benimle gönül mü eğlendiriyor?

cadolooz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
21
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben yıllardır okuldan bir çocuğu seviyorum yıllardır bekledim bana açılsın diye açılmadı ne zaman bir arkadaş göndersem o iş olmaz ben onunla çıkmam diyordu neyse en son sorduğumda aklıma gelmeyecek şey oldu çıktığım var demiş benden uzak dursun ama yıllardır hep birbirimize bakıyorduk arkadaşlarım hep bana bakarken yakalıyordu arkadmdan bakıyordu beni ne zaman görse gülümserdi bana birgün arkadaş konuştu ikna etti ilk baş konuştuk yıllardır söylemek isteyipte söyleyemediğim çıkmaya başladık sonunda bu eski çıktığından sormaya başladım ilk günden elele tutuştunuzmu olduu dedi ama ciddiyetliği fazla yoktu ilk baş hoşlanıyorum diyrdu bide 2 yıl önce arkadaşlarına beni göstermişti arkadaşları bu mu diyrdu o bana sana yeni bişeler hissediyrum dedi 1 ay iyi gidiyorduk ilk gün elimi tutdu 2 .hafta beni öptü dudağımdanda öpmeye çalıştı bana sarıldığında belimi sımsıkı sarardı senin yerin ayrı derdi evlilikten hep bahsederdi elimi geri çektiğimde hep tutmak isterdi bunlar olurkende hep eski sevgilisinden açardım konuyu sıkardım elini tutdunmu onuda öptünmü derdim 1 ay dan sonra kaç kişiyle çıktın dedim yine ciddi bir tavırla değildi 5-6 olmuştur dedi sonra birgün 10 dedi sonra 3 -4 kişi dedi kız arkadaşarımla okul çıkışı biraz gezerdik demişti bir kere kendiliğinden ama gülüyordu kıskandığımı biliyordu bir arkadaş anlattı o kızla çıkarken kız zaten salak ve kiloluymuş hep bizimle otururlardı ayrı yerde oturmazlardı kız sevdiğime sokulmaya çalışırmış omuzuna elini atarmış sevdiğimde ters bakıp kendini çekermiş neyse bir yanda kavga bir yanda güzel sözler güzel anlar derken benden ayrıldı birden bire ogün telde çok iyiydik yorgundu işten gelmişti beni düşünmüyrmusun dedim ayrılmamızı istiyorlar , sen beni sevmiyorsun kıskandırmaya çalışıyrm derken ayrılmıştı bende 2 ay süredir ayrıyız ama birkaçkere buluştuk telde konuşuyoruz gel dediğim zaman geliyr yanıma ilk başlar ararım dediğimde ara diyordu ayrıldıktan sonra onla oraya giderim erkek arkadaşım olur dedğimde çok da meraklısın erkek arkadaş diyordu kısakanıyordu beni son olarak eski sevdiğim önümden geçti bazen benden kaçar gibi eski sevdiğim önümden geçti söyledim kızdımı sonradan başladı bende ne var ama gülerekten kız arkadaşlarınla gez en sonunda yine gülerekten arama o zamna beni dedi seni aradğımda niye geliyorsun dedim 3 haftadır okulda beni gördü hep gülüyordum bana eskisi gibi birkeresinde slm vermedim arkamdan bakmış sonraki görüşümde slm verdi başımda biraz dikildi en son yine gördü güldü tam yanından geçtim slm vermedim arkamdan yine baktı gibi yüzü düştü sizce beni seviyormu gerçekten benimle yıllardır konuşmayı başaramayan birisi bir kızı dudağından öprmi? sorduğumda olduu dedi oldu işte napayım dedi napayım demeden önce eli blimdeydi elini çekmesini söledim çekmedi ben çekmiştim arkadaşıda beni kıskandırmaya çalışıyrdu beni seviyormudur bende onu çok kıskandırdım onu kıskandırmak kıskanılmak hoşuma gidiyordu gerçekten seviyrum benimle barışmak istiyormu yengem pişmandır diyor senin peşinden çok koşucak diyor bir ablada sana aklınca ders vermek istiyor ona he ayrılıktan söz ederdim oda senin sevgin yalan bence diyordu bana güvendiğini sanırdım bana gerçekten beline dokunan oldumu elini tutan oldumu ilk kez benlemi buluşuyordun ben bunları ta en baştan demiştim ilklerimi senle yaşıyrm diye oda en son barışırsak yok onu öptünmü yok beni sevmiyorsun diceksin dedi belliki çok sıktım benimle gönülmü eğlendiriyr

Son düzenleme:
Birincisi bir daha yazarken noktalama işaretleri kullanmanı öneriyorum.

İkincisi evet gönül eğlendiriyora benziyor.Hatta bence gayet besbelli gönül eğlendiriyor. Tavsiye istiyorsan, ondan uzak durup, derslerine odaklanmalısın.

bence sadece dalga geçiyor sen de koşma artık peşinden sana tavsiye görmemezlikten gel ilk sen selam verme biraz ağır ol o zman bir ihtimal gelir peşinde o seni kolay lokma sanmış belli bence bu aşktan yavaş yavaş vazgeç

geri dönerse seviyor anlamına gelmezmi , bana gönül eğlencem yoktu seninle diyor. vazgeçmek istiyorum ama vazgeçemiyorum gönül eğlendiren hergün arar buluşup istediğini alır giderdi . ayrılıktan hep ben açardım konuyu oda kapat şu konuyu derdi . ablamın sevgiliside seni sevmiyorum dedi en son ayrıldıklarında şimdi barıştılar bilmiyorum kafam çok karışık bana biraz çekingen gelmişti. ama beni sevmeseydi derdi önceden ben seninle çıkmak istemiyorum kızım niye anlamıyorsun bıraksana peşimi derdi.

Son düzenleme:

alkisalkisalkis vereliniortak Katılıorum

Çekingen insan dediğin, konunda anlattığın gibi bir çok kişiyle çıktığını söyleyen biri ... :uhm:

Nasıl bir çekingenlikmiş bu :sm_confused:

Çekingen insan dediğin, konunda anlattığın gibi bir çok kişiyle çıktığını söyleyen biri ... :uhm:

Nasıl bir çekingenlikmiş bu :sm_confused:

ama dikkatli okuduysanız ilk baş sorduğumda 5-6 dedi sonra en az on dedi telde en son 3-4 dedi ve 1 hafta arkamdan geliyordu açılacak gibiydi olmadı arkadaşım seni yiyecek gibi bakıyordu dedi ona nasıl kızım dediğimde bana hanım hanımsın , oturaklısın yaşıtların daha büyük olgunluktasın dedi böyle bir kızı hangi erkek kaçırmak isterki bu devirde sevgidiğim birazda kendini beğenmiş.

Son düzenleme:
yazdığından hiç bişey kalmadı aklımda anlamadım çünkü. seviyormu öpmüş mü vs vs sürekli var yazıda

yav sana ne başkasını öpmüş mü, kaç kişiyle çıktığından. amma da soru soruyormuşsun eskiyle alakalı. ne yani siz her görüştüğünüzde eski sevgililerin muhabbetini mi açıyordun ..
yaş ufak sanırım bu kadar takıntı haline getirmişsin. geçmişler olsun çokta düşünme giden gitmiş salla gitsin

Son düzenleme:
ben sizin gibi düşünemiyorum ben onda birşeyler hissetmeseydim sevmezdim . son 1 senede bana pek güven vermiyordu.sevgisinden şüphe ediyordum. geçmişi sormamın nedeni onunla kimseyi paylaşmak istemediğimdendi o da beni kıskanıyor aslında siz sevdiğimi çözmemişsinizdir çünkü kime sorsam ben bu çocuğu çözemedim diyor :)

Böyle dediyse durum daha da vahim. Bir çok kez yalan söylemiş size. Yok ilk 5-6 kişiyle demiş sonra on kişiyle, sonra da 3-4 kişiyle ... kafamçokkarıştı

Bırak bu işleri ya a.s

çok teşekkürler ama annem tanısa çocuğu yakından deseki kızım bu çocuktan hayır gelmez sana o zaman tamamen bitirmek için herşeyi yaparım ama fotosunu görmüştü beğenmişti . bana benim için biten bitmiştir dedi ama benle buluşup konuşuyor ayrıldığımızdan beri .telinde kız nosu yoktu hiç , bir ben vardım . benim teldeki bütün erkek nolarını silmişti .bide bana ben senin telini sildim dedi çoktan . ama geçenlerde buluştuğumzda silmediğini gördüm dışarda gizli yerlerde benle buluşurdu elimi tutardı öle okulda ayıp kaçacak hareketleri yoktu okulda yapmam diyrdu . arkadaşalrının yanındada öle şeyi yoktu öpmesi sululuğu yoktu yani . annemide kaynanam olarak eklemişti çıktığımız zaman bilmiyorum dediğim gibi aklım hala karışık ya bütün bunlar ya kıskandırmak içindi , bazen benide deniyordu .

Şimdi daha da netleşti camdan dışarı boş boş bakıp biz ders anlatırken dalıp giden kızlar / erkeklerin hali... İmla ve anlatıştaki problem aceleyle alakalı değil, kendinizi ifade edemiyorsunuz daha... Bu garip yazıyı da savunmayın şimdi "Konuma yorum yapın, vs." diyerek... Bunu neden söylüyorum biliyor musunuz? Ne bir erkek ne de bir kadın, kendini ifade edemeyen, düşüncelerini belli bir mantık sırasında açıklayamayan insanlara sempati beslemez... Burada hem cins olduğumuz ve tanımadığımız halde düzgün yazısından ötürü yorum yapma gereği hissediyoruz bir çoklarına, onların konuları daha net ve farklı bakış açılarıyla yanıtlanıyor, bu yukarıdaki iddiama ispat ve de "Gerçekten sizi seviyor mu?" sorusuna cevap olsun...

Önceki kız arkadaşlarından "salak ve kilolu", "çocuğa sarılmak istermiş de çocuk ters ters bakarmış" diye bahsedilmesinden; daha ilk günden elinizi tutup sonrasında öpen, ardından da dudağınıza yaklaşan bu çocuk ve arkadaşlarının tez zamanda hakkınızda ne yorumlar yapacağını da anlayın, "Kaç kız arkadaşın oldu?" sorusuna değişen sayılarda cevaplar geliyor çünkü "olsa da olur olmasa da olur" klasmanında görüyor kızları, o listeye dahil olmak mı derdiniz, o çirkin kalabalıktan kurtulmak mı belli değil, bu da diğer bir sorunuza cevap olsun...

Forumu takip ediyorsunuz ki buradasınız ve konu açtınız... Ailelerin de içinde olduğu, ciddi, saygılı, seviyeli beraberliklerin bitişini olgunlukla karşılayanların yazılarını da okuyun, ardından kendi konunuzu tekrar okuyarak sorun kendinize bir derdiniz mi var? Daha net bir soruyu da ben sorayım: İlişkiniz mi var? Bir ilişkinin bitmesi için önce doğru düzgün başlamış olması gerekmez mi? sengözlerimebaksanab

ya sen kızsın bi ağırlığın olsun ne öyle çocuğa birilerini göndermişsin sürekli benim bildiğim bu işleri erkekler yapar, oda bakmış sen peşinde koşuyorsun hoşuna gitmiş, bide niye sürekli eskileri soruyorsunki ne saçma.

tabi yazarken o kadar kötü yazmışsınki tamamını okuyamadım okuduğum kısmıda umarım doğru anlamışımdır.

aslında erkeklere karşı ağır davranırım ama bunda başkaydı işte. yazımdan dolayı özür dilerim ,hızlı yazdım düzeltmesi zor gliyor şimdi . okuduğumda kendi yazdığımı bende karıştırdım birbirine kusura bkmayın hem bu hafta okulda hep görüyorum selam vermiyorum artık o benim peşimden koşsun . gururluydum bu çocuk sayesinde onuda kaybettim .

Son düzenleme:

Annen fotoğrafını görüp beğenmiş. Yani çocuk hakkında bilgisi yok. Bize anlattığın ayrıntıları bilmiyor. Yani sadece fotoğrafını beğenmiş. Bu çocuğu onayladı anlamına gelmez.
Ayrıca sana söylediği bir yalanını daha söyledin, numaranı sildim demiş silmemiş falan. Ne diyim ki daha ben sana ... Allah akıl, fikir versin, doğru yolu bulmana yardımcı olsun inşAllah .
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…