Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gollum gibi bir yüzük sevdasına tutuldun Zorunlu bacım ya

Senin başına gelicek var sen akıllanmazsın

Boyut önemli önce insanın gözü doyacak tövbe hayatındaki tek sorun boyut mu sence ..adam digerleri nasıl diye sormuş

Çoktan sevismistir..
Asıl konuyu açmadı henuz..
Kamuoyunun nabzını tutuyor şu an.
Bombalar pes peşe gelecek.
Önceki konuna vermiş olduğum cevap...
22 Ağustos'ta yazmışım..
Geleceği görmüyorum,artık seni tanıyoruz..

Ya ben aslında istediğim için yaşadım , ben böyle şeyler yaşamayınca sanki soğuyorum gibi hissediyorum;( zaten mesafe var aramızda
Siz hatayı başından yapıyorsunuz iliskilerinizde yüzük takacakmi düşüncesini atın aklınızdan hem size hem ilişkinize zarar verir zamana bırakın

Zorunlualan sen ve vanessayı bir adaya kapatmak gerek yavrucum sen mıkılmılmısınki mikimmil istiyorsun

Artiz yüzüğü de siz parmaginiza çocuk ise pipisine takacak herhalde..
Boyutu bu kadar takıldığıniza göre..
Ölçü alıp ona göre mi yaptiracaksiniz

Niye her ilişkinizde,her attığınız adımda bu onaylanma isteği?
Ne dememizi bekliyorsun kesin yüzük takarsınız mı diyelim?
Zorla oldu diyorsunuz,sonra bende istedim diyorsunuz bir karar verin istediniz mi istemediniz mi?
Boyut dediğiniz konu zaten o kadar saçma ki.
Niye soruyor derseniz,ağzınızı aramış sizde dökülmüşsünüzdür güzel güzel şunun büyüktü,bunun ki büyüktü diye. Yüzük takmamak için bahanesi hazır,hatta sizi manipüle etmek için bile kullanabilir zaten ilk benimle yaşamadın şu bu diye. Sizi kullanma,tehdit boyutuna bile geçebilir bu konu bence,erkek arkadaşınızda o potansiyel var,demedi demeyin

Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondan

O zaman yandım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…