Kendisini o kadın öyle sağlam aşağılayınca doğal olarak “sen sanki çok mu şeysin” diye düşünmüş bence. Sizin dislike’ı görünce yorumlarınıza bakayım dedim de şimdi anladım.Neden kadını şuan aşağılıyorsun kapı gibi diploması var veteriner kendi yerini de açabilir. Eşinin yanında oturmayı tercih etmiş ee küçümsenecek birşey göremedim herhalde bizimde aşağılayıp ego mastı yapacaksın.
Kendisini o kadın öyle sağlam aşağılayınca doğal olarak “sen sanki çok mu şeysin” diye düşünmüş bence. Sizin dislike’ı görünce yorumlarınıza bakayım dedim de şimdi anladım.
yazıklarınızı bi okuyun bakalım. Mantıklı tek bir cümle var mı?
Alıntılar telefonun azizligi .Konu sahibi hakkında megaloman vs yazılmış tanımıyorum kendisini bilemem. Aşağılama olduğu için takmasın diye yazdım sizde takmayın benim yorumları olsun bitsin ölüm yokya ucunda mantigibaska yerde arayabilirsiniz yorum çok satasacak prim yapacak üye çok kolay gelsinBu alintilar ne?
Bir de şey var, 2 yıllık işletme okuyup herhangi bir anaokulunda yardımcı abla olarak işe başlayıp paragöz işveren yüzünden sınıf verilen kişinin birden bire kendisine “açılın ben öğretmenim” diyip 2-3 yıl böyle çalışıp öğretmenler günü kutlaması, mesleğimi çok özledim demesi falan filan.Bu arada veteriner hekim olmak ayrı tekniker olmak ayrı. Kadın bu konuda haklı ama üslubu çok yanlış. Umarım dgs ile 5 yıla tamamlarsın. Yoksa 2 yıllık teknikerlik okuyup veterinerim demek de kötü ve komik duruyor.2 yıllık adalet okuyup avukatım demek de kötü duruyor. Aöf öğretmenlik okuyup staj bile yapmadan Öğretmenim demek de kötü duruyor. Millet böylelerinin yüzüne he he der genelde arkasından güler. Herkes okuduğu okulu kabul etmeli. Etmiyorsa da daha iyisi için çabalamalı.
Bu arada mantı için ev ziyareti çok mantıklıymış. Boğa veya yengeç burcu musunuz?
Evet ya çok şaşırdımHanımlar, kazen'in yazdığını gördünüz mü? Daha fazla yorum yazmadan önce bakın
Konu sahibini tanımıyorum diğer konularını bilmiyorum ama anlamadığım bir şey var; insanlar neden böyle şeylere sinirleniyorlar? Mesela avukat olsam ve adalet myo okuyan biri havalara girse güler geçerim, nedir bu hakarete uğramış haller anlamak imkansız. Bu bana kompleks gibi geliyor. Neyse şimdi konu sahibinin eski konularına bakacağımKadının üslubu yanlış ama aşağılama yok 2 yıl veterinerlik mi var ki daha birinciden sinirlendirmiş kadını. Konu sahibi zaten patolojik bir kıskanç ve megolaman ben 3 e 5 kattığını düşünüyorum.
Kadın bence iyi bile konuşsa bu kötü lanse etti diye düşünüyorum.
Ortada aşağılama yok, mağduriyet yaratıyorsunuz. Eğitim konusunda konu açıp cümle dahi kuramayan biri söz konusu burada. Konusu farklı olsa yorumum da farklı olurdu.İnsanları aşağılayarak elinize ne geçiyor?
Burada bazı kadınlar bunu özellikle yapıyor.
Kadinlar günü yeni geçmişken üstelik..
Boy boy resimler özlü sözler ile olmuyor işte..
Kadin kadına gerçekten destek olmalı. Bir kadın eziliyorsa yanında olmalı. Formalite olarak kutlanıyor bu ülkede çoğu şey anlaşılan..sevgililer günü, doğum günü, anneler günü.. pes doğrusu!
Kadin gerçekten hırs yapıp başarabilir
Nerddn biliyorsunuz yapamayacağını?
Gerçekten üzücü..
Sadece kadınların olduğu bir sitede bunu yapmanız.. destek görmeniz.. üzücü..
Ayrıca bir insanı eğitim seviyesinden vurmak, hatalarından vurmak, bu halinle başaramazsın demek , doktora da yapsanız sadece diplomalı bir kalitesizliktir.
Evet ya çok şaşırdım
Ben göremedim, nerede acaba?Hanımlar, kazen'in yazdığını gördünüz mü? Daha fazla yorum yazmadan önce bakın
Neden acaba? İki yıllık okuyan genc bi kiza destek vermek yerine biz sizi stajyer alıyoruz yok sen zaten dört yıllığı gecemezsin diye hevesini kırmak çok mu terbiyeli. Keşke herkesin terbiyesi benim gibi olsa. O yüzden lafımin arkasindayim. Bulunduğu üç kuruşluk konumu kendinden daha asagidakileri eziklemek için kullananlara cevabım da tek benimİnşallah ailesinden aldığı terbiye sizinki gibi değildir. Şayet öyleyse, bulunduğu konum çok da önemli değil.
Benim çevremdekiler hep atandı.. Adalet bakanlığı memur alınca bu bölüme öncelik tanıyorGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. Çevremdeki on kişiden 6sı adalet yüksekokul mezunu. Ama sadece mezun
Mesela komşumun oğlu da veteriner hekim..asgari ücretle zor iş bulmuş..allah herkese güzel kapılar açsın.Bazen oluyor bazen olmuyor...Buradaki konu farklı..yeni gördüğün birini hemen mesleki olarak ezmeye çalışmak çok ayıp, .guzel bir dille yönlendirmeye çalışmak belki olabilirdi..Herkes kariyer planlamasını kendi yapabiliyor zaten..Benim çevremdekiler hep atandı.. Adalet bakanlığı memur alınca bu bölüme öncelik tanıyor
2 yıllık veterinerlik diye bir bölüm yok en baştan kendinizi düzgün ifade etseydiniz kadın da sinirlenmezdi.Benim de bir kuzenim vardı 2 yıllık anesteziyle alakalı bir bölüm okuyup hemşireyim ben diye geziyordu ortalıkta.Hani hemşirelikte çok yüksek bir bölüm değil ama bunu bile yapamadan kendini böyle pazarlamak komik oluyor.Neyi kazandıysanız onu söyleyin dgs ile geçiş yaıp veterinerlik istiyorum netlerim de iyi deseydiniz kadının ağzı kapanırdı bence ama yinede kadının da üslubu yanlış.Kendisi bir işe yaramayıp insanlara sürekli akıl veren orta yaş grubundan nefrettt.Annemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
Klinik açma şansı olursa çok ciddi paralar kazanır. Nerden biliyorsun diye sorma
Bu durumda da parası olan açıyor kliniği 2 senelik teknikerlerin yanı sıra 1 senelik hayvancılık eğitimi alıp sertifika ile bile klinik açan kişiler varİşte o da ciddi bir sermaye gerektiriyor kuzum,vallahi devlete atanırsan çok güzel ama diğer türlü uğraşıtırıcı bayağı.Kuzenimin eşi Devlette çalışıyor ve çok rahat ama eşimin arkadaşı cidden çok yıprandı,uzun süre işsiz kaldı ve geçen sene stresten dolayı kalp krizi geçirdi.Neyse ki şu anda bir çiftlikte işe başladı ama işi çok ağır,büyükbaş hayvanlarla ilgilendiği için ekstra zor.Bütün gün ahır pisliğinin içinde çalışıyor.Yani klinik açabilecek gücün varsa gerçekten çok güzel bir meslek.
Zaten DGS ile 5 seneye tamamlayıp veteriner hekim olursa diye söyledik onları nanecim. Teknikerler klinik açamaz ki kedilerimi götürdüğüm kliniklerde duvardaki belgeyi incelerim her zaman.Bu durumda da parası olan açıyor kliniği 2 senelik teknikerlerin yanı sıra 1 senelik hayvancılık eğitimi alıp sertifika ile bile klinik açan kişiler var
Konu sahibi ve annesi kızım veteriner açarız bir klinik dediyse ki bir çok kişi var öyle 5 sene eğitim alan kişi de sert tepki verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?