Benimle evlenmek istemiyor mu?

ne değişkensiniz ha...:D şimdi kendinize suç bulmş kendi kendinize sevgilinizi aklamışsınız. hatta bi kaç mesaj önce bitti artk önümdeki fırsatlara bakıcam demişiniz.. şimdi içinizi rahatlatıyorsunuz.. böyle bir lafın üzerine tepkisiz sevgilinize geri dönerseniz size farklı davranmasını beklemeyin..

4 yılın ardından birşey ha deyince bitmiyor hemen. alttan alman gereken yada umursamamnan gereken zamand oluyor. ben kendim suçluyum demedim ayrıca. tabiki, o laflar ne olursa olsun edilmez bahanesi yok ama 4 yılda hemen çöpe atılmıyor canım. özür diletip barışırım en kötü ihtimal. hemen şimdi 4 yılımı çöpe atıp başka biri arayışına mı çıkıım? öyle dedim bende yorumlarımda ama olmuyor işte...dışardan konuşmak çok kolay bu şekilde.

ne değişkensiniz ha...:D şimdi kendinize suç bulmş kendi kendinize sevgilinizi aklamışsınız. hatta bi kaç mesaj önce bitti artk önümdeki fırsatlara bakıcam demişiniz.. şimdi içinizi rahatlatıyorsunuz.. böyle bir lafın üzerine tepkisiz sevgilinize geri dönerseniz size farklı davranmasını beklemeyin..

ben suçluyum demedim, tabiki o laflar hiçbir zaman edilmez, bahanesi yok ama 4 yılda ha deyince bitirilemiyor.. bazen alttan da almak gerekiyor bazn umursamamak ta gerekiyor. bu durumda özür diletip barışırım ararsa diye düşündüm en son. çünkü 4 yılımı çöpe atamıcam canım bu kadarda basit değil. dışardan konuşmak kolay bu şekilde.

''sende evlenilecek kız imajı yok belki'' diyene kızmıyorsun da bana kızıyorsun ya helal olsun; ne diyeyim başarılar...

canım açıkçası onu dikkate bile almadım. senin mesajını begenmişştim yazdıkların hoşuma gitmişti sana cevap bile yazmıştım üstelik ama seninde yorum yapmak boşmuş demene kırıldım. ben buraya yazdım yorum yapmanız için fikir almak için tabiki ama ne biliyim birazda kendsimizi karşıdakinin yerine koymak gerekir. ben suçluyum demiyorumki asla değilim ama şuan 4 yılı çöpe atıp başka birini aramaya gücüm yetmiyo açıkçası.. özür dilerse barışırım dedim, evet belki büyük hatadır bişey demiyorum...

canım açıkçası onu dikkate bile almadım. senin mesajını begenmişştim yazdıkların hoşuma gitmişti sana cevap bile yazmıştım üstelik ama seninde yorum yapmak boşmuş demene kırıldım. ben buraya yazdım yorum yapmanız için fikir almak için tabiki ama ne biliyim birazda kendsimizi karşıdakinin yerine koymak gerekir. ben suçluyum demiyorumki asla değilim ama şuan 4 yılı çöpe atıp başka birini aramaya gücüm yetmiyo açıkçası.. özür dilerse barışırım dedim, evet belki büyük hatadır bişey demiyorum...

hayırlısı ne ise o olsun diye dua et o zaman ve inşallah hayırlısı ne ise o olur...

evet haklısınız ama bende sevdiğim için onunda tabiki sevdiğini hissettiğim için devam etti bu kadar yıl. Ama şuan ayrıldık zaten ben önüme bakmaya karar verdim, yeni adaylara:) zor tabi ama...

o da sevmıo sız de sevmıosunuz...sız sadece evlenmek ıstıosunuz...ayrılık ıyı olmuşş

Back
X