Benimle dalga gecen kadın

Kendisini o kadın öyle sağlam aşağılayınca doğal olarak “sen sanki çok mu şeysin” diye düşünmüş bence. Sizin dislike’ı görünce yorumlarınıza bakayım dedim de şimdi anladım.

Kadının üslubu yanlış ama aşağılama yok 2 yıl veterinerlik mi var ki daha birinciden sinirlendirmiş kadını. Konu sahibi zaten patolojik bir kıskanç ve megolaman ben 3 e 5 kattığını düşünüyorum.
Kadın bence iyi bile konuşsa bu kötü lanse etti diye düşünüyorum.

yazıklarınızı bi okuyun bakalım. Mantıklı tek bir cümle var mı?

Bu alintilar ne?
Alıntılar telefonun azizligi .Konu sahibi hakkında megaloman vs yazılmış tanımıyorum kendisini bilemem. Aşağılama olduğu için takmasın diye yazdım sizde takmayın benim yorumları olsun bitsin ölüm yokya ucunda mantigibaska yerde arayabilirsiniz yorum çok satasacak prim yapacak üye çok kolay gelsin

Bir de şey var, 2 yıllık işletme okuyup herhangi bir anaokulunda yardımcı abla olarak işe başlayıp paragöz işveren yüzünden sınıf verilen kişinin birden bire kendisine “açılın ben öğretmenim” diyip 2-3 yıl böyle çalışıp öğretmenler günü kutlaması, mesleğimi çok özledim demesi falan filan.

Kişinin kendisini bilmesi çok önemli. Kendisini bilmeyen hiçbir işi tam icra edemiyor ve olumlu olumsuz eleştirileri kendisini geliştirme adına dinleyip kabul etmiyor.
Kadının üslubu yanlış ama bu şekilde mi konuştu gerçekten? Bazen ben de yeni nesil ile konuşurken (yeğenim kuzenim gibi) sert konuşma gereği duyuyorum. Bazen gereksiz bir özgüven ile “ya nolcak yaparız yea” tavrıyla ciddi ciddi insanı sinirlendirebiliyorlar.

Konu sahibini tanımıyorum diğer konularını bilmiyorum ama anlamadığım bir şey var; insanlar neden böyle şeylere sinirleniyorlar? Mesela avukat olsam ve adalet myo okuyan biri havalara girse güler geçerim, nedir bu hakarete uğramış haller anlamak imkansız. Bu bana kompleks gibi geliyor. Neyse şimdi konu sahibinin eski konularına bakacağım

Ortada aşağılama yok, mağduriyet yaratıyorsunuz. Eğitim konusunda konu açıp cümle dahi kuramayan biri söz konusu burada. Konusu farklı olsa yorumum da farklı olurdu.

Ayrıca itham ettiğiniz şeyi yapacak son kişi benim bu hayatta.

İnşallah ailesinden aldığı terbiye sizinki gibi değildir. Şayet öyleyse, bulunduğu konum çok da önemli değil.
Neden acaba? İki yıllık okuyan genc bi kiza destek vermek yerine biz sizi stajyer alıyoruz yok sen zaten dört yıllığı gecemezsin diye hevesini kırmak çok mu terbiyeli. Keşke herkesin terbiyesi benim gibi olsa. O yüzden lafımin arkasindayim. Bulunduğu üç kuruşluk konumu kendinden daha asagidakileri eziklemek için kullananlara cevabım da tek benim
Ay gtum diyorum hepsine.

Benim çevremdekiler hep atandı.. Adalet bakanlığı memur alınca bu bölüme öncelik tanıyor
Mesela komşumun oğlu da veteriner hekim..asgari ücretle zor iş bulmuş..allah herkese güzel kapılar açsın.Bazen oluyor bazen olmuyor...Buradaki konu farklı..yeni gördüğün birini hemen mesleki olarak ezmeye çalışmak çok ayıp, .guzel bir dille yönlendirmeye çalışmak belki olabilirdi..Herkes kariyer planlamasını kendi yapabiliyor zaten..

2 yıllık veterinerlik diye bir bölüm yok en baştan kendinizi düzgün ifade etseydiniz kadın da sinirlenmezdi.Benim de bir kuzenim vardı 2 yıllık anesteziyle alakalı bir bölüm okuyup hemşireyim ben diye geziyordu ortalıkta.Hani hemşirelikte çok yüksek bir bölüm değil ama bunu bile yapamadan kendini böyle pazarlamak komik oluyor.Neyi kazandıysanız onu söyleyin dgs ile geçiş yaıp veterinerlik istiyorum netlerim de iyi deseydiniz kadının ağzı kapanırdı bence ama yinede kadının da üslubu yanlış.Kendisi bir işe yaramayıp insanlara sürekli akıl veren orta yaş grubundan nefrettt.

Klinik açma şansı olursa çok ciddi paralar kazanır. Nerden biliyorsun diye sorma

Bu durumda da parası olan açıyor kliniği 2 senelik teknikerlerin yanı sıra 1 senelik hayvancılık eğitimi alıp sertifika ile bile klinik açan kişiler var
Konu sahibi ve annesi kızım veterinerlik okuyor açarız bir klinik dediyse ki bir çok kişi de var öyle 5 sene eğitim alan kişi de sert tepki verir

Son düzenleme:
Zaten DGS ile 5 seneye tamamlayıp veteriner hekim olursa diye söyledik onları nanecim. Teknikerler klinik açamaz ki kedilerimi götürdüğüm kliniklerde duvardaki belgeyi incelerim her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…