- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi mavigezegen
-
Hemen reçeteni yazıyorum :) karma bi yerde işe başla. Özel sektörün kırbacını yedikçe başkalarına dert yanıp deşarj olma ihtiyacı oluyo insan.Merhaba. Yıllardır sıkıntım olan konu anlatıcak konuşucak şey bulamamak ama şu 3 yıldır falan beni çok rahatsız etmeye başladı.
İnsanlarla konuşacak konu bulamıyorum. En yakınım olsa bile bir şeyler anlatıp konu açamıyorum. Bu yüzden naber nasılsından öteye giden arkadaşlarım yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Arkadaşlarım senin nasıl sevgilin oldu çok sessizsin diyolar. Hiç kavga etmediniz mi sevgilinle . "Senle kavga da edilmez ki çok sessizsin" diyolar.
Erkek arkadaşım da konuşkan birisi. Bana "anlat bir şeyler" diyo . Anlatıcak bir şey bulamıyorum susup kalıyorum bakıyorum anca. Onunda sıkıldığını hissediyorum. Boşuna buluşuyoruz gibi oluyo sen evine git bende evime gidiyim bari falan oluyo erken ayrılıyoruz.
Esprili biri değilim,küçüklüğümden beri pek konuşmam, gün içinde yaptığımda pek bir şey yok okuldan eve evden okula yani anlatıcak olayım bile yok. Evde ailemde herkes kendi halinde teklonojik aletlere yoğunlaşmış durumdayız muhabbet çok yok gibi diğer ailelere göre.
Bir de insanlar benden sıkılıyor. muhabbetin kötü diyenler oldu. Sevgilimde benden sıkılır bununla bir ömür geçer mi konuşmuyo hiç diye düşünür mü acaba. Nasıl aşarım bu durumu sizce? çekinmem herkesten, bunu dersem ne düşünürler hakkımda diye düşünmem ama niye böyle oluyo bilmiyorum..
Merhaba. Yıllardır sıkıntım olan konu anlatıcak konuşucak şey bulamamak ama şu 3 yıldır falan beni çok rahatsız etmeye başladı.
İnsanlarla konuşacak konu bulamıyorum. En yakınım olsa bile bir şeyler anlatıp konu açamıyorum. Bu yüzden naber nasılsından öteye giden arkadaşlarım yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Arkadaşlarım senin nasıl sevgilin oldu çok sessizsin diyolar. Hiç kavga etmediniz mi sevgilinle . "Senle kavga da edilmez ki çok sessizsin" diyolar.
Erkek arkadaşım da konuşkan birisi. Bana "anlat bir şeyler" diyo . Anlatıcak bir şey bulamıyorum susup kalıyorum bakıyorum anca. Onunda sıkıldığını hissediyorum. Boşuna buluşuyoruz gibi oluyo sen evine git bende evime gidiyim bari falan oluyo erken ayrılıyoruz.
Esprili biri değilim,küçüklüğümden beri pek konuşmam, gün içinde yaptığımda pek bir şey yok okuldan eve evden okula yani anlatıcak olayım bile yok. Evde ailemde herkes kendi halinde teklonojik aletlere yoğunlaşmış durumdayız muhabbet çok yok gibi diğer ailelere göre.
Bir de insanlar benden sıkılıyor. muhabbetin kötü diyenler oldu. Sevgilimde benden sıkılır bununla bir ömür geçer mi konuşmuyo hiç diye düşünür mü acaba. Nasıl aşarım bu durumu sizce? çekinmem herkesten, bunu dersem ne düşünürler hakkımda diye düşünmem ama niye böyle oluyo bilmiyorum..
Konu bulamıyorsan soru sor karşındakini konuştur. Sonra sen de onun anlattığına eklemeler yaparsın.
Depresyonda olabilir misin?
‘Başkalarının gözünde nasıl görünüyorum’ kaygısıyla böyle davranıyorsanız terapiyle gayet rahat halledilir. Bunun dışında şunu önerebilirim; kişisel gelişiminize yatırım yapın, buradan kastettiğim özgüvenle ilgili kitaplar alıp okumanız ve içindeki uygulamaları yapmanız.(yazarları psikolog olsun). Ayrıca günlük tutun, hergün dikkatinizi çeken herhangi bir konu hakkında bol bol karalayın, çok saçma çok basit bir konu bile olabilir hiç farketmez. Biraz zihninizi açın yani..
Erkek arkadaşınızla sinemaya gidin mesela . Sonra film hakkında konuştukça araya başka şeylerde giriyor . Benim nişanlımda bana çok konuşuyorsun der bazen
Hemen reçeteni yazıyorum :) karma bi yerde işe başla. Özel sektörün kırbacını yedikçe başkalarına dert yanıp deşarj olma ihtiyacı oluyo insan.
Bi atılan pişman bi atılmayanay iş hayatına atılsam bi baya açılırım gibi valla
Benimde bir kiz arkadaşim wardi, oda oyle cok sessiz bir kizdı. Hatta sanki tum dunya ustune yikilmista altinda kalmis gibi, mutsuz duruyordu.
Bende aksine cir cir çene tabi
En sonunda açtim onuda kendime benzettim, suan daha iyi konuskan
Demem o ki sizinde cevrenizde size iyi gelicek bir arkadaşa yada sevgiliye sahip olursaniz duzelirsiniz.
Ama kendi kabugunuzdan siyrilmaniz gerekiyor en başta..
Futbol öğren sevgilin seviyorsa futbolu avrupa liglerini avrupa dünya şampiyonalırını takip et. Erkekler sever böyle kızları. Ofsaytı mesela kesin bil sana hayran kalır . benim eşimin ailesi dahi hayran kalmışlardımesela moda dergileri var onları al. Ne bileyim retro giyimi öğren falan. Sonraa bazı tür kitapları iyi oku mesela polisiye bilimkurgu gibi.. Yani kendini çok alanda geliştirirsen konuşacak da çok şeyib olur. Ama futbolu mutlaka öğren
Samimi 3 arkadaş olmak zordur sen oklarınınki yapmazsan da onlar yapiyordur belki deSamimi olmadığım arkadaşlarımla dedikodu yapmak hoşuma gitmiyo ya. :) Samimi olduğum 2 arkadaşım var zaten dedikodu yapıcak ortak çevremiz de yok. Dedikoduluk konu da çıkmıyo böylece
Ben de futbolla ilgilenmeyen erkekleri itici buluyorum befutbolla çok ilgili olmayı itici buluyo ya kendisi de futbolla ilgilenmiyor pek. :) kendimi geliştiricem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?