Benimle böyle bir ömür geçer mi?

çözülebilecek bir sorun mu?

• Ankete Katılan
    50
Benimde bir kiz arkadaşim wardi, oda oyle cok sessiz bir kizdı. Hatta sanki tum dunya ustune yikilmista altinda kalmis gibi, mutsuz duruyordu.

Bende aksine cir cir çene tabi
En sonunda açtim onuda kendime benzettim, suan daha iyi konuskan

Demem o ki sizinde cevrenizde size iyi gelicek bir arkadaşa yada sevgiliye sahip olursaniz duzelirsiniz.

Ama kendi kabugunuzdan siyrilmaniz gerekiyor en başta..

Hemen reçeteni yazıyorum :) karma bi yerde işe başla. Özel sektörün kırbacını yedikçe başkalarına dert yanıp deşarj olma ihtiyacı oluyo insan.

Hobi edinmenizi ve genel kültür için bol bol kitap okumanızı haber takip etmenizi tavsiye ederim. Hayatta bu şekilde başarılı da olamazsınız sadece sosyal ilişkilerde değil. En kötü seçim siyaset ekonomi falan konuşabiliyor olmanız getek. Bunları herkes konuşuyor bu ülkede. Gerçi o da ayrı bir sorun ama neyse

Benim de sessiz olduğumu söylerler. Bazen konuşacak konu bulamıyorum ben de. Bu biraz da yapı meselesi ama kafası düşünceleri uyan birisiyle gayet güzel sohbet edilebiliyor. Kendine yakın hissetmekle alakalı bence. Şunu söylersem benim hakkımda ne düşünür vs demeyince anlatacak çok şey oluyor.

Erkek arkadaşınızla sinemaya gidin mesela . Sonra film hakkında konuştukça araya başka şeylerde giriyor . Benim nişanlımda bana çok konuşuyorsun der bazen

Eeee hic birsey yapmazsaniz konusacak hicbirseyiniz de olmaz mesela bir kitap okuyun ve onu anlatin yada bir film izleyin kiminin hobisi kiminin fobisi vardir is yerinde sikintini mutlulugunu duydugun dedikoduyu hic bisi bulamazsan guncel olaylari mesela su an gundemde olan secimi konusun yeterki dinleyenim olsun hic bisi bulamazsam izledigim komik videoyu anlatirim

öyle bir düşüncem olmuyor pek ya çok takmam insanları. çok üzüldüğüm bir şeyi yazıyorum günlük sayılmaz belki ama yazmak insanı geliştirir doğru. kitap okumaya devam edicem. tavsiyeniz için teşekkürlerr :)

Erkek arkadaşınızla sinemaya gidin mesela . Sonra film hakkında konuştukça araya başka şeylerde giriyor . Benim nişanlımda bana çok konuşuyorsun der bazen

her zaman da sinemaya gidilmiyo ya tabi o zaman konu açılıyor. Bir gün bana da diyecekler mi çok konuşuyosun diye acaba

ben bi açılıyorum sonra tekrar içime kapanıyorum

Futbol öğren sevgilin seviyorsa futbolu avrupa liglerini avrupa dünya şampiyonalırını takip et. Erkekler sever böyle kızları. Ofsaytı mesela kesin bil sana hayran kalır . benim eşimin ailesi dahi hayran kalmışlardı mesela moda dergileri var onları al. Ne bileyim retro giyimi öğren falan. Sonraa bazı tür kitapları iyi oku mesela polisiye bilimkurgu gibi.. Yani kendini çok alanda geliştirirsen konuşacak da çok şeyib olur. Ama futbolu mutlaka öğren

futbolla çok ilgili olmayı itici buluyo ya kendisi de futbolla ilgilenmiyor pek. :) kendimi geliştiricem inşallah

Samimi olmadığım arkadaşlarımla dedikodu yapmak hoşuma gitmiyo ya. :) Samimi olduğum 2 arkadaşım var zaten dedikodu yapıcak ortak çevremiz de yok. Dedikoduluk konu da çıkmıyo böylece
Samimi 3 arkadaş olmak zordur sen oklarınınki yapmazsan da onlar yapiyordur belki de

Yok yok şaka yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…