkü daha çok sosyal medyaya tvye falan bakıyorum. Sürekli bir şey yapsam gezsem falan anlatırım. İlla konuşmam lazım diye de kasmıyorum. Ama iki kişi muhabbet ediceksek karşımdaki kişi hep konuşmaktan sıkılıyor biraz da sen anlat diyor. Benim anlatıcak olayım yaptığım iş yok. Şu da şöyleymiş falan dediğim yok. İnsanların böyle sıkıcı olduğumu düşünmesi üzüyor beni 3 kişi arkadaş grubuysak o 2 kişi yakın oluyo hep ben tek kalıyorum. uzaklaşıyor herkes benden
Eşim koyu galatasaraylı ben hasta Fenerliyimevin halini sen düşün maç olduğunda konuşmuyoruz
fanatik olsaydık bizde öyle olurduk heralde
Canım kendıne kendın oldugun ıcın sarılMerhaba. Yıllardır sıkıntım olan konu anlatıcak konuşucak şey bulamamak ama şu 3 yıldır falan beni çok rahatsız etmeye başladı.
İnsanlarla konuşacak konu bulamıyorum. En yakınım olsa bile bir şeyler anlatıp konu açamıyorum. Bu yüzden naber nasılsından öteye giden arkadaşlarım yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Arkadaşlarım senin nasıl sevgilin oldu çok sessizsin diyolar. Hiç kavga etmediniz mi sevgilinle . "Senle kavga da edilmez ki çok sessizsin" diyolar.
Erkek arkadaşım da konuşkan birisi. Bana "anlat bir şeyler" diyo . Anlatıcak bir şey bulamıyorum susup kalıyorum bakıyorum anca. Onunda sıkıldığını hissediyorum. Boşuna buluşuyoruz gibi oluyo sen evine git bende evime gidiyim bari falan oluyo erken ayrılıyoruz.
Esprili biri değilim,küçüklüğümden beri pek konuşmam, gün içinde yaptığımda pek bir şey yok okuldan eve evden okula yani anlatıcak olayım bile yok. Evde ailemde herkes kendi halinde teklonojik aletlere yoğunlaşmış durumdayız muhabbet çok yok gibi diğer ailelere göre.
Bir de insanlar benden sıkılıyor. muhabbetin kötü diyenler oldu. Sevgilimde benden sıkılır bununla bir ömür geçer mi konuşmuyo hiç diye düşünür mü acaba. Nasıl aşarım bu durumu sizce? çekinmem herkesten, bunu dersem ne düşünürler hakkımda diye düşünmem ama niye böyle oluyo bilmiyorum..
Benim anlatacak bir seyim yok demissiniz ama sohbet ederken illa sizin ilginc bir sey anlatmaniz gerekmez ki. Sevgiliniz o gun yasadigi kotu bir olayi anlatirken kendi fikrinizi soylersiniz, boyle daldan dala misali konu konuyu acar. O konusup aralarda yorum yapmazsaniz o da bir yerden sonra susar. Biraz yapi biraz da teknolojik cihazlari cok kullanmak insani sohbetten monologa donusturebilir. Siz susuyormussunuz bir de bunun surekli kendini ve yaptiklarini anlatan versiyonlari var. Onlara sorsaniz hos sohbetlerdir kendileri.
Bnce bütün sorunun cevabı burda...malesefki teknoloji iyi bisey olsada bilincsiz yada fazla kullanim insani normal hayattan koparıp monotonlastiriyor.once aile icinde sosyallesip birlikte sohbet edin yetiskin oyunlari oynayin yemek pasta çörek gibi şeyler yapin hep baraber yiyin emin olun çok faydasini görürsünüzEvde ailemde herkes kendi halinde teklonojik aletlere yoğunlaşmış durumdayız muhabbet çok yok gibi diğer ailelere göre.
Utangaç misiniz ?
Ya da konu acinca yanlis bir seyler söylemekten vs mi korkuyorsunuz
Tamamen yapınız mi boyle
teşekkür ederim tavsiyeniz içinnBnce bütün sorunun cevabı burda...malesefki teknoloji iyi bisey olsada bilincsiz yada fazla kullanim insani normal hayattan koparıp monotonlastiriyor.once aile icinde sosyallesip birlikte sohbet edin yetiskin oyunlari oynayin yemek pasta çörek gibi şeyler yapin hep baraber yiyin emin olun çok faydasini görürsünüz
Yok yok olmuyor bazen sinir oluyorum ama sevince yanında olsa yetiyor film izliyoruz bol bolbir sıkıntı olmuyorsa ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?