Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem

Onlarınkiler nasıl mıydı dedi?? Senin cevabın ne oldu peki? Haa zorunlu şunu söyliyim onlarınki nasıldı diyen bir erkek sana Yüzük takmazzzzz. D

Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondan
ya geçen konuda da sordum cevap vermedin işine gelene cevap veriyorsun bu senin geçen sene görüntülü konuşurken kamera da seks oyuncakları gören adam mı?

ayrıca o kadar video attı da sen küçük olduğunu görmedin mi

Memen de öpülse göbeğinin altı da öpülse sen tatmin olmazsın. Çünkü sevişmelerin amacı yüzük. Bir bağ yok. One night stand yapanlar bile tatmin olur hiç tanımadığı biriyle bağ olmadan çünkü sevişmek için sevişir. Ama sen üç gram aklınla insanları kandırmaya çalışıyorsun ama beter duruma düşüyorsun haberin yok. Dua et adam seni tehdit etmesin. Bunu denemek istiyorsan biraz mesafe koy uzaklaş bak nasıl seni rezil ederim sevişmeye devam et diyecek.

Kanadığı için olan oldu derken? Bişey olduğu yok işte hayvan gibi şii yapmış, açılmamış gül goncası muamelesi yapmasan mı kendine?

Bu kişi vanessaydı sanki zorunlu da mı bunu yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…