Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadım boyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.

Yüzük takma amacli biseyler yaşadınız gibi geldi bana, hiç sağlıklı değil bu dusunceniz.
Ya ben aslında istediğim için yaşadım , ben böyle şeyler yaşamayınca sanki soğuyorum gibi hissediyorum;( zaten mesafe var aramızda

Elimde olmadan oldu ikimizinde ortak buluşma yeri İstabul orada mecbur kalıcaktık

Boyuttan kastiniz nedir hani anladim ama sunu merak ettim ne kadar bi boyut yani sizi mutlu ediyorsa illa gözünüze hos gelecek seviyede olmasina gerek yok isini yapsin kafi üzümün çöpü armudun sapi var diye diye seneler geçecek ve sonrada pismanliklar icinde bulacaksiniz kendinizi

Bir ay iki ay sonra gebe miyim diyem buraya yazarsin.yada 4 ay sonra gelip başka biriyle evlenirken kizligim bozuldu yeni evlencem adama nasıl söylerim diye yazarsin Buraya adımı yaziyorum ELİF dedi dersin.

Boyutu dediğin çocuğun boyu mu kısa boylu onu mu dedin anlamadım
Eğer öyleyse neyine takildin boy kilo filan devede de boy var ne ise yariyor denir yani.

Çocuk seni kandırıyor kullanmak için taksa bu gün takar sürekli oyalama sürekli bahane üretiyordu belkide evlenmek isteyen adam her türlü birşeyleri yapar senle yaşadıktan sonra seni kapının önüne atmayacagini nerden biliyosun neyin garantisini verdi sana yüzük takicaksa sex yapıp acaba güzel yapiyo evlenilecek kadin yada yapamiyo evlenmeyim diye mi birlikte oluyo

Evlenmek isteyen her türlü birseyler yapar ailesiyle tanistir veya annemle annesini tanıştırmak ister seninle birlikte olduktan sonra neyin garantisi hadi yapmadı yüzük takmadi o zaman napcan

aferin yattın adamla yani o da tatmin etmedi eee ne olacak şimdi tatmin eden bulana kadar devam mı
yüzüğü de kesin takar aralıkta sen evlilik diye delirene kadar adam kendini tatmin eder sen yine konu açarsın sevgilim beni tatmin edemiyor diye

ayrıca önemli olan işlevi boyuna takılma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…