• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle diyete başlamak isteyen var mı kızlar ?

cakirhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
45
0
36
Ankara
Kızlar
yaklaşık 1 haftadır diyet yapmaya çabalıyorum fakat hala istikrarı yakalayamadım o yüzden benimle birlikte diyet yapmak isteyenleri bekliyorum. Birbirimizi motive ederek belki daha hızlı sonuclar alırız diye düşünüyorum. benim 10 kilo fazlam var ve haziranda düğünüm var ama mayıs başına kadar vermem lazım ki gelinlik alabileyim.

Birlikten kuvvet doğar hep birlikte verelim şu kiloları

canım merhaba bende 9 kilo vermek istiyorum hadi hep beraber günlüğümü inceleyebilirsin ligth85

merhaba tatlım,
60-69,70-79 ... kilo aralıklarında zayıflayanlar grubu var,istersen oradan takip edebilirsin..oldukça kalabalık bir grup :21:

hey bende varım ama hayatımda hiç yapmadım nasıl yapılır bilmem :15::15::15::15::15::15::15::15::15:
10 kilo fazlam var baya fazla
artı hayatımda hiç kilo luda olmamıştım malum sigaradan ayrılınca bana sinir olsa gerek giderken al sana 15 kilo dedi :18::18::18: ve gitti benimde boşluğuma geldi yoksa alırmıyım hiç 15 kiloyu
sonra 5 kilosu gitti kaldı 10 kilo
eskisi gibi 55 kilo olmam lazım :21::21: benim
benide aranıza kabul edermisiniz :16::16::16::16::16::16::16:
not "ben yemek yemeden duramam" nasıl zayıflıyacağım bilmiyorum ama azim edeceğim söz :34:

valla canım ben şuan 67.4 kilodayım ve amacım düğüne kadar en az 57 olmak ama 57 yi görmeyeli çok uzun zaman oldu klübe de yeni üye oldum çok tazeyim :) benim amacım birbirimize destek olarak belli bir sürede mesela 2 ayda kilo vermek.

Sabahları 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı toz tarçını ılık suya karıştırıp içelim. Bir tanıdığım bu yöntemle çok zayıflamıştı. Tecrübeyle sabittir :)

Hangi diyeti uygulayacağımıza birlikte karar verelim çünkü ben az yemekle kilo veremiyorum zaten ekmek hiç yemiyorum ama 1 gr dahi veremiyorum abur cubur yüzünden o yüzden bir diyet listesine uymam gerekiyo

Tavsiyelerinizi alayım ? :)

hepimizin ortalama 5-10 kilo fazlalığı var millet 30 kilo veriyor yapabiliriz diye düşünüyorum..

hepimiz sağlıklı beslenmeyi biliyoruz ama uygulayamıyoruz. ve bu kiloları doğarken almadık :14:

başlangıç olarak listeye sirkeli suyu ekleyelim

benimde eklemek istediklerim 2 kupa yeşil çay+2,5 litre su tüketelim..

LİSTEYİ HEP BERABER HAZIRLAYALIM DERİM

ben bi defa isveç diyeti yaptım hayatı kendime ve etrafımdakileri zehir etmiştim :) çünkü sinir sistemi resmen çöküyor insanın saldıracak yer arıyosunuz :) yani bende öyle olmuştu. İşe yarıyor çok kısa sürede kilo verdiriyor ama bıraktığın anda geri alıyosun ve yıpranmış sinirleri düzeltmek kolay olmuyor

Dukan diyeti diyor bazıları ama bilemiyorum deneyen yapan var mı ama işte aslında o da benim için çok bağlayıcı değil çünkü yediklerinize kendiniz karar veriyosunuz sanırım o diyette o yüzden başlamak istemiyorum.

Sizin denediğiniz ve başarılı olduğunuz net bir liste varsa ben uyarım :))

Helpppp :)

ben de içinde değişik aromalar olna yeşil çaylardan aldım onlardan içiyorum ama bundan sonra tam olarak hergün 2 fincan içcez söz :)

dukan atakta güzel kilo verdiriyor ama malesef onuda geri alıyorsunuz ve süre çok uzun ve maliyetli

sürekli diyet yiyecekler somon balık falan almam lazım ortak diyet listesi hazırlayalım

genellikle sebze ağırlıklı ve proteinle beslenmeliyiz

o zaman sabah kahvaltısı benden;

ama öncelikle sirkeli suyumuzu içelim ve hepimiz bugünkü kilolarımızı kaydedelim

Haftasonu diyete gircem diye light peynir almıştım

1 miktar light veya az yağlı peynir (abartmıcaz tabiki :)) Kibrit kutusu deyince çok geriliyorum o yüzden göz kararı olsun ama çok da büyük olmasın

1 domates

1 salatalık

zeytin sevenler varsa 3 tane de zeytin olsun (ben sevmem de :))

1 dilim kepek ekmeği yemek isteyen olursa zeytinden vazgeçsin

Bi de kahvaltıdan sonra ben kahvesiz duramam 1 tane de kahve olsun mu? :)

kahvaltı saatimiz de 8:30 olsun

10.30da da 1 meyve tercihen kan şekerini yükseltmesi amacıyla elma :) veya tok tutması amacıyla muz da olabilir

Öğle yemeğini kim yazıyor? :)

bende listeye spor eklemek istiyom sporsuz olmaz hem kilo vermemizi hızlandırır hem sarkmaları önler hemde verdiğimiz kiloların kalıcı olmasını sağlar

kızlar ben sirkeli su içemem asla
ama size süper bi tarif "beyaz lahana suyu " eşim 4 gün içti ve 3 kilo verdi her şeyden yedi ve içti
yapılışı
7 yaprak beyaz lahana
yarım litre su
yarım litre suyu kaynatıyoruz
sonra lahana yapraklarını içine kattıktan sonra 10 dk kısık ateşte kaynatıyoruz ve sabah akşam 1 su bardağı içiyoruz
sonrada evimizin bütün camlarını açıp havalandırıyoruz yosa akşam kocacıklar gelince bu ne ya neyaptın böyle demesinler :30::30::30::30: lahana kokusu olmasa süper çok severim

kızlar ben sirkeli su içemem asla
ama size süper bi tarif "beyaz lahana suyu " eşim 4 gün içti ve 3 kilo verdi her şeyden yedi ve içti
yapılışı
7 yaprak beyaz lahana
yarım litre su
yarım litre suyu kaynatıyoruz
sonra lahana yapraklarını içine kattıktan sonra 10 dk kısık ateşte kaynatıyoruz ve sabah akşam 1 su bardağı içiyoruz
sonrada evimizin bütün camlarını açıp havalandırıyoruz yosa akşam kocacıklar gelince bu ne ya neyaptın böyle demesinler :30::30::30::30: lahana kokusu olmasa süper çok severim

lahanan kokusu ayrı dert tadı ayrı dert ya denemiştk biz bi ara ama hiç birimiz içememştk ailece sirkeli ballı suyu tercih ederim valla:2:

Selam kizlar, inanin tam olarak ayni durumdayim, benim de 9 kilo fazlam var ve artik kilolarim yerlesti resmen :(
bogazimi da durduramiyorum, aclik hissetmedigim halde acayip istahliyim, tatli seylere karsi ozellikle.
Hep beraber olup birbirimize destek olmaliyiz bence de. Dukan diyeti yapmayi planlayan var mi?

slm kızlar bende katılayımmı size benim diyete başlayalı 6 gün oldu yediklerime dikkat ediyorum bide 4 bardak yeşil çay içiyorum hepsi bu kadar inanılmaz iştahımı kapattı yeşil çay sizede tavsiye ediyorum çakurun teneke kutu bergamut meyveli tatıda kötü deil sabahları aç karnına içiyorum son bardagıda yatmadan önce içip yatıyorum hepsi bu bakalım bi sonuç alcammı bide ben hiç açlıga gelemiyodum ama çay cok kötü kesti iştahımı kolay gelsin hepimize...

Nilüfercim ben de lahana suyunu daha önce denedim de o beni sirkeden çok daha kötü yaptı o yüzden sirkeye döndüm ama sirke konusunda bn de normalde önyargılıyım asla içemem diyodum da içine tarçın ve bal girince çok daha içilebilir hale geliyo bi de onu sirke diye içmicen o zaman mide bulandırıyo

Selam kizlar, inanin tam olarak ayni durumdayim, benim de 9 kilo fazlam var ve artik kilolarim yerlesti resmen :(
bogazimi da durduramiyorum, aclik hissetmedigim halde acayip istahliyim, tatli seylere karsi ozellikle.
Hep beraber olup birbirimize destek olmaliyiz bence de. Dukan diyeti yapmayi planlayan var mi?

canım hepimizin baş belası o tatlılar :( ama çok da tatlılar dayanamıyo insan :)

eee hala kimse öğle yemeği için tavsiyede bulunmamış hadi cevapları bekliyoruz ben kahvaltıyı yazdım

kimler benimle şuan? bugün başladınız mı bakim elleri göreyim ? :)

kaç kişi devam ediyoruz?

dukan diyetini arkadaşım yapıyodu 3. günde elinde çiğköfte dürümü görünce o diyetin bana uygun olmadığını anladım saldırganlık yapıy biraz sanırım :)

Back
X