- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
" İs yerinde adım çıktı, köyde de çıksın " mantığıhiç mi korkmuyorsun tüm köyünü tanıyan biri ile beraber olmaya ? ilerde ayrılmak istesen tehdit eder çok üzülüyorum ben sana
Yani çok küçükse sıkıntı
Senin başına gelicek var sen akıllanmazsınBiliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
E ne yapsın kızOnuda yazsaydı en azindan ona gore yorum yapardik bence uye cinsellige duskun oldugu için buyuk bir şeyin hayalini kuruyor o yüzden bi hayal kirikligi yasadigini düşünüyorum
Olanla yetinsin olan var olmayan var yarin onuda bulamayacakE ne yapsın kız
Şansı yokmuş
Önceki konuna vermiş olduğum cevap...Çoktan sevismistir..
Asıl konuyu açmadı henuz..
Kamuoyunun nabzını tutuyor şu an.
Bombalar pes peşe gelecek.
Siz hatayı başından yapıyorsunuz iliskilerinizde yüzük takacakmi düşüncesini atın aklınızdan hem size hem ilişkinize zarar verir zamana bırakınYa ben aslında istediğim için yaşadım , ben böyle şeyler yaşamayınca sanki soğuyorum gibi hissediyorum;( zaten mesafe var aramızda
Gelmiş işte daha ne gelsinSenin başına gelicek var sen akıllanmazsın
Zorunlualan sen ve vanessayı bir adaya kapatmak gerekBiliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Artiz yüzüğü de siz parmaginiza çocuk ise pipisine takacak herhalde..bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ?
Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondanSen akıllanmazsın kızım ya bu sana duşta sapık sapık videolar çeken çocuk mu onun zorlamasıyla birşeyler oldu diyorsun hiç mi korkmuyorsun tüm köyünü tanıyan biri ile beraber olmaya ? ilerde ayrılmak istesen tehdit eder çok üzülüyorum ben sana
O zaman yandım benNiye her ilişkinizde,her attığınız adımda bu onaylanma isteği?
Ne dememizi bekliyorsun kesin yüzük takarsınız mı diyelim?
Zorla oldu diyorsunuz,sonra bende istedim diyorsunuz bir karar verin istediniz mi istemediniz mi?
Boyut dediğiniz konu zaten o kadar saçma ki.
Niye soruyor derseniz,ağzınızı aramış sizde dökülmüşsünüzdür güzel güzel şunun büyüktü,bunun ki büyüktü diye. Yüzük takmamak için bahanesi hazır,hatta sizi manipüle etmek için bile kullanabilir zaten ilk benimle yaşamadın şu bu diye. Sizi kullanma,tehdit boyutuna bile geçebilir bu konu bence,erkek arkadaşınızda o potansiyel var,demedi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?