Birincisi bir daha yazarken noktalama işaretleri kullanmanı öneriyorum.
İkincisi evet gönül eğlendiriyora benziyor.Hatta bence gayet besbelli gönül eğlendiriyor. Tavsiye istiyorsan, ondan uzak durup, derslerine odaklanmalısın.
alkisalkisalkis vereliniortak Katılıorum
geri dönerse seviyor anlamına gelmezmi , bana gönül eğlencem yoktu seninle diyor. vazgeçmek istiyorum ama vazgeçemiyorum gönül eğlendiren hergün arar buluşup istediğini alır giderdi . ayrılıktan hep ben açardım konuyu oda kapat şu konuyu derdi . ablamın sevgiliside seni sevmiyorum dedi en son ayrıldıklarında şimdi barıştılarbilmiyorum kafam çok karışık bana biraz çekingen gelmişti. ama beni sevmeseydi derdi önceden ben seninle çıkmak istemiyorum kızım niye anlamıyorsun bıraksana peşimi derdi.
alkisalkisalkis vereliniortak Katılıorum
bu yazıyı okuyasım gelmedi maaleseflmaz:
Çekingen insan dediğin, konunda anlattığın gibi bir çok kişiyle çıktığını söyleyen biri ... :uhm:
Nasıl bir çekingenlikmiş bu :sm_confused:
ama dikkatli okuduysanız ilk baş sorduğumda 5-6 dedi sonra en az on dedi telde en son 3-4 dedi ve 1 hafta arkamdan geliyordu açılacak gibiydi olmadı arkadaşım seni yiyecek gibi bakıyordu dedi ona nasıl kızım dediğimde bana hanım hanımsın , oturaklısın yaşıtların daha büyük olgunluktasın dedi böyle bir kızı hangi erkek kaçırmak isterki bu devirdesevgidiğim birazda kendini beğenmiş.
'' Katılıorum '' ? yasakkelime 'Katılıyorum' olsa gerek şutarafagitti
çok teşekkürler ama annem tanısa çocuğu yakından deseki kızım bu çocuktan hayır gelmez sana o zaman tamamen bitirmek için herşeyi yaparım ama fotosunu görmüştü beğenmişti . bana benim için biten bitmiştir dedi ama benle buluşup konuşuyor ayrıldığımızdan beri .telinde kız nosu yoktu hiç , bir ben vardım . benim teldeki bütün erkek nolarını silmişti .bide bana ben senin telini sildim dedi çoktan . ama geçenlerde buluştuğumzda silmediğini gördüm dışarda gizli yerlerde benle buluşurdu elimi tutardı öle okulda ayıp kaçacak hareketleri yoktu okulda yapmam diyrdu . arkadaşalrının yanındada öle şeyi yoktu öpmesi sululuğu yoktu yani . annemide kaynanam olarak eklemiştiçıktığımız zaman bilmiyorum dediğim gibi aklım hala karışık ya bütün bunlar ya kıskandırmak içindi , bazen benide deniyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?