- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.234
- 798
Ayni bxbxbxEveetBenim keşfet full hayvanlar alemi
Ben pandaları ısırır işten kovulurdum kesin.
Ben de giderdim de o kadar lafin ustune mantiyi yemeden gerisin geri gitmezdim, madem laf yedim, mantiyi da yerim!Ben olsam ben de giderim
En azindan paket isteseydi bxbxbxBen de giderdim de o kadar lafin ustune mantiyi yemeden gerisin geri gitmezdim, madem laf yedim, mantiyi da yerim!
Aynennn bu konularda yüzsüz olacaksin, sar diceksin ordan mantiyi saaarrğğ!En azindan paket isteseydi bxbxbx
Dgs en kolay sınavlardan biri zaten,Türkçe ve matematik çözeceksin o kadar.Benim bir arkadaşım at antrenörlüğü bölümünden dgs ile Veterinerliğe geçiş yaptı.Öyle gecesini gündüzüne de katmadı.Bizim toplum her şeyi abartmayı çok sever.Yalnız veterinetlikte atanmak çok zor,eşimin arkadaşı yıllarca uğraştı ama atanamadı.Özel sektörde de iş bulması güç bir bölüm malesef.ay dgs zor falan değil öncelikle at onu kafandan
etrafta konuşanlar çok oluyor insanın sinirleri bozuluyor ben de yıllarca kpss ye giremedim bu konuşanlar yüzünden
boşa gidecke diye de hazırlanmadım
şimdi kimseye çaktırmadan yavaştan çalışmalara başlayacagım
insanın beynine ölye bir giriyorlar ki o konu hakkında sıfır bilgileri olsa bile etraftan duyduklarıyla bomboş konuşuyorlar
hepsinin ağzının orta yerine çakasım var
iş konusu hakkında hiçbir bilgim yokDgs en kolay sınavlardan biri zaten,Türkçe ve matematik çözeceksin o kadar.Benim bir arkadaşım at antrenörlüğü bölümünden dgs ile Veterinerliğe geçiş yaptı.Öyle gecesini gündüzüne de katmadı.Bizim toplum her şeyi abartmayı çok sever.Yalnız veterinetlikte atanmak çok zor,eşimin arkadaşı yıllarca uğraştı ama atanamadı.Özel sektörde de iş bulması güç bir bölüm malesef.
Klinik açma şansı olursa çok ciddi paralar kazanır. Nerden biliyorsun diye sormaDgs en kolay sınavlardan biri zaten,Türkçe ve matematik çözeceksin o kadar.Benim bir arkadaşım at antrenörlüğü bölümünden dgs ile Veterinerliğe geçiş yaptı.Öyle gecesini gündüzüne de katmadı.Bizim toplum her şeyi abartmayı çok sever.Yalnız veterinetlikte atanmak çok zor,eşimin arkadaşı yıllarca uğraştı ama atanamadı.Özel sektörde de iş bulması güç bir bölüm malesef.
İşte o da ciddi bir sermaye gerektiriyor kuzum,vallahi devlete atanırsan çok güzel ama diğer türlü uğraşıtırıcı bayağı.Kuzenimin eşi Devlette çalışıyor ve çok rahat ama eşimin arkadaşı cidden çok yıprandı,uzun süre işsiz kaldı ve geçen sene stresten dolayı kalp krizi geçirdi.Neyse ki şu anda bir çiftlikte işe başladı ama işi çok ağır,büyükbaş hayvanlarla ilgilendiği için ekstra zor.Bütün gün ahır pisliğinin içinde çalışıyor.Yani klinik açabilecek gücün varsa gerçekten çok güzel bir meslek.Klinik açma şansı olursa çok ciddi paralar kazanır. Nerden biliyorsun diye sorma
Ya benden varya acayip tekniker olur okumasam bile o zamantutamadığım hayvan yok yılan bile
Ama teknikerler ameliyatlarda hemşire gibi asistan olarak duruyor diye biliyorum bazı aşıları yapabiliyor falan. O değilde panda bakıcısı olmak isterdim en kıskandığım meslek çok tatlılar
Artık birçok meslek öyle kuzum maalesef, atanmalar çok zorİşte o da ciddi bir sermaye gerektiriyor kuzum,vallahi devlete atanırsan çok güzel ama diğer türlü uğraşıtırıcı bayağı.Kuzenimin eşi Devlette çalışıyor ve çok rahat ama eşimin arkadaşı cidden çok yıprandı,uzun süre işsiz kaldı ve geçen sene stresten dolayı kalp krizi geçirdi.Neyse ki şu anda bir çiftlikte işe başladı ama işi çok ağır,büyükbaş hayvanlarla ilgilendiği için ekstra zor.Bütün gün ahır pisliğinin içinde çalışıyor.Yani klinik açabilecek gücün varsa gerçekten çok güzel bir meslek.
Ameliyatta malzeme uzatiyor olabilirler, bi de hayvani tutuyorlar baska bir sey yapmiyorlar. S
Kedimin şimdiye kadar hic bir aşısını hatta aşiyi gectim damlasini bile tekniker yapmadi hepsini veteriner hekim uyguladi ki farkli hekimleri oldu. Kan alma işlemi de dahil ne varsa hekim yapiyor yaninda tekniker oldugu halde.
Ben teknikere yaptiracak olan hekime gitmezdim zaten.
Annemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
O yapamazsıncılar hep hayatında olacak. Asla önemseme ve umursama. Enerji emici varlıklar. Sen hedeflerine odaklan gelebildiğin en iyi yere kendin için gel. Sonra onlar alt kademen olacak göreceksin. Tecrübeyle sabitAnnemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. Çevremdeki on kişiden 6sı adalet yüksekokul mezunu. Ama sadece mezunInsanlarımız çok ilginç..ilk tanıştığında bile hemen mesleki ,kariyer konularıyla üstünlük sağlamaya çalışıyorlar ..2 yıl fazla okudu diye bu ne havalar..bazi 2 yıllıklar o kadar avantajlı ki,mesela adalet yüksekokulları..keske 2 yıllık adalet okusaydım kolay atanirdim diyorum bazen..insallah diyip geçseydiniz keşke ..neden ozguvensiz biri gibi gittiniz ki
Bizim bi tanıdık lise ebelikten mezun olup doktor olmuştu, snr da açık öğretimden 2 yıllık adalet okuyup "doymadı okumalara doktordu şimdi de avukat olacak" diyorlardı. Orda iletişimi kestimBu arada veteriner hekim olmak ayrı tekniker olmak ayrı. Kadın bu konuda haklı ama üslubu çok yanlış. Umarım dgs ile 5 yıla tamamlarsın. Yoksa 2 yıllık teknikerlik okuyup veterinerim demek de kötü ve komik duruyor.2 yıllık adalet okuyup avukatım demek de kötü duruyor. Aöf öğretmenlik okuyup staj bile yapmadan Öğretmenim demek de kötü duruyor. Millet böylelerinin yüzüne he he der genelde arkasından güler. Herkes okuduğu okulu kabul etmeli. Etmiyorsa da daha iyisi için çabalamalı.
Bu arada mantı için ev ziyareti çok mantıklıymış. Boğa veya yengeç burcu musunuz?
İnsanları aşağılayarak elinize ne geçiyor?İmla ve yazım şeklinize bakılırsa haksız görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?