Benimle böyle bir ömür geçer mi?

çözülebilecek bir sorun mu?

• Ankete Katılan
    50
Tatlım benim eşimde aynı sıkıntı yapma bak 7 senedir evliyiz

Benim anlatacak bir seyim yok demissiniz ama sohbet ederken illa sizin ilginc bir sey anlatmaniz gerekmez ki. Sevgiliniz o gun yasadigi kotu bir olayi anlatirken kendi fikrinizi soylersiniz, boyle daldan dala misali konu konuyu acar. O konusup aralarda yorum yapmazsaniz o da bir yerden sonra susar. Biraz yapi biraz da teknolojik cihazlari cok kullanmak insani sohbetten monologa donusturebilir. Siz susuyormussunuz bir de bunun surekli kendini ve yaptiklarini anlatan versiyonlari var. Onlara sorsaniz hos sohbetlerdir kendileri.

Canım kendıne kendın oldugun ıcın sarıl bos konusmaktansa konusma daha ıyı bende cok muhabbet sevmem hemen gelen kadınlar dedıkoduya cevırır hıc hazetmem kendı annemle uc gunde bır konusurum kayınvalıdemle haftada bır gorumcemle ayları buluyor ve cok mutlu huzurluyum kımse ıcın art nıyet beslemıyorum tek konusmaktan zevk aldıgım kısı esım.

Benim eski sevgilimde konuşmuyordu bir yerden sonra sıkıcı oluyor. Konuştuğu başkası varmış tabi benimle konuşmaya ne gerek var. Sorduğun soru kişiden kişiye değişir ama somurtup oturmuyorsan Güleryüzlü isen sorun yok bence.

bazı konularda yorumum kısa ve net oluyo ya konu değişmiyor tıkanıyor .yani hep o anlatıyo konu açıyo ben yorum yapıyorum. aradaki dozu iyi ayarlamak lazım ya sürekli kendini anlatmak da iyi olmaz. monotonlaştık sanırım..

Utangaç misiniz ?
Ya da konu acinca yanlis bir seyler söylemekten vs mi korkuyorsunuz
Tamamen yapınız mi boyle

Evde ailemde herkes kendi halinde teklonojik aletlere yoğunlaşmış durumdayız muhabbet çok yok gibi diğer ailelere göre.
Bnce bütün sorunun cevabı burda...malesefki teknoloji iyi bisey olsada bilincsiz yada fazla kullanim insani normal hayattan koparıp monotonlastiriyor.once aile icinde sosyallesip birlikte sohbet edin yetiskin oyunlari oynayin yemek pasta çörek gibi şeyler yapin hep baraber yiyin emin olun çok faydasini görürsünüz

teşekkür ederim tavsiyeniz içinn

Haber, güncel olaylar, degişik bilgiler vs. hiç dikkatinizi çekmiyor mu? MALESEF sıkılınıyor. Bazı eşler arasında uyum olmayınca erkekler ve bazı kadınlar da dahil sohbet etmek adına birtakım yanlışlar yapıyorlar o eksiği gidermek için. İlişkide önemli demek ki

Kız özelden yazayım numaramı:) ben de çok hoş sohbet sayilmam :) ben sana arkadaş ölürüm dert ettiğin şeye bak

kendi ilgi alanınız yok madem popüler şeyleri takip edin.
mesela kitap okuyacaksanız bir dönem kürk mantolu madonna yı okumayanı dovuyorlardı sanırım
yada 1984 u.
okuyun. beğenirseniz anlatırsınız, begenmezseniz eleştirirsiniz.
sürekli bir şeyler gündem oluyor. burası türkiye. seçim atlattık mesela.
biz mi çok seviyoruz politika acaba
pazar gününden beri seçim konuşuyoruz.
kim nasıl başarılı oldu, kim nerede yanlış yaptı, bundan sonra ne olur? gibi...
yada bir dizi izledik mesela 6 bölümlük.
alias grace. 1800 lü yıllard kadın bir katil zanlısı ile ilgili. durağan belki başkası sıkıcı bulur ama dizide kilit şeyler vardı. biz üstünde epey konuştuk mesela.
bakın daha evden çıkmadık küçük-büyük şehir işi değil yani...
sosyal medyada çöp bilgi edinir, anlık vakit geçirip fikri oluşturamaz, üstünde düşünmezsiniz.
bence biraz kitap/ sinema/dizi/gezi/ köşe yazarı/ tv programı takip edin.

Bol bol kitap okuyun.
Gezmeye vakit ayırın.
Sevdiğiniz şeyleri yapmaya da.
Kim ne düşünür diye içinizdekileri söyleyemiyorsanız,
Elbette belli çevreniz dostluklarınız v.s olmaz.
Siz siz olun kendiniz olun rahat olun.

Çok konuşan ya da şöyle diyeyim her konuda hemen konuşan insan varsa oradaki muhabbet çok da dolu değildir zaten havadan sudan yani.ee öyle nereye kadar. Ben de sevmiyorum öyle konuşmaları. Hele magazin, havanın durumu, evimin kapısının kolunun boyanacagi rengi, çocukların okulunu, dün ne kadar uyuduğumu veya niye uyuyamadigimi vs. Tek taraflı düşünme bunları anlatan insanlar var sonra da diyorlar ki ben iyi konusurum sosyalim her muhabbete katilirim. Falan. Diyemiyorsun da katildigin her muhabbet(!) Ne? Sizinki de abartı tabii,sevgili ile de konuşacak bir şeyler bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…