Benimle evlenmek istemiyor mu?

biz 4 yılda çok ayrılıp barıştık zaten. 3 gün iyisek 2 gün kötüydük, hep böyle geçti, ama hiç kopmadık. fakat bende ne kadar ailemin evinde rahat huzurlu da olsam, artık bu yaşa geldim ve tabiki evlenmek istiyorum yavaş yavaş. bütün arkadaşlarımda evlendi nişanlı, biz hala böyle takılıyoruz:) bende gıcık oldum yani haksız mıyım?

Vaktini guzel gecırdıgı ıcın 4 yıl suren br ılıkı gıbı adam zamanın ıyı ve guzel gecme derdındeymıs muhtemelen gelecege daır tek plan yapan sız olmuşsunuz 4 yılın sonunda yoksa sızın söyledıgınızde bıraz anı olmuş olsada onun verecegı cevap bu olmamalıydı.

evlenmeden önce yapılacak şeyleri fln yapmıyor. yaptıgı şey, bütün gün işte dükkanda zaten, akşamda ya biz yemege gidiyoruz yada ,arkadaşlaıyla dernekte kagıt oynuyo maç izliyo. yaptıgı tek şey bu:)

tatlım bence sen kendini hak eden birini bul boş yere vakit kaybetme sende demişsin kimse kimsenin zamanını boş yere çalmasın eminim hayatının aşkı bir yerlerde seni bekliyor . 50 yıl geçsede hiç ayrılmayacağın biri :)

ah bu erkekler ah... ne istediklerini bilmeyen tuhaf yaratiklar :4::4: :47:
Ask ve Sevgi duygusu olmasaydi, bu duygulari hic tatmamis olsaydik ihtiyacimizmi olurdu onlara.. ama hayat iste... bir yandan onlarin varligini istiyorsun öbür yandanda istemiyorsun.... Allah yardimcimiz olsun..

Canim o an senin sözlerine sinirlenipde öyle cümleler kurmus olabilir... ikinizde birbirinizi alttan almaya calisin...
Sonradanda tavrini koy ya evlilik planlarina baslar beyefendi yada seni tamamen unutur... o kararini verdiginde seni ne kadar sevdigi ortaya cikar...

:kkk:

Daha bu mantıkla sen hiç evlenemezsin, uzun süreli bir ilişki demek evlenilecek demek değil iyi güzel bunu sende yazmışsın, belirli bir yaşa gelindiğinde de evlenilecek demek değil, evlilik demek maddi manevi büyük sorumluluklar getiriyor, sana yorum yapmış bir çok kişide eminimki evli değildirler.

Öncelikle şöyle diyeyim evlilik oluşumu için:

* Ailenin seni kabul etmesi gerekiyor, seni tanıyor demek aileleri seni onaylıyor demek değildir hiç bir zaman, genelde aileler ön yargılı oluyor eş adaylarına karşı

* İkincisi evlilik düşünülüyor demek söz ve nişanı beraberinde getiriyor ve de yavaş yavaş bu esnada ev hazırlanıyor ki bu da maliyet! Ev bulunacak kiralanacak, boyası badanası, yavaş yavaş içinin döşenmesi vs...

* Bir diğeri bu esnada yaşanılan stresle insanlar daha kırıcı ve daha alıngan olabiliyor, çünkü bu esnada senin ailen farklı onun ailesi farklı şeyler öneriyor bile olabilecektir, ev döşenmesinden tut, düğüne, gelinliğe

* Düğün masrafı nerden baksan onlarca milyar!

Evlenelim diyince evlenilemiyor, hatrı sayılır bir para birikmiş olması gerekiyor ve de ruhen iki tarafında hazır olması gerekiyor.

Herşeyin bir zamanı var, ilişkiniz demek ki evlilik gerektirecek olgunluğa ulaşmadı, ve de sevgilin de evlenilecek kız imajı yaratmadın belkide.

Ek olarak belkide hiç evlenmeyi düşünmeyen biride olabilir sevgilin.

Hiç kimse kusura bakmasın ama 4 yıl vs flört edenler ne yapıyor çok merak ediyorum suyu çıkar kabak tadı verir artık ama evlilik hayatı yaşayanlara bişey diyemem onu yaşayıpta sonra sevgilim beni bıraktı diye ayrılan kızlarda hiç ağlamasın tabi bırakır adam amacı eğlenmekmiş eğlenmiş derim ben bir erkek ve kadın tanışır baktın anlaşıyosun birbirine alışıp sevmeye başlayınca evlenmek ister insan bu dediklerimde en fazla 1 yıl sürsün eee geri kalan 3-4 yılda ne yapıyo bu 4 küsür yıllar flört edenler tabi bunu evlenmek isteyen erke yapar eğlenmek değil . uzuzn ilişkilerde istisnalar vardır tabi ama benim karşılaştıklarım hep hüsran

gene aynı konulardan biri , allahım benim yaşadğımı ne çok yaşayan varmış :ssz:
ya ben pek çözemedim, ve evlilik meraklısı gibi görünmekten bıktım :19:
bence sizde ayrılmakla ii etmişsiniz, insanı bu erkek tipleri yoruyor ömrünü bitiriyo
evlensen ne olacak böylesi eşini ne kadar mutlu edebilir :26:
allah hayırlısını çıkarsın karşına cnm

cok merak e dıyorum su evlenılcek kız ımajı nasıl oluyo?bız neyı becereme dıkte adamlar gidiyo başkalasıyla evleniyo gerçekten merak ediyorum:)

bende hep başkalarıyla çıktım çıktm başkasıyla evlendim :1:

hemde hiç çıkmadım biriyle :1:

insan yeni birini keşfetmek isityor erkeklerdeki düşünce şu 4 yıl çıkmış evli gibi zaten daha niye evlensin

Evlenmek isteyen erkek zaten karşı taraftan hiç bu şekilde uyarı almadan bir gelecek planladığını söyler henüz zamanı olmasa da yani evlilik için gerekli şartlar oluşmamış olsa da isteğini belli eder.İstemeyen de istemez lafını açmaz bu yani olay.
Evlenmek de ha deyince olmuyor zaten ama mutlaka birlikte hayali kurulur yada zaman belirlenir şu zaman hazır olduğumuzda evleniriz diye.

evet bende orda durup duruken saçma bir mesaj attım ama o an bir arkadaşımın nişanlanacagı haberini aldım ve gıcık oldum erkek arkadaşıma içimden:) ama yinede bana o şekilde konuşması gerekmezdi. evlenmek istemiyo zaten şuan belli çünkü istese teklif ederdi bişeyler olurdu ama sevmiyo mudur ya? ne biliyim:)

Öyle demesi ciddiden çok tuaf. Belki umitlenme sakın ama kafasında tanda sana evlenme teklifi edeceği sırada sen öyle bir mesaj cekdirin için ve o sıra süprizi bozulmasın diyende demis olabilir çünkü gercekden 4 yıllık iliskinin ardinda senin o önemsiz mesajında bukadar ağır bir laf söylemezsi çok ciddi anlamda sana bir uyaridir.. Şahsen ciddi ise üzüldüm şimdiden:)

evet bende orda durup duruken saçma bir mesaj attım ama o an bir arkadaşımın nişanlanacagı haberini aldım ve gıcık oldum erkek arkadaşıma içimden:) ama yinede bana o şekilde konuşması gerekmezdi. evlenmek istemiyo zaten şuan belli çünkü istese teklif ederdi bişeyler olurdu ama sevmiyo mudur ya? ne biliyim:)

Öyle demesi ciddiden çok tuaf. Belki umitlenme sakın ama kafasında tanda sana evlenme teklifi edeceği sırada sen öyle bir mesaj cekdirin için ve o sıra süprizi bozulYmasın diyende demis olabilir çünkü gercekden 4 yıllık iliskinin ardinda senin o önemsiz mesajında bukadar ağır bir laf söylemezsi çok ciddi anlamda sana bir uyaridir.. Şahsen ciddi ise üzüldüm şimdiden:)

evlenilecek kız imajı sende görmemiş olabilir ne demek. ne kadar aşağılayıcı bir tabir, ne kadar erkeksi bir zihniyet. kız zaten evlenilecek bir kız olmasa 4 sene o adamı beklemez. hadi öylw olsun diyelim ki değil; 4 senede ancak mı farkedebilmiş bu harika şahsiyet.

he bende katılıyorum her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye birşey yok. bazı erkekler evliliği hiç düşünmüyor olabilir, keza bayanlarda bu kuruma inanmıyor olabilir ama o zamanda başta söylenecek bu.

parası da olmayabilir evlilik için. ama şu yüksek gururlarını yenip itiraf ediversinler bir zahmet. yada bi yüzük alıp, söz verip 2-3 yılda toparlanıp düğün yapmak çok mu zor. işini gücünü eline almış insanlardan söz ediyoruz sonuçta. ya da başka maddi problemleri var asla toparlayamazlar diyelim; o zaman da açık olsun, ben düğün yapamam, ilerde de geçinemeyiz desin. kız da ona göre karar versin.

öyle git başka birini bul demek kimseye yakışmaz. kız ne söylemiş olursa olsun yakışmaz; bence ağır bir cümle sarfetmiş.

ben onu bunu bilmem eğer evlilik kurumuna inanıyorsa bir kadın; 4 senelik ilişki sonrası evlenme talebinde bulunması çok doğal ve hakkıdır bence.

Son düzenleme:
evlenilecek kız imajı sende görmemiş olabilir ne demek. ne kadar aşağılayıcı bir tabir, ne kadar erkeksi bir zihniyet. kız zaten evlenilecek bir kız olmasa 4 sene o adamı beklemez. hadi öylw olsun diyelim ki değil; 4 senede ancak mı farkedebilmiş bu harika şahsiyet.

he bende katılıyorum her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye birşey yok. bazı erkekler evliliği hiç düşünmüyor olabilir, keza bayanlarda bu kuruma inanmıyor olabilir ama o zamanda başta söylenecek bu.

parası da olmayabilir evlilik için. ama şu yüksek gururlarını yenip itiraf ediversinler bir zahmet. yada bi yüzük alıp, söz verip 2-3 yılda toparlanıp düğün yapmak çok mu zor. işini gücünü eline almış insanlardan söz ediyoruz sonuçta. ya da başka maddi problemleri var asla toparlayamazlar diyelim; o zaman da açık olsun, ben düğün yapamam, ilerde de geçinemeyiz desin. kız da ona göre karar versin.

öyle git başka birini bul demek kimseye yakışmaz. kız ne söylemiş olursa olsun yakışmaz; bence ağır bir cümle sarfetmiş.

ben onu bunu bilmem eğer evlilik kurumuna inanıyorsa bir kadın; 4 senelik ilişki sonrası evlenme talebinde bulunması çok doğal ve hakkıdır bence.

canım maddi durumu gayet iyi, isterse herşeyin en iyisini yapabilir. ben avukatım, o lise mezunu oto galerici.( aileden maddi durumu çok iyi ) 4 yıllık ilişkimizde cinsel ilişkimizde olmadı ( hevesini almıştır belki düşüncesine yanıt olarak ) kendisi biraz fevri bir insan, sinirlendiginde, agzından çok agır laflar çıkabiliyor, daha sonradan pişman oluyo belki, gönlümü almaya çalışıyor ama fevrilik var onda. evlilik lafı aramızda geçiyodu, hiç geçmiyo değil ama teklif yoktu henüz sadece. hatta bu olaydan daha birkaç gün önce, 2 yıl sonra babam arabamı değiştirecekmiş, şu arabayı alacakmış dediğimde,evlenincede arabanı baban mı alıcak fln dedi güldü hatta benim için sorun olmaz dedi şaka olarak. yani evlilik lafları tabiki geçiyordu. ama ben şimdi olmadık bir zamanda alakasız bir şekilde öyle mesaj attıgım için pişman oldum. normal bir şekilde iyi sayılabilen ilişkimi bozdum durup duruken:( üstelik gerçekten evlenme m eraklsıı da değilim:(

ne değişkensiniz ha...:D şimdi kendinize suç bulmş kendi kendinize sevgilinizi aklamışsınız. hatta bi kaç mesaj önce bitti artk önümdeki fırsatlara bakıcam demişiniz.. şimdi içinizi rahatlatıyorsunuz.. böyle bir lafın üzerine tepkisiz sevgilinize geri dönerseniz size farklı davranmasını beklemeyin..

Ben yerinde olsam birakirdim :34: git kendine evlenecek adam bul hele hele... Ne cok seviyormus seni masallah...:19:

Tamam insan sinirlenir ama sizinki adeta düsünmeden konusmus ...:47: Dört yil cok uzun hersey paylasiliyor kesvedilecek birseyler kalmiyor hersey yasaniyor heryere gidiliyor... Insan evli gibi oluyor zaten... Mesela ben Nisanliyim ama nisanlimla hersey yapmam heryere gitmem ileride evlendigimizde daha Ilklerimiz olsun istiyorum heycan olsun vs...

Bir kiz arkadasim vardi güzel bir araba görmüs ve erkek arkadasina bana bunu alsana demis cocuk dönüp demesin mi icinde oturana söyle seni alsin o zaman arabada senin olur.... Ondan hemen ayrildi.... Simdi evli ve dünya tatliisi bir kizlari var :nazar:

Allah hakkinda hayirlisini versin insallah...

Bence sinirli biri öyle bir cevap verebilir bu mesajın üstüne seni sevmiyor evlilik düsünmüyor ayrıl yorumlarını yapanlara katılmıyorum. Sen zaten onla birlikteysen sevdiğin ve sevildiğin için birlikte olmalısın yoksa seni sevmeyen birini anlarsın. Ayrıca bizde eşimle 5 yılın sonunda evlendik gerci okullarımızın bitmesini bekledik sonra iş güç sahibi olmak istedik öyle evlendik ama hemen 1 yılda da evlenmenin çoğu saglıklı oldugunu düsünmüyorum ben. İnsanlar birbirini tanımalı bence bunun da kısa sürede olması zor. Benim fikrim sudur ki otur düşüncelerini acık acık söyle bunu yalnız ikiniz konusarak halledebilirsiniz cok düsünüp cok yorumlayıp kafanda büyütme.

Bence sinirli biri öyle bir cevap verebilir bu mesajın üstüne seni sevmiyor evlilik düsünmüyor ayrıl yorumlarını yapanlara katılmıyorum. Sen zaten onla birlikteysen sevdiğin ve sevildiğin için birlikte olmalısın yoksa seni sevmeyen birini anlarsın. Ayrıca bizde eşimle 5 yılın sonunda evlendik gerci okullarımızın bitmesini bekledik sonra iş güç sahibi olmak istedik öyle evlendik ama hemen 1 yılda da evlenmenin çoğu saglıklı oldugunu düsünmüyorum ben. İnsanlar birbirini tanımalı bence bunun da kısa sürede olması zor. Benim fikrim sudur ki otur düşüncelerini acık acık söyle bunu yalnız ikiniz konusarak halledebilirsiniz cok düsünüp cok yorumlayıp kafanda büyütme.

burda tabiki yorum almak fikir almak için yazdım sorunumu ama insanlar seni sevmiyor deyince üzüldüm aslında... ben sevmedigini düşünmüyorum, zaten sevdigini hissediyorum biliyorum ve 4 yıl neden bir insan sevmedigi biriyle çıksınki? biraz biraz konuşmaya başladık zaten. dün benim kuşum öldü o an onu aradım hemen üzüntüyle öldü die o şekilde konuştuk akşam flnda aradı sordu nasılsın die. bu evlilik konusunu bir süre hiç açmayı düşünmüyorum ama özür bekliyorum dicem o laflar için tabiki. teşekkür ederim kızlar herkese destek oldunuz yol gösterdiniz:)

ne değişkensiniz ha...:D şimdi kendinize suç bulmş kendi kendinize sevgilinizi aklamışsınız. hatta bi kaç mesaj önce bitti artk önümdeki fırsatlara bakıcam demişiniz.. şimdi içinizi rahatlatıyorsunuz.. böyle bir lafın üzerine tepkisiz sevgilinize geri dönerseniz size farklı davranmasını beklemeyin..

alkışlıyorum; kesinlikle haklısınız. böyle olunca da insan boş yere yorum yaptığını ne yazık ki anlıyor...

teşekkür ederim canım ;)

Back
X