Benimle dalga gecen kadın

ay dgs zor falan değil öncelikle at onu kafandan
etrafta konuşanlar çok oluyor insanın sinirleri bozuluyor ben de yıllarca kpss ye giremedim bu konuşanlar yüzünden
boşa gidecke diye de hazırlanmadım
şimdi kimseye çaktırmadan yavaştan çalışmalara başlayacagım
insanın beynine ölye bir giriyorlar ki o konu hakkında sıfır bilgileri olsa bile etraftan duyduklarıyla bomboş konuşuyorlar
hepsinin ağzının orta yerine çakasım var

Dgs en kolay sınavlardan biri zaten,Türkçe ve matematik çözeceksin o kadar.Benim bir arkadaşım at antrenörlüğü bölümünden dgs ile Veterinerliğe geçiş yaptı.Öyle gecesini gündüzüne de katmadı.Bizim toplum her şeyi abartmayı çok sever.Yalnız veterinetlikte atanmak çok zor,eşimin arkadaşı yıllarca uğraştı ama atanamadı.Özel sektörde de iş bulması güç bir bölüm malesef.

iş konusu hakkında hiçbir bilgim yok
beki konu sahibinin hayalidir,idealisttir planlarını yapmıştır bilemiyorum
aynen dgs dediğiniz gibi gayet basit bir sınav olsa olsa zaman konusunda zorlanabilinir fakat o da deneme çöze çöze geçiştiriliyor

Klinik açma şansı olursa çok ciddi paralar kazanır. Nerden biliyorsun diye sorma

Klinik açma şansı olursa çok ciddi paralar kazanır. Nerden biliyorsun diye sorma
İşte o da ciddi bir sermaye gerektiriyor kuzum,vallahi devlete atanırsan çok güzel ama diğer türlü uğraşıtırıcı bayağı.Kuzenimin eşi Devlette çalışıyor ve çok rahat ama eşimin arkadaşı cidden çok yıprandı,uzun süre işsiz kaldı ve geçen sene stresten dolayı kalp krizi geçirdi.Neyse ki şu anda bir çiftlikte işe başladı ama işi çok ağır,büyükbaş hayvanlarla ilgilendiği için ekstra zor.Bütün gün ahır pisliğinin içinde çalışıyor.Yani klinik açabilecek gücün varsa gerçekten çok güzel bir meslek.

Ameliyatta malzeme uzatiyor olabilirler, bi de hayvani tutuyorlar baska bir sey yapmiyorlar. S
Kedimin şimdiye kadar hic bir aşısını hatta aşiyi gectim damlasini bile tekniker yapmadi hepsini veteriner hekim uyguladi ki farkli hekimleri oldu. Kan alma işlemi de dahil ne varsa hekim yapiyor yaninda tekniker oldugu halde.
Ben teknikere yaptiracak olan hekime gitmezdim zaten.

Artık birçok meslek öyle kuzum maalesef, atanmalar çok zor

Ya ben ilanlar da görüyorum veterinerler bazen tekniker unvanı bile aramıyor ki tecrübeli , hayvansever ve tutabilmesi vs iyi ise onlar kendileri yetiştiriyor yanında temizliklerini bakımlarını yaptırıyorlar hasta yatılı hayvanların.
Zaten dediğin gibi tekniker olan da hemen hocam hocam diye çağırıyor birşey yapsa soruyor veteriner hemen geliyor şunu şunu hazırla iğne vs diye. Ben de hep vetonun bakmasını isterim zaten hayvanın dili yok anlatamıyor derdini profesyonel olmalı kesinlikle.

Eyyy Ayşegül, Steam'in gülü(! anladın sen beni)

Hastasın ve hasta olduğunu destekleyen içerikler aşağıda ;

İlk olarak Allah yerine eşyalara tapıyorum ? konunun. Bir diğer örnek ise aşağıda yer alan seni yakalayamadığımız sandığın ama sana ait sürekli senin bilgilerini topladığımız hesapların.

Aysegulhlee
S scp447
@Prensesciklet55
@YaMukCupcAke
A ayseglhle

sence bu kadar mı hesabın?

kedisiniyiyenadam bu sapık hesabını hatırlıyor musun?
peki ya dusakabinn hesabı? ya kıskançlık krizine girdiğin E elmasuyuu12

MrsPumpernickel
bonibon19
LilyAldrin
Aysegulhlw69
kiymaliborek
AyseGulHale
Aysegulhle12
PcOyuncusu1431

bu silinen hesaplar? Hatırladın mı?

Pazartesi günü ilk işim seni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına durumunu anlatıp neler yapılabilir araştırmak olacak. Eğer buradan tutturamazsam halkı kin ve nefret duygularına teşvik etmekten bu sefer Cimer üzerinden ikinci şikayeti yapacağım. Bir şey çıkar çıkmaz bilmem ama uğraşacağım senle...

kabul etsen de etmesen de sen bir sapıksın! Sen troll filan değil hastasın Troll kalıbına dahi girememiş bir sapık. Zaten Steam profiline yazılanlardan ne tür bir varlık olduğun ortada

bu arada sefil yaratık şunları unuttum sanma ;

orumcekcel
makemehappy7657
mkemehpy626

Azgın dedem yüzünden,her sey mahfvoldu.... bu konunu hatırladın mı peki? Sitede göremeyince kaldırdık sandın değil mi? Bak aile içi şiddeti sana nasıl yaşattıracağım.

Son düzenleme:
O yapamazsıncılar hep hayatında olacak. Asla önemseme ve umursama. Enerji emici varlıklar. Sen hedeflerine odaklan gelebildiğin en iyi yere kendin için gel. Sonra onlar alt kademen olacak göreceksin. Tecrübeyle sabit

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. Çevremdeki on kişiden 6sı adalet yüksekokul mezunu. Ama sadece mezun

Bizim bi tanıdık lise ebelikten mezun olup doktor olmuştu, snr da açık öğretimden 2 yıllık adalet okuyup "doymadı okumalara doktordu şimdi de avukat olacak" diyorlardı. Orda iletişimi kestim

İmla ve yazım şeklinize bakılırsa haksız görünmüyor
İnsanları aşağılayarak elinize ne geçiyor?
Burada bazı kadınlar bunu özellikle yapıyor.
Kadinlar günü yeni geçmişken üstelik..
Boy boy resimler özlü sözler ile olmuyor işte..
Kadin kadına gerçekten destek olmalı. Bir kadın eziliyorsa yanında olmalı. Formalite olarak kutlanıyor bu ülkede çoğu şey anlaşılan..sevgililer günü, doğum günü, anneler günü.. pes doğrusu!
Kadin gerçekten hırs yapıp başarabilir
Nerddn biliyorsunuz yapamayacağını?
Gerçekten üzücü..
Sadece kadınların olduğu bir sitede bunu yapmanız.. destek görmeniz.. üzücü..

Ayrıca bir insanı eğitim seviyesinden vurmak, hatalarından vurmak, bu halinle başaramazsın demek , doktora da yapsanız sadece diplomalı bir kalitesizliktir.

İnş başarırsın guzel kız kardeşim..
Bu ülkede hak ettiğin yerlere gelmek gerçekten zor..okumak zor, kazanmak zor..hersey diploma da degil, kendini yetiştirmek zorundasın her konuda.. önüne torpille geçecek olanlar olacak, işyerinde mobbing yada tacize de ugrayabilirsin, ev hanımı olsan, calisannkadinlar tarafından küçük görülebilirsin, kariyer yapacak olsan, neden evlenmedin diye kötü hissettirecek laflar da duyabilirsin,ozgur bir kadın olursan eviyle ilgilenmiyor da derler.. evli adam sana sarkar,karısı adamı aklayip sana saldirabilir..
Yada evlenirsin, eşine ciplak resim gönderen kadinlar da olabilir..

Benim aklıma gelenler bunlar..buraya çok şey doldurabilir isteyen kişiler. Ülkemizde kadın olmak zordur..sen heves edersin ve hevesini kırarlar.. buna rağmen sana destek olacak hemcinslerin de olacaktır.. cesaretni kırma, toplumu ciddiye alma , ne istiyorsan onu yap

Ne istiyorsan onu oku, onu yap.ve bir gun cesareti kırık dışlanmış bir kız kardeşin olursa ona umut ol ve cesaretlendir.
İnş bir gun kadinlar kizkardes olabilir bu ülkede.
Bu da bu sitede yazdığım son mesaj olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…