- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ya ben aslında istediğim için yaşadım , ben böyle şeyler yaşamayınca sanki soğuyorum gibi hissediyorum;( zaten mesafe var aramızdaYüzük takma amacli biseyler yaşadınız gibi geldi bana, hiç sağlıklı değil bu dusunceniz.
Merak etse bile mi demez ;(Seven hiçbir erkek onların ki nasıldı demez
Elimde olmadan oldu ikimizinde ortak buluşma yeri İstabul orada mecbur kalıcaktıkAy ne cabuk unutuyorsunuz ne cabuk biriyle biseyler yasiyorsunuz ben gercekten anlamiyorum. Tabi evlenmeden yasayin yasamayin demiyorum ama buda ozel bisey degilmi birinden ayrilir ayrilmaz bu benimle evlensin diye boyle birsey yasamayin ya yapmayin. Ucuz duruyor.!
Demez tabi ki. Oldu olacak nasıl seviştiğinizi anlat.Merak etse bile mi demez ;(
elimde olmadan oldu ne demek. Tecavuzemi ugradiniz. Neyse sizin hayatiniz ama adamda zaten normal degil anladigim kadariyla onlarinki nasildi ne be ögh igrencElimde olmadan oldu ikimizinde ortak buluşma yeri İstabul orada mecbur kalıcaktık
Bir ay iki ay sonra gebe miyim diyem buraya yazarsin.yada 4 ay sonra gelip başka biriyle evlenirken kizligim bozuldu yeni evlencem adama nasıl söylerim diye yazarsin Buraya adımı yaziyorum ELİF dedi dersin.Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
aferin yattın adamla yani o da tatmin etmedi eee ne olacak şimdi tatmin eden bulana kadar devam mıBiliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?