- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmemBir ay iki ay sonra gebe miyim diyem buraya yazarsin.yada 4 ay sonra gelip başka biriyle evlenirken kizligim bozuldu yeni evlencem adama nasıl söylerim diye yazarsin Buraya adımı yaziyorum ELİF dedi dersin.
Boyutu dediğin çocuğun boyu mu kısa boylu onu mu dedin anlamadım
Eğer öyleyse neyine takildin boy kilo filan devede de boy var ne ise yariyor denir yani.
Çocuk seni kandırıyor kullanmak için taksa bu gün takar sürekli oyalama sürekli bahane üretiyordu belkide evlenmek isteyen adam her türlü birşeyleri yapar senle yaşadıktan sonra seni kapının önüne atmayacagini nerden biliyosun neyin garantisini verdi sana yüzük takicaksa sex yapıp acaba güzel yapiyo evlenilecek kadin yada yapamiyo evlenmeyim diye mi birlikte oluyo
Evlenmek isteyen her türlü birseyler yapar ailesiyle tanistir veya annemle annesini tanıştırmak ister seninle birlikte olduktan sonra neyin garantisi hadi yapmadı yüzük takmadi o zaman napcan
Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem
Elimdekilerimizin değerini bilmek lazım haklısınOlanla yetinsin olan var olmayan var yarin onuda bulamayacak
Onlarınkiler nasıl mıydı dedi?? Senin cevabın ne oldu peki? Haa zorunlu şunu söyliyim onlarınki nasıldı diyen bir erkek sana Yüzük takmazzzzz. DBiliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
ya geçen konuda da sordum cevap vermedin işine gelene cevap veriyorsun bu senin geçen sene görüntülü konuşurken kamera da seks oyuncakları gören adam mı?Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondan
ayyyArtiz yüzüğü de siz parmaginiza çocuk ise pipisine takacak herhalde..
Boyutu bu kadar takıldığıniza göre..
Ölçü alıp ona göre mi yaptiracaksiniz
Kanadığı için olan oldu derken?Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Seveni bilmem de evlenecek erkek sormaz. Herif değer vermiyor,oyalanıp bırakacak işte.Seven hiçbir erkek onların ki nasıldı demez
Şimdi kahvaltıdan kalktım kkyı açtım ve bu konuyu okudumonların ki nasıldı diye sordu
Önceden bir tane adama oral yapıyordu. Adam ona dokunmuyordu bile kullanıyordu. O adamla sevgiliyken yaşadıklarını da şuanki adama anlatmış.Kanama nereden çıktı ben onu anlamadım.eee madem bakireydin. Öncekilerinki nasıldı diye niye soruyor.ben anlmadım ki doğru dürüst.
Bu kişi vanessaydı sanki zorunlu da mı bunu yaptıÖnceden bir tane adama oral yapıyordu. Adam ona dokunmuyordu bile kullanıyordu. O adamla sevgiliyken yaşadıklarını da şuanki adama anlatmış.
Bu kişi vanessaydı sanki zorunlu da mı bunu yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?