Benimle dalga gecen kadın

Hasta olduğunu biliyorsa tedavi de olmalı daha çok buna sığınıyor gibi yanına kar kalacak sandı korkudan R yapmış gibi duruyor. Umarım tedavi olur.

Bence affetmeyin. Burayı ciddiye almamız için sebeplerimiz artsın, aynı şeyi yapmaya yeltenecek varsa uzak dursun.

Korku cok guclu bi duygu goruldugu uzere akli cikmis

İyi olmuş, ona ve bu platformu trollemek için sapkınlığı, tacizi, tecavüzü, pedofiliyi ve ölümü kullananlara acımıyorum.
Yaparken kıtır kıtır emniyete suç duyurusunda bulununca me.
Valla bunlardan bahsettiyse ben olsam durur bi dusunur ve sikayetimi geri cekmem. Bunlari yazabilen aklin kötülüğünden, yaptigindan yapacagindan korkarim Mune. Gene de siz bilirsiniz.

Öncelikle veterinerliğin iki yıllığı yok 2 senelik olan veteriner sağlık teknikerligi
Dgs o kadar zor degil, biraz uzerine calisinca yaparsınız
Moralinizi de bozmayın herkesin hayat yolculuğu farkli
O kisi kendi mesleğini sevmiyor ya da birakmak.zorunda kaldigi icin basarili insanlari cekemiyor olabilir diye düşündüm nedense.

Neyi anlamadığınızı anlamadım ben de.

Hukuk fakültesi mezunuyum, hukuk yüksek lisansımı tamamladım, yıllardır hukukun içindeyim ama iki yıllık adalet meslek yüksek okulu okuyan/mezunu bir kişi karşıma geçip ' ben de avukatım, ben de hukukçuyum' dediğinde ne yapmalıyım mesela, alnından mı öpeyim meslektaşımm diyerek boynuna mı sarılayım?

Unvanlar nasıl kazanılır, nasıl kullanılır? Hak etmeyen birinin o unvanı kullanmasını değil de unvanı hak etmiş birinin buna tepki göstermesini kompleks olarak değerlendiren biri bana biraz komik geldi kusura bakmayın.

Hatta tosun paşa filmi geldi aklıma, hepimiz paşayız, sen de paşasın, ben de paşayım, hepimiz tosun paşayız...

Haklısınız bu açıdan bakmamıştım

Ben benzer durumda kaldığımda gülüp geçerim ama “unvan gaspı” ifadesi bakış açınızı anlamamı sağladı az önceki yorumda. Haklısınız.

İki yıllık adalet myo’dan hukuk fakültesine geçiş var mı dgs veya başka bir şekilde

İsabet olmuş şikayet edilmesi. Ya ben her konuya inanıyorum hatta bazılarının acısını ta kalbimde hissediyorum günlerce kendime gelemiyorum. Matruj vardı eşi kendini komşunun kız kardeşiyle aldatan, günlerce uyuyamadım ben konu sahibine üzülmekten. Kaynı evinden çıkar çıkmaz trafik kazası geçirip hayatını kaybeden bir üye vardı mesela ağlamaktan içim çıkmıştı. Sırf trol için hassas olunan konularda yalan yazı yazanlar umarım ceza alır hiç üzülmem. İnsanların zayıf damarlarıyla oynamayın ya günahtır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…